Valla bana her guzergah uyar izmirede gidebiliriz topcular ustunden o yol muhtesemdi zaten en keyif aldigimiz bolumdu donusumuzde hakan bize harita ciz hakan bizi biryerlere gotur :d
Valla bana her guzergah uyar izmirede gidebiliriz topcular ustunden o yol muhtesemdi zaten en keyif aldigimiz bolumdu donusumuzde hakan bize harita ciz hakan bizi biryerlere gotur :d
Uzun bir aradan sonra herkese Selam olsun Duydum ki rotalar hava da uçuşuyormuş bu rota da benden bir fikir olsun
Agvada kahvalti rota ustunde konusma belki biraz uzatilanabilir kefkene sapancaya genisletile bilinir bana uyar haci:d
Aman ha Kefken'den uzak durun yolu yapılıyor berbat vaziyette oralar...
Kefken yolu gerçekten de çok kötü idi.
Aklımda bir yol var ama ne dersiniz,Eskişehir yolu hem yol kaymak Sakarya'dan sonra güzel de virajlar var.
Ama orada ne yaparız onu bilemicem işte.
Yada yine trakya tarafı gibi geliyor bana. Şile-Ağva yoluda uyar bana ama artık aynı yerler olmadı mı biraz?
Çınarcık diyeceğim ama orayada çabuk varırız.
Durun bakalım Barış(wolrath) bir de Potenza diye arkadaşlar var bakalım eğer gelmek isterlerse onlarında belki bir fikri olabilir?
Evet cumledeki uzak durundan anlasilacagi gibi ergin abi turdan kendini soyutladi :d
Ergin benim ismim Korhan, memnun oldum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Emre,ben çok isterim,özellikle Eskişehir yolunu,hem temiz,hemde güzel bir alıştırma olur yalnız bu h.sonu şehir dışında olacağım,yoksa çok isterim gelmeyi..
Herkes hakettiğini yaşar.
Korhan hoşgeldin aramıza.
Ben geçen ay eşim ile gittim Eskişehir'e yolları hem çok beğendim hemde şehiri çok beğendim.
Eskişehir'de yada yolda ne yapabiliriz ne yer ne içeriz bilmiyorum.
işin açıkçası benim bu aralar pek vaktim olamıyor onun içinde çok fazla çıkamıyorum :( en son bu pazar lastikleri alıştırma bahanesiyle bir kaçtım,tadı damağımda kaldı.
Dediğin gibi Eskişehir tarafında bir şey yok,yolun güzel oluşundan başka,bende bilemedim,kıyıköy tarafı diyeceğim ama 1 senedir gitmiyorum yolları nasıl bilemiyorum,bildiğim Saray a kadar gayet iyi,Çerkezköy'e kadar Tem zaten,ki Çerkezköy çıkışıda gayet güzel.İş dolayısıyla sürekli gidiyorum.
He Kıyıköy de ne yapılır,güzel balık yenilir,et yenilir,çok eskiden biz oraya arkadaşlar ile c.tesi sabahından giderdik,ama malum bekardık
Bahsettiğin gibiyse Kıyıköy'de olabilir.
Zaten Mert bu haftasonu için değil 9 Haziran için uzun yol yapalım dedi.
Daha önce biz (sayfa:63) 3 motor Gelibolu'na gidelim diye yola çıktık ama sonra ne olduğunu anlamadım bir baktım Çanakkale feribotuna biniyoruz ama çok keyif aldım.
Keşke aynı yolu tekrar gidebilsek kalabalık grup halinde Hakan'ın dediği gibi dillere destan bir gezi oldu.
O yüzden anladığım kadarı ile sende sakin kullanmayı seviyorsun,tavsiyem o zaman bence şimdiden kendini ayarlamaya çalış.
Ben Mert(smerty) ile aynı sektördeyiz ve bazen o kadar geç saatlere kadar çalşmak zorunda kalıyoruz ki o bir günlük gezi bile sanki 2-3 günlüğüne tatile gitmişim gibi rahatlatmıştı beni.
Hakan,Mert ve diğerleri burdan çıksak Şarköy'e gitsek orada kahvaltı yada yemek yesek sonrasında da sizin o meşhur(dillere destan) değiminizle "abi geldiğimiz yoldan mı döneceğiz" diye sorsanız sonrasına ne cevap veriridiniz. Haritaya bakıyorken Şarköy'ü gördüm o yüzden şey ettim....
İznik'te olabilir bu arada,toplam 229 km sadece gidiş hiç durmadan. Uzun yol neferleri bir ses verin yahu...<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="https://maps.google.com/maps?saddr=%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye&daddr=4 0.38103,29.080101+to:%C4%B0znik,+T%C3%BCrkiye& hl=tr&ie=UTF8&sll=39.563353,27.322998& sspn=4.462842,14.0625&geocode=FdawcQIdQCe6ASlr CGgABKfKFDHQsAG8mP7M4Q%3BFWYqaAIdJbq7ASl3UquG70LKF DG6InGfDUCLSQ%3BFUPfaAId3obFASn1ZHhdwAvLFDHIvjKExX e2Fw&oq=%C4%B0znik&t=h&mra=dpe&mrs p=1&sz=7&via=1&ll=40.647304,28.613892& amp;spn=1.458737,2.334595&z=8&output=embed "></iframe><br /><small><a href="https://maps.google.com/maps?saddr=%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye&daddr=4 0.38103,29.080101+to:%C4%B0znik,+T%C3%BCrkiye& hl=tr&ie=UTF8&sll=39.563353,27.322998& sspn=4.462842,14.0625&geocode=FdawcQIdQCe6ASlr CGgABKfKFDHQsAG8mP7M4Q%3BFWYqaAIdJbq7ASl3UquG70LKF DG6InGfDUCLSQ%3BFUPfaAId3obFASn1ZHhdwAvLFDHIvjKExX e2Fw&oq=%C4%B0znik&t=h&mra=dpe&mrs p=1&sz=7&via=1&ll=40.647304,28.613892& amp;spn=1.458737,2.334595&z=8&source=embed " style="color:#0000FF;text-align:left">Daha Büyük Görüntüle</a></small>
kıyıkoy'e yenı gıttım ben
yol cok guzel.sehırıclerı bıraz yoruyor ama 110-120km tem-3serit. fena
gezının fotoları ıcın,bılgı sahıbı olmak babında
https://www.facebook.com/media/set/?...1973421&type=3
Arkadaşlar yukarıda yanlışlık yaptım o yüzden uzun link çıktı kusura bakmayın.
http://goo.gl/maps/U0cZo
Evet ben genel olarak sakin kullanırım,eskiden dere tepe dinlemezdik,Allah ne verdiyse gazlardık,çok arkadaşımızı kaybettik,2005 te katıldım,bu siteye,sonra başka sitelere üye oldum,zamanla.sonra bir iki arkadaş kaldık,işte kimisi maddi sebeplerden kimisi manevi sebeplerden motoru bıraktı.Bende bir iki arkadaşla geziyorum.
Gazlamak güzel hoş,ama aldığın her riskin öncesinde ve sonrasında arkandakileri düşünüyor zamanla insan.
Bundan dolayı da daha temkinli ve kendime göre zamanında gaz açmaya çalışıyorum.
Merhabalar Herkese,
Arkadaşlar Motorla ilgili sıkıntı stator yeniden sarıldıktan sonra ortadan kalktı. sebebini çözmek ne yazık ki kısmet olmadı ama bir şekilde benim yeni aldığım akü 5 ayda pert olmuş oldu. akünün bozulmasından kaynaklanan sebeplerden sanırım stator yandı. Değiştirdiğimizde sorun kalmadı suan için. Herşey yolunda.
Barış bende xenon yok. Elektirik anlamında aşırı yükleme yapacak bir şey yok. Ancak daha önce de bir arkadaş belirtmişti kablolardan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı yaşanabiliyor diye. açıkcası benimde kafama yattı. çünkü sargı sarıldıktan sonra tekrar hata verdi başta. Sağ tarafta bulunan şarj eden soket girişlerini kontrol ettik orda elektrik ile ilgili bir sorun vardı. güçlendirince kabloları tamamen çözüldü sorun.
Bu arada Tur ile ilgili olarak size İstanbul dışında alternatif bir plan sunmak isterim. Mototalya Grubu'nun düzenlediği Eğirdir Motor festivali var. 6-9 haziran tarihlerinde. Bende Cumartesi günü 1 günlük konaklamalı şekilde katılacağım. Cuma ve Cumartesi çok eğlenceli olacağını umuyorum. Pazar günü de dönüşler olacak. Detaylar konusunda mail atabilirsiniz. ustunalper@gmail.com
Herkese İyi Akşamlar..
bunu bana ithafen yazdıysan , yanlıs anlasıldım sanırım
tanıyabılecegın en uysal RR kullanıcılarından bırıyım eheha.rısk almayı hıc sevmem ;) bu konuda cok konusmak ıstemıyorum ama kısmet olurda beraber gezersek benı daha ıyı anlayacaksın
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
bu arada h.sonu cumartesı bulutlu - pazar yagmurlu gozukuyor :(
Yok yok Barış,ben genel olarak yazdım,olur mu öyle şey.''sakin kullanmayı seviyorsun sanırım'' dedin ya.ona ithafen,aslında.Biraz da yaşlandık sanırım,nedense o eski cesaretli günlerim kalmadı,trafikte insanlar artık sabırsızlaştı,tahammül kalmadı,sevdiklerimi kaybetmek ve acılı şeyler yaşamak istemiyorum artık.İstiyorum ki herkes tadını çıkara çıkara binsin,güzel temiz bir asfaltta yatabildiğimiz kadar yatalım,uzun ve temiz düzlüklerde kısa da olsa 10bin li devirlerde gezelim,zaten çok az binebiliyorum,acemileştim de kendimce,iddialı birisi olmasamda eskiden daha iyiydi sanırım..
Üstünalper:aslında güzel bir yol yapmış olurduk ama kısmet diyelim şimdilik... :(
Herkes hakettiğini yaşar.
Hepinize iyi geceler. Bu aralar yoğunluktan pek giremedim sayfaya. Ama muhabbet güzelleşmiş iyiden...
Barış ve Korhan hoşgeldiniz...
Geçen Cumartesi sabah gidip Pazar öğleden sonra döndüğümüz Tekir Yaylası Karboğazı Kampımızın fotoğraf video ve yorumlarını içeren linki paylaşıyorum sizlerle.
Fotolar önce yalnış yüklenmiş ama sonra düzeltme yapılmış... Muhteşem bir kamp oldu. Darısı size planlamalar yapılıyor zaten...
Ergin gıcık etmek için söylemiyorum ama hani memleketin yaaa... Keşke burda olsaydı diye içimden geçirmedim desem yalan olur...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...05-2013-a.html
Valla bana derseniz o 800 km yolu birdaha yaparim bizimkilerde yazlikta mola verip cay kahvede icebiliruz orda ben canakkale donusune asik oldum resmen bursaya kadar super bir yol evet arkadaslar 3 secenek var ozaman onumuzde
1 hakanin rotasi
2 eskisehir temiz asfalt
3 kiyikoy
4 bizim marmara turumuz (63 sayfadan bakabilirsiniz)
Daha fazla secenek karar vermeyi dahada zorlastiracagindan bukadarda kalmasi taraftariyim ben
Oyum neden yana derseniz ben marmara turu yapip biraz daha az mola vererek geliboluyuda biraz yaya takilmak bursaya dogruda gezilicek bir yerde gezip bakmaktan yana olurum
İkinci tercihimde eskisehir olur bugun herkes goruslerini paylassin guzargahi belirleyip katilimi netlestirelim bence
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)