Of offf hem künefe hem sürüş harikaydı... Nasıl özlemişim uzak kalınca... Sürdükçe süresim geldi resmen...
Of offf hem künefe hem sürüş harikaydı... Nasıl özlemişim uzak kalınca... Sürdükçe süresim geldi resmen...
Evet dünkü sürüşünüz hakikaten harikaydı.
Özellikle ikici turunuz daha iyi ve daha temizdi.
Yalnız Barış,tavsiyem iyi bir mont alman çünkü ben senin belini rahat rahat görebiliyordum,belden sağlam rüzgar alıyordun.
Yanlış görmüş olabilirim ama neydi o virajda sollama bakayım?
RR uzaktan çok güzel görünüyor
Ergin,riva'ya inmeden önce son yokuş yukarı sollama gayet güzeldi bir de V4 motorun sesi sıralıya göre daha güzel geldi bence o an için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Valla bence çok yüksek rakam. Hakan hakikaten sen bedavaya satıyormuşsun.
VFR'de hararet sorunu mu? Bu kadar zaman hem uzun yol hemde kısa şehir için de sürüşlerimden bir kere dahi hararet yapmadı. Yapanıda duymadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Zaten kaymak gibi bir sürüşten sonra bir de Kadıköy'de künefe vay vayyy...
Riva yolunda ki adrenalin üzerine bir de Kadıköy'de ki künefe'den sonra Allah korusun şeytan doldurur.
Benden söylemesi.
Er 6 dan sonra bnde mutlaka vfr ile araniza katilicagim vfr yi gördükçe başım dönüyor. ..
hıdıv kasrı dıye kandırıp bızı mı takıp ettın lem :D heheh arac neydı bu arada?
montu rr ıle beraber verdıler bana bıraz kucuk gelıyo dogruya dogru ama uzun tshırt-sweat gıyıp cogu zaman pantolon ıcıne sokuyorum.dun acılmıs olabılır ılk defa,cunku acılmasa ergın abıye yetısemezdım haha :D aslında bellık de var.babamlarda kalmıstı.onu taksan zaten hem bel gozukmez hem de dık dururum.notr dame'ın kamburu gıbıyım zaten
Dün bir araba sana yol verdi sağ şeride geçti ikinci turunuzda,hatta sende korna çaldın.
İşte o bendim. Yalnız gözlerini yoldan ayırmıyordun dikiz aynasından baktığımda çok karizmatik duruyordun.
El işareti falan yapmadım ki gözlerinizi yoldan ayırmayasanız da bir sakatlık olmasın.
Valla beldeki sakatlığı eşim söyledi ben sizin süzülüşünüzü izlemekten fark etmemiştim.
Bu arada dün ilginç bir şey oldu,önümde bir motor gidiyor ben markasını anlayamadım ben dedim ki Honda olabilir dedim,eşim de ki tepki;
"Emre ben bile bu halimle Honda olmadığını anladım bu Honda değil BMW olabilir dedi.Sen nasıl motorcusun?"dedi.
Kal geldi bana trene bakar gibi eşime bakıyordum.
yol verenlere selam cakıyorum , sagolsunlar
ahah tesekkurler.karızmatık gorunmekten cok tırsıyorum desem yerıdır
*
eş konusunda ben rahatım.az sanayıde sabahlamadık beraber 2005ten berı.bazı seylerı benım unutkanlıgımdan dolayı benden daha cok bılıyor-hatırlıyor
senınkının de maasallahı var.aksam yemegınde bıze ayarı vermesınler sonra :D
Bugün acil bir iş için işe gelmek zorunda kaldım, az sonra çıkıp servise gideceğim 30.000km bakımı için... Yarın ya da Çarşamba görüşürüz...
persembeye kadar temız abı sonra yagmurlu hava :(
Yapma be bu pazar Riva yapamayacağız desene
Yıkattım bir de üstüne cilasını çektim misler gibi oldu...
yok cumartesıye kadar gozukuyor.
h.sonu artık BAZI ları eslık eder bızlere heralde. yoksa bu sefer ısyerı basacagız! kafaya koyduk :D
*maasallah abım.canavarlarımız parlasın hep
Kimmiş o BAZI'ları arkadaşlar?
Ajitasyon yapmayalım(o da ne demekse)!!!
Aslında ben size yetişir hemde geçerdim de işte moraliniz bozulmasın diye bir şey yapmadım.
Zaten montumun arkasına "GONE WITH THE WIND" yazdıracağım.
Bazılarımız hala işte galiba benim gibi.
sozum meclısten dısarı
saka kardesım ya
bugun babamları zıyarete geldık erken kacamam ama kahveye gelecegım(işine mani olmayacaksa tabi-bıde adres bulma mevzu var kı heralde 3-4 saat once yola cıkmam lazım maltepeden :D) tatıl bıtmeden söz
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.com
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Künefe sonrası 3 motor gezdik, bize yetişmekte pek zorlanmadı künefeci arkadaşımız
Dikiz aynasından sürekli bakıyordum süratimi de düşürdüm ki 2. turunuzda denk gelebilelim diye.
Bir baktım iki tane far geliyor ışıldayarak ama yıldırım gibi geliyor,eşime dedim ki Ergin geliyor yanımda süzülerek geçti gözlerim Barışı aradı bir baktım onunda farlar göründü,insanın tanıdğı arkadaşlarının sürüşünü seyretmesi hem çok keyifli ve gurur verici hemde aman dikkat edin dediğim için sürekli birazda endişe verici.
En az bende sizin kadar o an adrenalin salgılıyordum,bir de üzerine künefeyi yeseydim var ya aman yarabbim.
Dedim ya "Allah korusun,şeytan doldurur"
Valla Ergin video çekerken senden yana sıkıntı yoktu da Barış'ı çekseydim hakkımda yanlış düşüncelere kapılabilirlerdi insanlar.
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)