Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mayıs 2013, 10:26
Günaydınlar...
Kral Çıplak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Ustunalper adlı üyeden alıntı
Merhabalar Herkese,
Arkadaşlar Motorla ilgili sıkıntı stator yeniden sarıldıktan sonra ortadan kalktı. sebebini çözmek ne yazık ki kısmet olmadı ama bir şekilde benim yeni aldığım akü 5 ayda pert olmuş oldu. akünün bozulmasından kaynaklanan sebeplerden sanırım stator yandı. Değiştirdiğimizde sorun kalmadı suan için. Herşey yolunda.
Barış bende xenon yok. Elektirik anlamında aşırı yükleme yapacak bir şey yok. Ancak daha önce de bir arkadaş belirtmişti kablolardan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı yaşanabiliyor diye. açıkcası benimde kafama yattı. çünkü sargı sarıldıktan sonra tekrar hata verdi başta. Sağ tarafta bulunan şarj eden soket girişlerini kontrol ettik orda elektrik ile ilgili bir sorun vardı. güçlendirince kabloları tamamen çözüldü sorun.
Bu arada Tur ile ilgili olarak size İstanbul dışında alternatif bir plan sunmak isterim. Mototalya Grubu'nun düzenlediği Eğirdir Motor festivali var. 6-9 haziran tarihlerinde. Bende Cumartesi günü 1 günlük konaklamalı şekilde katılacağım. Cuma ve Cumartesi çok eğlenceli olacağını umuyorum. Pazar günü de dönüşler olacak. Detaylar konusunda mail atabilirsiniz.
ustunalper@gmail.com
Herkese İyi Akşamlar..
Geçmiş olsun tekrar, tamamen bitmesi sevindirici ama anladığım kadarıyla halen sorunun tam olarak ne olduğu belli değil. Elektrik işinden hiç anlamam bunu baştan belirteyim, kabloları güçlendirdik diyorsun, duyduğum kadarıyla kapasitenin altında kablo döşemenin olduğu kadar kapasitenin üzerinde döşemenin de zararı var. Bu ihtimal düşünüldü mü acaba yeni kablo döşenirken diye bir soru aklıma geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
T R O E adlı üyeden alıntı
Hepinize iyi geceler. Bu aralar yoğunluktan pek giremedim sayfaya. Ama muhabbet güzelleşmiş iyiden...
Barış ve Korhan hoşgeldiniz...
Geçen Cumartesi sabah gidip Pazar öğleden sonra döndüğümüz Tekir Yaylası Karboğazı Kampımızın fotoğraf video ve yorumlarını içeren linki paylaşıyorum sizlerle.
Fotolar önce yalnış yüklenmiş ama sonra düzeltme yapılmış... Muhteşem bir kamp oldu. Darısı size planlamalar yapılıyor zaten...
Ergin gıcık etmek için söylemiyorum ama hani memleketin yaaa... Keşke burda olsaydı diye içimden geçirmedim desem yalan olur...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...05-2013-a.html
Sağol arkadaşım düşünmen yeter... Fotoğraflara baktım (kalbim Akdeniz'de kaldı nırını nırınımmmm) güzel götürmüşsünüz (genel olarak götürme üzerine kurulu bir kamp havası sezdim)
Not; Gerçi Korhan, Barış için söylemediğini ifade etmiş ama... Ben kendimi dikkatli ve risksiz sürer sanırdım ama Barış benden kat kat dikkatli ve risksiz sürüyor bence...
Reklamlar
-
29 Mayıs 2013, 11:40
Herkese Günaydınnnn.....
Eğirdir gölüne giden varsa çok güzel bir yerdir. Gönül isterdi ki gidebilelim. Ancak 580 km yol sadece gidiş uzun değil ama günü birlik olunca kasar adamı.
Murat,ben resimleri göremiyorum,şu götürme muhabbetini görmek isterdim.
Ergin sen dikkatli sürüyorsun ki zaten tecrüben kat be kat fazla ancak Şile virajlarına 130 ve üstü süratlerde girmeme rağmen yetişemedim yahu o yüzden bence sadece dikkatli desek...
Asıl ben en dikkatli ve risksiz kullanırım.
Ahandaa işte kanıtı.
Uploaded with ImageShack.us
-
29 Mayıs 2013, 12:04
akira2012 adlı üyeden alıntı
Herkese Günaydınnnn.....
Eğirdir gölüne giden varsa çok güzel bir yerdir. Gönül isterdi ki gidebilelim. Ancak 580 km yol sadece gidiş uzun değil ama günü birlik olunca kasar adamı.
Ergin sen dikkatli sürüyorsun ki zaten tecrüben kat be kat fazla ancak Şile virajlarına 130 ve üstü süratlerde girmeme rağmen yetişemedim yahu o yüzden bence sadece dikkatli desek...
Asıl ben en dikkatli ve risksiz kullanırım.
Ahandaa işte kanıtı.
http://img13.imageshack.us/img13/2118/46564249.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Eğirdir gölünü de düşünün bence, bir hafta sonu cumartesi sabah çıkılır gece kamp yapılır pazar da dönülür... Kamp işini çok büyütmeyin gözünüzde bir çadır bir de şişme yatak yeter, mevsime göre belki biraz kalın giysi... Ancak diğer her türlü ihtiyaç (tıkınma malzemeleri) kamp alanında olmalı ki keyifli geçsin...
Şile yolunun çoğu yerinde yaya çıkma ihtimalinin az olduğunu düşünürsek ve hava kararınca VFR'nin aydınlatmasının mükemmelliğini... Olabildiğince az riskli diyelim o zaman çünkü hayatta her zaman bir risk vardır... Yalnız ben gerçekten risksiz sürdüğüme inanıyorum, basılmayacak yerde basmam, önüme ne çıkacağını bilmediğim virajda limitlerimi zorlamam. Neyse sonuç olarak motosiklet gibi bir alete biniyoruz... Aklımızda sevdiklerimiz ve bizi sevenler olsun motosiklet üzerindeyken...
-
29 Mayıs 2013, 12:56
Hic bir program uymuyor galiba ergin abi sana katilmayi dusunmuyormusun bizim turumuza?
-
29 Mayıs 2013, 12:59
smerty adlı üyeden alıntı
Hic bir program uymuyor galiba ergin abi sana katilmayi dusunmuyormusun bizim turumuza?
Aksine Mert bana hepsi uyar sadece söz vermiyorum şu an için... Benim tercihimi soruyorsan Kıyıköy ama kamp yapılacak şekilde...
-
29 Mayıs 2013, 13:02
smerty adlı üyeden alıntı
Evet,Mert topu penaltı noktasına koydu ve gerildi acaba Ergin bu topu gol olmadan çıkarabilecek mi sayın seyirciler. Yoksa out'a mı gidecek.
Nasıl da gaz veriyorum ama...
Eğirdir gölü ve çadır bana uyar hemde inanılmaz keyifli geçeceğinden eminim de, Yengen vizesi bu yengen. Ergin'in dediği gibi Schengen bile daha kolay.
-
29 Mayıs 2013, 13:03
Evet,Mert topu penaltı noktasına koydu ve gerildi acaba Ergin bu topu gol olmadan çıkarabilecek mi sayın seyirciler. Yoksa out'a mı gidecek.
Nasıl da gaz veriyorum ama...
Eğirdir gölü ve çadır bana uyar hemde inanılmaz keyifli geçeceğinden eminim de, Yengen vizesi bu yengen. Ergin'in dediği gibi Schengen bile daha kolay.
Cevap; bakınız 2 üstteki cevabım
-
29 Mayıs 2013, 13:10
Kıyıköy'le ilgili üye olduğum başka bir forumda bir yazı okumuştum.
Üç tanede fotoğraf var, yazıyı burada link olarak koysam motosiklet.net forum kurallarına karşımı gelmiş olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
erginturhan adlı üyeden alıntı
Cevap; bakınız 2 üstteki cevabım
Futboldan hiç hazzetmem.
Bu penaltı atışında şimdi sonuç ne oldu Ergin hocam.
-
29 Mayıs 2013, 13:11
Sen koy bir şey olmaz herhalde... Sakıncası varsa en fazla kaldırırlar buradan linki... O da yetmezse seni atarlar siteden bize bir şey olmaz
Top kalecide sahaya mı sürecek taca mı atacak henüz belli değil, zaman gelince belli olacak
-
29 Mayıs 2013, 13:22
Tamam arkadaşlar ben sizler için varım.
İşte koyuyorum....
http://www.cbfturkiye.org/forum/view...p?f=19&t=13944
Beni atarlarsa beni unutmayın tamam mı arkadaşlar. Bir akira2012,bizim için kendini feda etti dersiniz.
-
29 Mayıs 2013, 15:08
Emre linkin en üstündeki fotolarda yükleme hatası var. Alt kısımlarda düzeltilmiş hali mevcut ayrıca videolarda var.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
-
29 Mayıs 2013, 15:20
Link'e tıklıyorum sayfa bulunamadı diyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
Potenza adlı üyeden alıntı
Yok yok Barış,ben genel olarak yazdım,olur mu öyle şey.''sakin kullanmayı seviyorsun sanırım'' dedin ya.ona ithafen,aslında.Biraz da yaşlandık sanırım,nedense o eski cesaretli günlerim kalmadı,trafikte insanlar artık sabırsızlaştı,tahammül kalmadı,sevdiklerimi kaybetmek ve acılı şeyler yaşamak istemiyorum artık.İstiyorum ki herkes tadını çıkara çıkara binsin,güzel temiz bir asfaltta yatabildiğimiz kadar yatalım,uzun ve temiz düzlüklerde kısa da olsa 10bin li devirlerde gezelim,zaten çok az binebiliyorum,acemileştim de kendimce,iddialı birisi olmasamda eskiden daha iyiydi sanırım..
Üstünalper:aslında güzel bir yol yapmış olurduk ama kısmet diyelim şimdilik... :(
Yaş ilerleyince insan biraz daha olgunlaşıyor. Olay çılgınlıktan ziyade bu sefer zevk ve keyif almaya dönüşüyor.
-
29 Mayıs 2013, 18:06
-
29 Mayıs 2013, 18:12
Merka etme biz buradayız.
Bir yolunu bulup kalabalık çıkacağız hemde.
Ergin,eğer gelme durumun olursa ümitcan'a da haber vericek misin?
Gün yaklaştıkça rotanın neresi olacağına dair biraz daha netleşir ama irtibatı da koparmamak laım.
-
29 Mayıs 2013, 18:32
Ben de buralardayım... Ümitcan ve bir de Ufuk ikisine de söylerim gelmek isterlerse gelirler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
Aslında bu başlığı fazla işgal ediyoruz bu tip sohbetlerle diye düşünüyorum. Birisi bir şey aramaya başlığa girse çok uğraşacak aradığını bulmak için. Başka bir iletişim yöntemi düşünelim. WhatsApp falan gibi... Ya da facebook üzerinden... Düşünelim bunu...
-
29 Mayıs 2013, 18:51
Evet aynı şeyi bugün bende düşündüm.
Bilglendirme ve sorunları paylaşma amacının dışına çıkmaya başladı.
Tamam ben çok zevk alıyor,eğleniyor ve gülüyorum ama başlığın anafikrinden çıkıp facebook'un yandan yemiş haline çevirdik.
-
29 Mayıs 2013, 20:26
Abi bu basligi kullanan 10 kisiyiz hergun bakiyoruz tum sayfalari biliyoruz soru soruldugunda 3 kisi en az cevap veriyo konu arayan sorunu olana bundan buyuk nimet olmaz bence tam tersi bizim boyle konusup bir butun halinde hareket ettigimizi gorenler vfr ye dahada baglanir tabi cok ta uzatmamak gerek rotamizi secelim kisiler geliyorum desin kapatalim konuyu:d nasil politigim ya ben bile sasirdim kendime:d
-
29 Mayıs 2013, 20:43
-
29 Mayıs 2013, 22:50
Barış bu gazın bana değil mi?
Yok yengen vizesi falan...
Zaten evde ki kapıları daha yeni tamir ettirdim illa kırarak gireyim diye yapıyorsun değil mi?
Tamam ulen bende yarın gazetelerin 3. sayfasına çıkmazsam adam değilim.
"Çılgın koca Yengen vizesi için dehşet saçtı. 5 katlı binayı ateşe verdi" diye yarın bende sür manşet olacağım.
-
29 Mayıs 2013, 23:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)
Bu Konudaki Etiketler