Mert cezası mı var mı yok mu bilmiyorum ama 49. sayfaya bakarsan polis ile küçük bir anım olmuştu ehliyetsizken.
Okuyup ondan sonra karar ver istersen.
Plakasız ise böyle görünüyor.
Uploaded with ImageShack.us
Mert cezası mı var mı yok mu bilmiyorum ama 49. sayfaya bakarsan polis ile küçük bir anım olmuştu ehliyetsizken.
Okuyup ondan sonra karar ver istersen.
Plakasız ise böyle görünüyor.
Uploaded with ImageShack.us
Selamlar arkadaşlar.. Geçenlerde yaptığım Edirne gezisinden sonra Murat arkadaşımız (TROE) vfr min selesini sormuştu vereceğim linkte bu seleyi yaptırmak isteyen arkadaşlar için faydalı olur sanırım sağlıcakla...
http://www.bagster.com/moduleselle/a...al.php?lang=uk
30 bin bakimi dogu bati umraniyede yaptirdim yag fren balatalari yag filtresi hava filtresi temisligi fren hidroligi nakit 520 tl gayette ilgili ve dikkatlilerde tavsiye ederim donustece muhtara ugradim ilk cezami aldim 88 km hizla 342 tl maltepe sahil gelde plakayi iptal etme
sele bilgisi için teşekkürler. Bu arada uzun zamandır yoktum ve bu yüzden beni tanıyan dostlardan özür dilerim.
pazar ya da cumartesı
ıstanbul tayfasından 1 gunu ayırabılecekler soyle gelsın
ergın abı & ben bırkac haftanın acısını cıkartalım dıyoruz...
yarın 12 gıbı cıkacarız
gelecek olan olursa benı sabahtan arasın arkadaslar.
543 220 32 78 - barış
Mert,342 TL mi emin misin?
Hız limiti kaçmış ki? Gerçi F tipi motosikletlerde bildiğim kadarı ile hız limiti farklı daha düşük oluyor ama yazık ya üzüldüm.
Doğubatının servis ücretleri kızıltoprak piyasasına göre fiyatları oldukça iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Barış,dikkatli gidin gelin.
Kışın işlerim oldukça kötü idi, nisan ayından beri nefes almamacasına işler gelmeye başladı o yüzden kısa bir süre daha beni mazur görün lütfen.
Yoksa sizlerle yol yapmaktan çok keyif alırdım.
Sağlıkla sıhhatle ağız tadı ile gidin gelin.
geldık
wr125 bızı bıraz yavaslattı ama olsun yol da trafıklı olunca acıkcası bıkac gaz acma dısında atraksıyon olmadı.haftaya uzun bı tur dusunuyoruz ergın abıyle.2mız de tatıle cıkıyoruz.gıtmeden bı bulusalım ve yol yapalım dıyoruz sıze de uyarsa.
donuste ergın abıyle benım canavarın temızlıgıne el attık cıla vs. artık detaılıng adresımız bellı dostlar.bulusma oncesı ergın abıler hehea
Günaydınlar, iyi haftalar...
Uploaded with ImageShack.com
Yahu hocam reesimleri görüyorum.paylaşımlarınızı okuyorum. baktıkça depreşiyorum alasım var bu makinadan...
Siz varya çok kötüsünüz...
Güç seni de çağırıyor. Karanlık tarafa gel evladım(çok arabesk oldu)
Karanlık tarafta ki paylaşım gezi ve resimlerin tadı bambaşka.
Biri bana acilen ışın kılıcı bulsun.
Bundan kısa bir süre önce uzun bir tur yapalım diyorduk o sıra aklımızdan Eskişehir aklımıza geldi ama ne yapacağımızı bilemedik.
Gerçi ne hikmetse planları yapmaya başladıktan işlerim yoğunlaştı kafamı dışarı bile çıkartamıyorum. .
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.com
Gönle düştü VFR ateşi
Banka mı soysam
Haraç mı kessem
Sen nasıl aldın
Akira abi...???
Evet arkadaşlar.
Herkese Günaydınlar...
Malum VFR'nin en büyük abisi Ergin'in başlattığı her güne başka bir resim serimizde bende bir tane koyayım dedim.
VFR'yi diğer motosikletlerden ayıran en büyük ve en güzel görüntü bence.Sizce?
Ben bu tek maşa olayına hastayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
VFR ateşi benim de bundan yıllar ama yıllar önce gönlüme düşmüştü.
VFR maceram için bkz:32. sayfa
Ama banka soymana gerek yok. Sadece azim ve duvar arasındaki ilişki
Hızlı Gonzales özledik yahu
Benim için çok farketmez VFR olsun yeter, 1200'lük istiyor canım, geçenlerde Honda'ya sordum artık getirmeyi düşünmüyorlarmış... Goldwing mi alsam acep
Barış da söylemiş, cumartesi ya da pazar bir stres atsak artık... Bu hafta sonu 500km. yapıp, sonraki hafta tatile çıkacağım dönünce de 30000 bakımına sokacağım... Gidiş dönüş toplam 500km.lik bir yol bakınıyorum, asfaltı güzel, virajları düzgün ve geniş olsun... Var mı böyle bir yol bildiğiniz?
Riva diyeceksiniz biliyorum olur bana uyar 10 tur atsam 500km. olur işte
abı
bu arada cumartesıden ıtıbaren ıstanbul yagmurlu gozukuyo :(
şeytan ayrıntıda gızlı
Sen yazınca baktım şimdi... Cumartesi hafif sağanak diyor pazar gökgürültülü sağanak... Cumartesi azıcık ıslanırız o da belki... Cumartesiye ayarlayalım bence...
Sana da alsak bir tane de o ayrıntıyı gerçekleştirsen
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)