Eskişehir için diyorum. Ama bu hafta sonu da görüşelim toplansın şu VFR'ler artık...
Eskişehir için diyorum. Ama bu hafta sonu da görüşelim toplansın şu VFR'ler artık...
Bu hafta sonu benim zor gibi ama belli de olmaz.
Eskişehir için her türlü varım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Orhan,hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Eskişehir çok güzel bir şehir o yüzden gitmek çok istiyorum. Eğer inşallah manim çıkmazsa gelmek çok istiyorum.
Valla beni herzaman o listeye yazabilirsiniz uzun yola herzaman varimdir benim istedigim vfrler cadirlar cantalar dolaun guzel bir tur rotasi yapalim kalmali 2-3 gunluk yada daha uzun vengen vizesine odakli olarak(alacak arkadaslara bende engel yok) bir rota cizelim gezelim bence tarih falan belirlemek lazim organize olamiyoruz birde bu kontra teknigini korka korka denemeye basladim evet cok mantiksiz gibi geliyor biraj icinde kalan gidon kolunu azicik oynatmak tersi olmasi gibi geliyor ama bu islem yapilinca on lastigin yerle opusen kismi degistigi icin tuttugu yuzeyde fazlasarak viraj icinde tutuyor normalde 80 ile dondugum bagdat caddesinden gelen virajlari 100-110 ile okadar konforlu dondumki sasirdim ama sanki on tekerdeki agirligi aliyomus gibi hissettim motor bir anda rahatliyor akiyor resmen asfaltta sasirtici cidden
Mert,dikkat et gözünü seveyim.
Kontra tekniği virajlarda süperdir ama Caddebostan ile Bostancı arasında ki asfalt oldukça eskidi ve sıcak havalarda tutunma sorunu olabilir asfaltın hiç bir pürüzü kalmadı bildiğin cam gibi yüzey. Bostancıdan sonra bence daha iyi asfalt kalitesi. Hem arkadaşım ne anlarsınız şu zıkkım bağdat'da turlamaktan.
Sahil yolunda zorlama bence...
Eskişehir,ah o yol yokmu o yol....
Yok biliyosun zorlamam ben kendimide motoruda uzun virajlardan bahsediyorum onlar rahat yavas bile dondumde huzurlu bir sekilde dondum onu belirtmek istedim entresan sekilde:d
Eskişehir motosiklet festivali için İstanbul'dan gideceklere eşlik edecek yol arkadaşları aranıyor...
Tarih 30-31 Ağustos ve 1 Eylül...
Gidenler;
1. Emre,
2. Mert,
3. Ergin (söz vermez ),
4. ?
Valla beyler giderseniz gelirim.
Ergin bey,bir sefer de söz ver yahu...
Yengen vizesi için sanırım sorun çıkmaz, malum bayram tatiline çıkacağım için onunda gönlünü hoş etmiş olurum.
Sanırım diyor ya
Söz vermiyorum ki yemeyeyim diye...
Ama şöyle söyleyeyim, tarih şu an için bana uygun görünüyor, bir aksilik çıkmaz her şey yolunda giderse ve İstanbul'dan giden en az 2 kişi olursa katılırım. Çünkü istiyorum.
Bizim çakma Topgun'cı Maverick Barış gelmez mi acep?
Gelir gelir onu da yazalım listeye...
Gidenler;
1. Emre,
2. Mert,
3. Ergin (söz vermez ),
4. Çakma Maverick,
5. ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
Bu arada biz arkadaşlarla bt next aldık pazartesi elimize ulaşacak. O tarihe kadar geleceklerden alan olursa iletişim kolaylığımız olur...
http://www.midlandradio.eu/midland_bt_next/product_en_214292.aspx
Hakanida kandirririz oda gelir belki
Emre, bizim Ufuk ya amazon ya ebay den almıştı... Burada da var ama fiyat tuzlu burada...
Ergin,midland'ın BT1 ile BTNext arasında ki farklar sadece mesafe mi?
Birde Midland BT1 ile BTNext birbirleri arasında iletişim kurabiliyor mu,yoksa aynı model mi olması lazım?
Son çıkan next imiş. Bizimkiler karar verdi aldık, ben o kadar uzun araştırmadım ama bildiğim kadarıyla bir mesafe işi var bir de daha fazla kullanıcıya bağlanabiliyor sanırım next. Ayrıca next de yazılım güncellemesi de yapılabilecekmiş diye hatırlıyorum.
Günaydınlar...
Babalar, delikanlıları aralarına almışlar...
Uploaded with ImageShack.com
Ergin, bujiler için bir link atmıştın.
http://www.ebay.co.uk/itm/4-x-NGK-IM...s_CarParts_SM& hash=item25765f7250
Yahu ben bu ebay'e giremiyorum. Müsait isen bir bakabilir misin halen stoklarında mevcut mu?
Gerek kalmadı,en sonunda girebildim.Adamların ellerinde ki bitmiş.
Beyler hiç yakın zamanda yurt dışından buji getiren oldu mu?
Ergin'in sipariş ettiği firmanın elindekiler bitmiş,yeni güvenilir satıcı bileniniz var mı?
http://www.ebay.com/itm/4-x-NGK-Spar...ad8cbd&vxp=mtr
En uygun buradan alabilirsin bujilerini, be çok aldım buji vs. bizimkilerden çok daha güvenilirler rahat olabilirsin. Hatta bu tip şeyleri toplanıp toplu bi şekilde almanız daha ekonomik olabilir.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)