Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Wolrath(Barış) önümüzdeki haftalarda bir tur yaparız muhtemelen.

Bence sen,buraya istersen telefon numaranı yazarsan haberleşiriz.

Ergin ile de umarım haberleşip tanışma fırsatınız olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tolgada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    shadow 750 - Vfr 800
    pazar sabahı 10' da viaport'taki fuara gidicem, ordan da şile'ye varmıdır gelen... Emre, ergin,,,

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Tolga hoşgeldin başlığımıza, özlettin kendini... Akşam yazarım yarın ne yapacağımı umarım uyar birilerine de tek sürmem... Şu an Şile'de çimenlere uzanmış pinekliyorum yarın da gelir miyim bilmem... Ne fuarı var?

Motosikleti
    VFR 800
    Vay Vay Vay....

Kimleri görüyoruz burada.

Hoşgeldiniz efendim,Ergin'in dediği gibi özlettin kendini.

Tolga,valla bu hafta imkansız. Ya senle de bir türlü programımız uyuşamadı yahu...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wolrath(Barış) önümüzdeki haftalarda bir tur yaparız muhtemelen.

Bence sen,buraya istersen telefon numaranı yazarsan haberleşiriz.

Ergin ile de umarım haberleşip tanışma fırsatınız olur.
    nobetım ya da ısım olmazsa mutlak gelırım

543 220 32 7sekiz

face :

https://www.facebook.com/baris.dogan.399?ref=tn_tnmn

Motosikleti
    Evet arkadaşlar yarın kahvaltıdan sonra çıkmayı düşünüyorum yakın bir yerlere (mesela Riva ) gider birşeyler içer dönerim. Pazar olduğu için 12'den önce çıkmam sanırım, gelmek isteyen olursa görüşürüz...
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    pani / 3colore
    guzel bı gunu kazasız belasız gecırdık

ergın'e bana eslık ettıgı ıcın teskur ederım. motoru da kendısı gıbı tertemız,maasallah. vfr askımı az da olsa gıderdım bugun

rıva'ya ayrı bı parantez acarsak sımdıye kadar seyır yaparken en zevk aldıgım,ergın'ın "ben doymadım" cumlesıne hıc dusunmedım ok verdıgım bı yer.gercekten ıs guc yksa her hafta gıdılıp stres atılır

mekan da guzeldi bı dahakıne hararetımızı denızde dındırelım derım :D keske demeyelım bugunku gıbı

ıyı seyırler ;)

akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Sanırım dönüşte 2 motor biraz viraj çalıştınız,size selam veren Vfr bendim,bir iki kez döndünüz çünkü
    wolrath bunu beğendi.

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    Mükemmel bir gezi olmus birdahaki sefere benide araniza kabul ederseniz. Aranizda olmaktan seref duyarim..

Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı Potenza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım dönüşte 2 motor biraz viraj çalıştınız,size selam veren Vfr bendim,bir iki kez döndünüz çünkü
    evet 2 tur yaptık ergin abi tecrubelı de ben yeni yeni alısıyorum makinaya

ılerleyen tarıhlerde beraber turlarız, sıze de uyarsa

Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mükemmel bir gezi olmus birdahaki sefere benide araniza kabul ederseniz. Aranizda olmaktan seref duyarim..
    ben cogu konuya yazıyorum.ses edersiniz , neden olmasın.
    Potenza bunu beğendi.

Motosikleti
    Günaydınlar, iyi haftalar...
    Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guzel bı gunu kazasız belasız gecırdık

ergın'e bana eslık ettıgı ıcın teskur ederım. motoru da kendısı gıbı tertemız,maasallah. vfr askımı az da olsa gıderdım bugun

rıva'ya ayrı bı parantez acarsak sımdıye kadar seyır yaparken en zevk aldıgım,ergın'ın "ben doymadım" cumlesıne hıc dusunmedım ok verdıgım bı yer.gercekten ıs guc yksa her hafta gıdılıp stres atılır

mekan da guzeldi bı dahakıne hararetımızı denızde dındırelım derım :D keske demeyelım bugunku gıbı

ıyı seyırler ;)
    Barışçığım, ben de sana teşekkür ediyorum. Dönüşte (1. dönüşte ) beni kırmayıp bir daha dediğimde olur dediğin için de teşekkürler. Sohbet esnasında hep bir laf karıştığı için yüzüne söylemeyi unuttum Barış, kolunda Atamın imzasını dövme olarak taşıyan biriyle yol yapmak da ayrı bir zevkti benim için.
    Güzel bir gündü... Riva x 2 yaptık Bir dahakine umarım denize de gireriz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------

Alıntı Potenza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1200F sizdiniz demek... Bir dahakine sözleşelim de beraber gidelim, ben de 1200F merakımı biraz yakından gideririm böylece ne dersiniz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engin rica ederiz, kabul etmek ne demek... Buradan duyuruyoruz müsait zamanlarınızda göz atarsanız memnun oluruz...
    T R O E ve wolrath bunu beğendiler.

Motosikleti
    VFR 800
    NAYIRRRRR.......................
    NOLAMAZZZZZ.................

Ulen bu bana yapılır mı?

Ben ki Riva'ya jandarma eskortluğunda girmiş ve içinden geçmiş adamım acayip kıskandım.

Neyse,sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gidip geldiniz arkadaşlar sevindim adınıza.

İyi yapmışsınız gezmekle hemde tanışmakla.

Artık yine beraber uzun bir sürüş ayarlamak lazım kanatindeyim. Sizce?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

Barış, kolunda Atamın imzasını dövme olarak taşıyan biriyle yol yapmak da ayrı bir zevkti benim için.
    Güzel bir gündü...
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NAYIRRRRR.......................
    NOLAMAZZZZZ.................

Ulen bu bana yapılır mı?

Ben ki Riva'ya jandarma eskortluğunda girmiş ve içinden geçmiş adamım acayip kıskandım.

Neyse,sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gidip geldiniz arkadaşlar sevindim adınıza.

İyi yapmışsınız gezmekle hemde tanışmakla.

Artık yine beraber uzun bir sürüş ayarlamak lazım kanatindeyim. Sizce?
    Sağol Emreciğim. Sürüş ayarlayalım ayarlamasına da bu hafta sonu ben şehir dışındayım, bensiz yapmayın kıskanırım

Borris07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250>Kawasaki Z750>Honda VFR800...
    Merhaba Arkadaşlar,
    Konuyla ilgisi yok ama yine de paylaşmak istedim.Benim VFRyi satmaya karar verdim.Tek üzüldüğüm nokta işim dolayısıyla bir türlü denk getiremeyip size hiç katılamamış olmam.Çevrenizde ilgilenen arkadaşlarınız olabilir belki. İlan no:125561560

Motosikleti
    Alıntı Borris07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Konuyla ilgisi yok ama yine de paylaşmak istedim.Benim VFRyi satmaya karar verdim.Tek üzüldüğüm nokta işim dolayısıyla bir türlü denk getiremeyip size hiç katılamamış olmam.Çevrenizde ilgilenen arkadaşlarınız olabilir belki. İlan no:125561560
    Güzel görünüyor her VFR gibi... Çanta seti de ekstrası... Benim nazarımda fiyat da gayet uygun... Sizin için de alan için de hayırlısı olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

Alıntı Ustunalper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Herkese,

Dün ilk kez yolda kaldım arkadaşlar. Seyir halinde iken ABS ışığı yanıp sönmeye başladı hemen ilk benzin istasyonuna girip durdum. Motoru durdurduktan sonra ne yazık ki tekrar çalışmadı. Marş basmadı Korna çalmadı. Aklıma ilk gelen Akü oldu ancak Akü yü yeni almıştım. Daha yılı bile dolmadı. Neyse bir şekilde Akü yü değiştirince çalıştı. Ustaya götürdüm orda kontrol ederken Motorun Aküyü şarj etmediğini fark ettik. Voltajda düşüktü. Motoru kaldırdığımızda tahmin edebileceğiniz gibi Sargı Yanmıştı. Regülatör den de şüpheleniyoruz. Dışardan görüntüsünde Sıkıntı yok. Ancak bugün sargı sarıldıktan sonra deneyip bakıcaz son duruma.
    Sizin fikrinizi de almak istedim.? Benzer bir sıkıntı yaşayan var mı? Alternatif sorun ne olabilir? Birde Regülatör bulmam da bana yardımcı olurmusunuz? Her ihtimale karşı şimdiden tedbir almak istiyorum.
    Alper, sonuç ne oldu? Bizleri de haberdar eder misin sonuçtan?

Borris07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250>Kawasaki Z750>Honda VFR800...
    Teşekkür ederim Ergin abi.Hayırlı olsun dediğin gibi.

Motosikleti
    pani / 3colore
    ustunalper: benzer sorun basıma geldı. sanayı de sarıyorlar lakın garantı vermıyorlar.bu da 250-350 arası bı rakam tutuyor dedıler. para benden cıkmadıgı ıcın ben 750tl ye orjınal getırttım japonyadan.

xenon var mıydı motorda? anı asırı yuk cektıgı ıcın statorun yanmasına sebep olabılırmıs.bende de stator uzerınde karbon kapak vardı.ısı yalıtımı yaptıgı ıcın bu da yakmıs olabılır dedıler.

bı daha sorun yasamadım stator degıstıkten sonra.

ıstersen vfr ıcın "cıkma" ya da "sarma" ısı ıcın fıyat alabılırım.

*dovme ısıne gelınce harbıyedeyken yaptırmıstım. pısman olacagınız sey yaptırmayın derler hep. bı subayı gectım, bir TURK atasından pısman olmussa zaten , at o kolu çöpe derim...
    erginturhan, akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Tabi seve seve gelirim bende.Lastikleri alıştırıyordum ilk km. ler biraz riskli oluyor.Forumu takip ediyorum,bir dahaki buluşma da denk gelirse beraber gideriz..

wolrath:sende iyi gidiyordun yalnız sanırım ön farları karartmışsın,karşıdan direk güneş ışığı geldiğinde pek belli olmuyor görünürlük açısından,hatırlatmak isterim.
    akira2012, wolrath ve erginturhan bunu beğendiler.
    Herkes hakettiğini yaşar.

Motosikleti
    pani / 3colore
    genel olarak sıyah renk + gunes acısıdır senın gorememe nedenın fakat dedıgın sey gece cok daha tehlıkelı oluyor.bu yuzdendır kı gece uzun seyır yapacaksam sıyah lenslerı cıkarıyorum.farlar neredeyse hıc aydınlatmıyor bu sekılde cunku.
    Potenza bunu beğendi.

Motosikleti
    VFR 800
    Potenza rengi ne?

Beyaz deme sakın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

Beyler bir ayarlama yapmaya başlasak mı?

Hazır Ergin'de yok haftasonu

Bu pazar bütün herkes işini gücünü bıraksın,sabahtan akşama kadar Riva yolunu tavaf edelim.

Sabah 6'dan akşam 6'ya kadar turlayalım o yolu.

Kaç sefer git gel yaparız bilmiyorum(çok esnek bir kelime oldu benim kabahatim yok)

Birde üzerine BUZZZZ gibi arpa suyu

Çok hain gördüm kendimi.
    wolrath bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler