Wolrath(Barış) önümüzdeki haftalarda bir tur yaparız muhtemelen.
Bence sen,buraya istersen telefon numaranı yazarsan haberleşiriz.
Ergin ile de umarım haberleşip tanışma fırsatınız olur.
Wolrath(Barış) önümüzdeki haftalarda bir tur yaparız muhtemelen.
Bence sen,buraya istersen telefon numaranı yazarsan haberleşiriz.
Ergin ile de umarım haberleşip tanışma fırsatınız olur.
pazar sabahı 10' da viaport'taki fuara gidicem, ordan da şile'ye varmıdır gelen... Emre, ergin,,,
Tolga hoşgeldin başlığımıza, özlettin kendini... Akşam yazarım yarın ne yapacağımı umarım uyar birilerine de tek sürmem... Şu an Şile'de çimenlere uzanmış pinekliyorum yarın da gelir miyim bilmem... Ne fuarı var?
Vay Vay Vay....
Kimleri görüyoruz burada.
Hoşgeldiniz efendim,Ergin'in dediği gibi özlettin kendini.
Tolga,valla bu hafta imkansız. Ya senle de bir türlü programımız uyuşamadı yahu...
nobetım ya da ısım olmazsa mutlak gelırım
543 220 32 7sekiz
face :
https://www.facebook.com/baris.dogan.399?ref=tn_tnmn
Evet arkadaşlar yarın kahvaltıdan sonra çıkmayı düşünüyorum yakın bir yerlere (mesela Riva ) gider birşeyler içer dönerim. Pazar olduğu için 12'den önce çıkmam sanırım, gelmek isteyen olursa görüşürüz...
guzel bı gunu kazasız belasız gecırdık
ergın'e bana eslık ettıgı ıcın teskur ederım. motoru da kendısı gıbı tertemız,maasallah. vfr askımı az da olsa gıderdım bugun
rıva'ya ayrı bı parantez acarsak sımdıye kadar seyır yaparken en zevk aldıgım,ergın'ın "ben doymadım" cumlesıne hıc dusunmedım ok verdıgım bı yer.gercekten ıs guc yksa her hafta gıdılıp stres atılır
mekan da guzeldi bı dahakıne hararetımızı denızde dındırelım derım :D keske demeyelım bugunku gıbı
ıyı seyırler ;)
Sanırım dönüşte 2 motor biraz viraj çalıştınız,size selam veren Vfr bendim,bir iki kez döndünüz çünkü
Mükemmel bir gezi olmus birdahaki sefere benide araniza kabul ederseniz. Aranizda olmaktan seref duyarim..
Günaydınlar, iyi haftalar...
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
Barışçığım, ben de sana teşekkür ediyorum. Dönüşte (1. dönüşte ) beni kırmayıp bir daha dediğimde olur dediğin için de teşekkürler. Sohbet esnasında hep bir laf karıştığı için yüzüne söylemeyi unuttum Barış, kolunda Atamın imzasını dövme olarak taşıyan biriyle yol yapmak da ayrı bir zevkti benim için.
Güzel bir gündü... Riva x 2 yaptık Bir dahakine umarım denize de gireriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
1200F sizdiniz demek... Bir dahakine sözleşelim de beraber gidelim, ben de 1200F merakımı biraz yakından gideririm böylece ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Engin rica ederiz, kabul etmek ne demek... Buradan duyuruyoruz müsait zamanlarınızda göz atarsanız memnun oluruz...
NAYIRRRRR.......................
NOLAMAZZZZZ.................
Ulen bu bana yapılır mı?
Ben ki Riva'ya jandarma eskortluğunda girmiş ve içinden geçmiş adamım acayip kıskandım.
Neyse,sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gidip geldiniz arkadaşlar sevindim adınıza.
İyi yapmışsınız gezmekle hemde tanışmakla.
Artık yine beraber uzun bir sürüş ayarlamak lazım kanatindeyim. Sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Barış, kolunda Atamın imzasını dövme olarak taşıyan biriyle yol yapmak da ayrı bir zevkti benim için.
Güzel bir gündü...
Merhaba Arkadaşlar,
Konuyla ilgisi yok ama yine de paylaşmak istedim.Benim VFRyi satmaya karar verdim.Tek üzüldüğüm nokta işim dolayısıyla bir türlü denk getiremeyip size hiç katılamamış olmam.Çevrenizde ilgilenen arkadaşlarınız olabilir belki. İlan no:125561560
Güzel görünüyor her VFR gibi... Çanta seti de ekstrası... Benim nazarımda fiyat da gayet uygun... Sizin için de alan için de hayırlısı olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Alper, sonuç ne oldu? Bizleri de haberdar eder misin sonuçtan?
Teşekkür ederim Ergin abi.Hayırlı olsun dediğin gibi.
ustunalper: benzer sorun basıma geldı. sanayı de sarıyorlar lakın garantı vermıyorlar.bu da 250-350 arası bı rakam tutuyor dedıler. para benden cıkmadıgı ıcın ben 750tl ye orjınal getırttım japonyadan.
xenon var mıydı motorda? anı asırı yuk cektıgı ıcın statorun yanmasına sebep olabılırmıs.bende de stator uzerınde karbon kapak vardı.ısı yalıtımı yaptıgı ıcın bu da yakmıs olabılır dedıler.
bı daha sorun yasamadım stator degıstıkten sonra.
ıstersen vfr ıcın "cıkma" ya da "sarma" ısı ıcın fıyat alabılırım.
*dovme ısıne gelınce harbıyedeyken yaptırmıstım. pısman olacagınız sey yaptırmayın derler hep. bı subayı gectım, bir TURK atasından pısman olmussa zaten , at o kolu çöpe derim...
Tabi seve seve gelirim bende.Lastikleri alıştırıyordum ilk km. ler biraz riskli oluyor.Forumu takip ediyorum,bir dahaki buluşma da denk gelirse beraber gideriz..
wolrath:sende iyi gidiyordun yalnız sanırım ön farları karartmışsın,karşıdan direk güneş ışığı geldiğinde pek belli olmuyor görünürlük açısından,hatırlatmak isterim.
Herkes hakettiğini yaşar.
genel olarak sıyah renk + gunes acısıdır senın gorememe nedenın fakat dedıgın sey gece cok daha tehlıkelı oluyor.bu yuzdendır kı gece uzun seyır yapacaksam sıyah lenslerı cıkarıyorum.farlar neredeyse hıc aydınlatmıyor bu sekılde cunku.
Potenza rengi ne?
Beyaz deme sakın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Beyler bir ayarlama yapmaya başlasak mı?
Hazır Ergin'de yok haftasonu
Bu pazar bütün herkes işini gücünü bıraksın,sabahtan akşama kadar Riva yolunu tavaf edelim.
Sabah 6'dan akşam 6'ya kadar turlayalım o yolu.
Kaç sefer git gel yaparız bilmiyorum(çok esnek bir kelime oldu benim kabahatim yok)
Birde üzerine BUZZZZ gibi arpa suyu
Çok hain gördüm kendimi.
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)