Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    O iş çok karışık... 10 tane falan seçerim para olsa... Koyarım garaja, o sabah gözüme hangisi güzel görünür hangisine binmek istersem ona atlar giderim...
    Çok var kafamda, gerçekten saymak istemiyorum çünkü eminim eksik kalır tekrar tekrar tamamlamaya çalışırım. Fazla hayal de iyi değil kardeşim insan gerçek dünyadan kopuyor. Benim sevgili candy glory red VFR'm yeter bana şimdilik diyelim
    T R O E bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğur, benim verdiğim linkten aldıysan, imzalı kargo seçeneği vardı, 3,5€ fark ile... Ben onu seçmiştim. Kapıya kadar getirdiler imza alarak teslim ettiler...
    Ödemeyi yaptığım gün kargoya verildiği bilgisi gelmişti, takip seçeneği yoktu diye hatırlıyorum...
    Royal Mail Airmail (Small Packets) olarak aldım.. sanırım dediğiniz Royal Mail International Signed-for bir haftayı bulur heralde elime ulaşması..

Motosikleti
    Benimki 5.günde masamdaydı. Seninki de sanırım 1 haftada gelir...
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    TRACER 700
    Günaydınlar...

https://imageshack.us/scaled/large/21/img0474em.jpgUploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

Daha 1 hafta önce demişim başıma geldi Maşallah dediğim 1 hafta zor dayanıyor haberiniz olsun tedbirinizi alın

Geçen pazar günü Şile'de biraz motorun sesini dinlemiştim (bu muhabbet geçip durunca demek ki kıllanmışım) ufaktan o malum ses geliyor gibi hissettim... Dün Riva dönüşü Ali ustaya (Esengül) uğradım ve bingooooo Ekzantrik zincir gergilerim değişecek... Çok ses gelmiyor ama beni uyuz etmeye yetiyor gelen ses. Zaten zamanla artarmış, 10000km.yi bulur seni rahatsız etmesi dediler ama ben yine de 30000 servisinde değiştireceğim zaten 1500km sonra da servis zamanı gelmiş oluyor.

Orjinali yani bizim servisteki parça fiyatı 440TL (çifti). Ya USA ya UK'den daha ucuza alabileceğimi düşünüyorum, bugün araştıracağım fırsatım olursa...

Manuel olanları servis tavsiye etmedi, bu sebeple orjinalini alıp taktıracağım.

Diyeceğim şudur ki; benim motorumda bile bu sorun olduysa demek ki 30000km. de bir ekzantrik zincir gergileri değişecek. Aslında ismi Cam Chain Tensioner (CCT) İç kısmındaki yay sürekli açılıp kapandığı için bir süre sonra ömrünü doldurduğu söyleniyor. Sürekli kaydırıcıya baskı yaparak ileri geri oynuyor çünkü...

Selam Ergin yurtdışından gergi fiyatlarına bakabildinmi? arkadaşların bahsettiği sitede çifti 350 gibi + kargo masrafına geliyo http://www.bikebandit.com/houseofmot...51139sch409314 .. birde beklemesi var acaba honda danmı alsam çifti 450 tl yapıyor..

Motosikleti
    Şu ana kadar bulabildiğim en uygun fiyat; 176,14$ a geliyor ihtiyacımız olan parçaların Bikebandit'den alış fiyatı. Shipping ile birlikte 200$ versek 360TL gibi bir rakama geliyor. Bu tabii ki ABD'ye kargolatıp gümrüğe takılma riskinden kurtulmamız halindeki masraf... ki o zaman da ABD'den gelecek birine ihtiyacımız var gelirken bavula atsın diye...

Sonuçta daha uygun bir fiyat bulamazsam ben de buradan alacağım gibi görünüyor...

Yok mu Japonya'da tanıdık?
    T R O E bunu beğendi.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Ergin,benim amcaoğlum japonla evli ama giden gelen var mı bilmiyorum.

Ona egzantirik gergisini anlatana kadar da ben gerilirim, bu sefer de beni kim çözecek.

Başka bir fikri oln var mı?
    T R O E bunu beğendi.

Motosikleti
    Oh be bulduk sonunda Japonya irtibatı
    Emre yollarız fotoğrafını, parça numarasını bir bakıverir? Mi acaba?
    akira2012 bunu beğendi.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    http://www.partzilla.com/parts/searc...NER/parts.html

Bu siteden birkaç kez alışveriş yaptım kargo 39 dolar tutuyor.

Motosikleti
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.partzilla.com/parts/searc...NER/parts.html

Bu siteden birkaç kez alışveriş yaptım kargo 39 dolar tutuyor.
    Teşekkürler, forewer... 3 aşağı 5 yukarı bikebandit ile aynı fiyata geliyor...

Motosikleti
    VFR 800
    Evetttt....

Ergin sana haftasonu bahsetmiştim Mertlerin keşandaki yazlıklarından. İşte 1 tane ama güzel resim....

Mert'in keşanda yazlıkları. Yağmurlu ve rüzgarlı yoldan sonra yazlıklarına geldiğimizde hava açtı güneş içimizi ısıtmaya başladı. Enfesti....

Bunlarda Çanakkaleye geçişte feribot'da...

erginturhan ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    TRACER 700
    Şu ana kadar bulabildiğim en uygun fiyat; 176,14$ a geliyor ihtiyacımız olan parçaların Bikebandit'den alış fiyatı. Shipping ile birlikte 200$ versek 360TL gibi bir rakama geliyor. Bu tabii ki ABD'ye kargolatıp gümrüğe takılma riskinden kurtulmamız halindeki masraf... ki o zaman da ABD'den gelecek birine ihtiyacımız var gelirken bavula atsın diye...

Sonuçta daha uygun bir fiyat bulamazsam ben de buradan alacağım gibi görünüyor...

Yok mu Japonya'da tanıdık?
    Teşekkürler bilgilendirme için.. sanırım buradan alacağımı düşünüyorum.. sebebi ise hem parçayı bekleme süresi ve en önemlisi garantisi.. buradaki parçaya hondanın garanti vereceğini düşünüyorum.. yurt dışından alacağım parçada sorun olursa tırmala dur yaşamak istemem...??
    erginturhan ve akira2012 bunu beğendiler.

Motosikleti
    VFR 800
    Ben yine kurtlanmaya başladım. Bu hafta hanım ile hastahane de tahlil işi var.

Sonrasında bir şeyler yapmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Motosiklet için japonca kursuna başlayacağım o zaman bu haftasonu.

Ben sizler için varım arkadaşlar.
    erginturhan ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    TRACER 700
    Arkadaşlar.. burada http://www.castrol.com/castrol/secti...tentId=7074757 radyatör soğutma suyuna 1:1 antifiriz demiş... motorun kılavuzu olmadığı için soruyorum tamamınamı antifiriz doldurmamız gerekiyor?? yoksa arabalardaki gibi suya karıştırma oranı varmı?

şimdi webde şunu buldum http://www.ekilavuz.com/kilavuz/4a62.../vfr800/a-rc46 burada fabrika çıkışı 50/50 demiş...

Motosikleti
    Alıntı gama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar.. burada http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=70 74757 radyatör soğutma suyuna 1:1 antifiriz demiş... motorun kılavuzu olmadığı için soruyorum tamamınamı antifiriz doldurmamız gerekiyor?? yoksa arabalardaki gibi suya karıştırma oranı varmı?
    O işleri servis hallediyor diye ona bakmadım ben bugüne kadar açıkçası...
    Mail adresini yazarsan kitapçığın pdf olarak taranmış halini gönderebilirim...

Motosikleti
    TRACER 700
    hancavinca@hotmail.com walla çok makbule geçer..

birde bujiler elime geçtiği zaman ebayda onay vs işlemi yapacakmıyım elime geçmiştir diye

Ergin aldım maili sağolasın

Motosikleti
    hancavinca@hotmail.com walla çok makbule geçer..

birde bujiler elime geçtiği zaman ebayda onay vs işlemi yapacakmıyım elime geçmiştir diye
    Gönderdim...
    Firma için bir değerlendirme notu bırakırsan işlerini iyi yapan insanların hakkını teslim etmek adına makbule geçecektir diye düşünüyorum.
    gama bunu beğendi.

T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Arkadaşlar.. burada http://www.castrol.com/castrol/secti...tentId=7074757 radyatör soğutma suyuna 1:1 antifiriz demiş... motorun kılavuzu olmadığı için soruyorum tamamınamı antifiriz doldurmamız gerekiyor?? yoksa arabalardaki gibi suya karıştırma oranı varmı?

şimdi webde şunu buldum http://www.ekilavuz.com/kilavuz/4a62.../vfr800/a-rc46 burada fabrika çıkışı 50/50 demiş...
    1:1 veya 50/50 sonuçta Radyatör kapasitesi kaç litre ise yarısı su yarısı antifriz demekki...
    gama bunu beğendi.
    Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800

Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı T R O E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1:1 veya 50/50 sonuçta Radyatör kapasitesi kaç litre ise yarısı su yarısı antifriz demekki...
    bir yerde adamın biri tamamına antifiriz konur diye yazmış o yüzden bende şaşırdım emin olmak için sormuştum.. teşekkür ederim..

Ergin mailini aldım sağolasın..

T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    bir yerde adamın biri tamamına antifiriz konur diye yazmış o yüzden bende şaşırdım emin olmak için sormuştum.. teşekkür ederim..

Ergin mailini aldım sağolasın..
    Çok soğuk iklimlerde (Rusya mesela) tamamen antifriz konulabilir. Normal şartlarda 1:1 veya diğer değişle 50/50 bizim için ideal.
    gama bunu beğendi.
    Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800

crazzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    ergin abi zahmet olmazsa o kitapcık türkçe ise banada göndere bilirmisin??
    bende ingilizcesi var ama bende ing.. yok
    baris.cihan@netbilgi.net

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler