Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Ben bir aksilik olmazsa varım, VFR buluşmasını her zaman desteklemeye çalışırım
    Tolga bizi bıraktı galiba burada hiç görmüyorum, bir de yakında uzun geziye çıkacak yine biliyorsun...
    Murat Adana'dan kalkıp gelirse olay olur valla o zaman İstanbul'dan katılmayanı tefe koyarız
    T R O E bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Manavgat festivaline gidicekmiyiz arkadaslar simdiden konusmak lazim bence ayarlamak icin hepimiz yogun insanlariz birde ekiple gorusmek lazim onceden anlasilamayanlar falanda olabilir karara verelim bence

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Benim için artık zor manavgat ancak çok iyi ve çok akıllı bir yalan uydurmam lazım.

Gidecek olan var mı? Ona göre yalan araştırması yapacağım.

Sabah yola çıksak akşam üzeri gibi oradayız. Yollar zaten çok güzel oldu duble yol.

Gidecek olan var mı?

Ulan bekar olmak vardı anasını satayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Aslında manavgat zorda.

Eskişehire de festival yapılacak oraya da kaçabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Ergin kandıra yapalım mı?

Yolları pek met ediyorlar.

T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    İyi akşamlar arkadaşlar...
    1. Viteste gelen ses öyle çok fazla değil zaten unutuyorsun bazen kulağına çalınıyor. Aynen dediğiniz gibi geri vites uğultusu gibi 1. Viteste devirlenip debriyaj yapınca daha net duyuluyor. Benim şimdiye kadar 3 tane VFR ye binme şansım oldu üçünde de aynı durum var. Beni hiç rahatsız etmedi.
    Yağ konusunda benden önceki sahibi Muzaffer Abi 10/40 Shell kullanmış ayrıca Bor katkısıda kullanmış ben de aynı şekilde Shell ile devam edeceğim Bor zaten 50 000 km etkili diye biliyorum. İstanbul a gelme konusunda her an size bir süpriz yapabilirim. 1000 km ne var ki daha önce yapmadığımız yollar değil. Ama bu hafta değil Söylemesi ayıp biz zaten her hafta Mersin, Urfa, Antep, Hatay, Maraş, ve yaylaları gezip duruyoruz valla. Aslında siz toplaşıp bu tarafa gelseniz çok tatlı olur...
    Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800

gama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER 700
    Troe cevabin icin teşekkür ler cepten yazdığım icin yazım hatalarini affedin.. 1. Viteste gelen ses belkide bu motora yeni olduğum icin bana fazla geliyor olabilir.. hafta sonu icin sinavlar ve arac muayenesi olacagi ardindan gergi vs icin ustaya birakacagim icin bir sure sizlere katilamayacagim.. simdiden herkeze keyif dolu kazadiz sürüş let dilerim

crazzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pardon evet haklısın Ergin.

Evet arkadaşlar,beyler herkesten fikir bekliyorum.

Murat(Troe),Hakan,Mert,Barış,Tolga,Ergin ve bu sayfayı takip eden diğer motosiklet tutkunları.

Ey bu vatanın yurttaşları. Ey İstanbul'un güzel motorcuları yok mu bize katılan.

Pazar günü için her türlü fikre açığım biraz yol yapalım ya....
    arkadaşlar abiler bu pazar yakın akrabamın düğünü var.maalesef ben yokum inşallah sonraki buluşmalara...
    murat abi;senin ekzozların(smokehead)üretildiği yeri buldum.istanbuldaki arkadaşlar bilirler kartal köprüsünün
    dibinde ünlüler et'in yanı.bildiğin tornacı..fiyat olarak da 1100tl istiyor.insafsız pazarlık da yapmıyor :(
    ama ürünlerini beğendim.amca bildiğiniz ünlü markaları copy paste yapmış.ama kaliteli duruyorlar..google ye
    ercan motorcycle yazarsanız sitesine ulaşabilirsiniz.her marka model motosiklet'e ekzoz üretiyor bilginize

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Alıntı crazzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat abi;senin ekzozların(smokehead)üretildiği yeri buldum.istanbuldaki arkadaşlar bilirler kartal köprüsünün
    dibinde ünlüler et'in yanı.bildiğin tornacı..fiyat olarak da 1100tl istiyor.insafsız pazarlık da yapmıyor :(
    ama ürünlerini beğendim.amca bildiğiniz ünlü markaları copy paste yapmış.ama kaliteli duruyorlar..google ye
    ercan motorcycle yazarsanız sitesine ulaşabilirsiniz.her marka model motosiklet'e ekzoz üretiyor bilginize
    On numara şimdiye kadar leo vince, arow ve two brothers ile karşılaştırdım. Kişiye göre değişir ama... Ben değişmem ses ve görüntü çok karizmatik...
    Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800

Motosikleti
    VFR 800
    Barış,sen baktın mı egzoslara? Yani yerinde gördün mü?

Benim ortakda egzos istiyor ama orjinalleri pahalı.1100 tl çiftine istiyordur umarım.

Murat,resimlerden gördüğüm kadarı ile Barış'ın söylediği yerden ise çok güzel duruyor.

Aslında V motor olduğu için Corvette gibi ses çıkartabiliyor bu meret alın işte size örnek. Bakalım beğenecek misiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=O4cvJ_Md6QM
    http://www.youtube.com/watch?v=82_KP8P-5Xo

Her iki link'te aynı adam ve aynı motora ait. Bu arada lsaitklerimizde aynı imiş. Pirelli Diablo

Motosikleti
    vfr 800
    Barış,sen baktın mı egzoslara? Yani yerinde gördün mü?

Benim ortakda egzos istiyor ama orjinalleri pahalı.1100 tl çiftine istiyordur umarım.

Murat,resimlerden gördüğüm kadarı ile Barış'ın söylediği yerden ise çok güzel duruyor.

Aslında V motor olduğu için Corvette gibi ses çıkartabiliyor bu meret alın işte size örnek. Bakalım beğenecek misiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=O4cvJ_Md6QM
    http://www.youtube.com/watch?v=82_KP8P-5Xo

Her iki link'te aynı adam ve aynı motora ait. Bu arada lsaitklerimizde aynı imiş. Pirelli Diablo
    dün ercan motorun(smokehead) yerine gittim.ürünler çok kaliteli gözüküyor.
    fiyat komple bitmiş monte edilmiş fiyatı.aslında sıkı pazarlıkla 1000 liraya alınabilir

Motosikleti
    Emre ben bugün çıkabilirim, çıkmazsam yarın için haberleşiriz akşam. Kandıra yolu çok güzeldir motosiklet için doğru demişler...

Motosikleti
    VFR 800
    Tamam Ergin. Haberleşiriz.

Hava da çok güzel değerlendirmeye değer.

Barış senin verdiğin bilgi üzerine internet'te biraz araştırdım.

Çok memnun olan da var,memnun olmayan da var.

Murat mesela anladığım kadarı ile oldukça memnun. Sen taktıracak mısın?

Bu arada, sen nerede oturuyorsun?

Ustunalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI 250 R, Honda VFR 800
    Merhaba Uğur,

1 Vites deki ses bildiğim kadarıyla hepsinde var. Ben 2004 - 2006 arasını biliyorum. Antalya'da daha üst bir vfr kullanıcısı ile tanışmadığımdan Motorumu almadan önce iki tane farklı ustayua götürdüm ikiside o sesin normal olduğunu söylediler. Ben yaza hazırlık olarak ağır bakıma soktum motorumu. 57000 km'de suan. Yağı değiştirirken genelde iphone 10/40 önerdiler. Bende onu kullandım. Şuanlık bir sıkıntı yok.
    Arkadaşlar benim touring cam a ihtiyacım var. Bu konuda güvenilen bir yer önerebilir misiniz? yada link.
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    VFR 800
    Valla ben açıkçası kızıltoprak'ta tek Anes'e gittim.

Geçen sene gittiğimizde Anes haricindekilerin hiç biri burunlarından kıl aldırmıyorlar.

Sanki borçluyum da adam yerine koymuyorlar.

O yüzden Anes'e şansa girdik ve memnun da kaldık. Aynı zamanda da Honda yetkili satıcıları yedek parça olarak da yetkililer diye biliyorum.

Tavsiye ederim. Bir de Feyizoğlun'da telefon ile görüştüm orada da sabırlı ve ilgil davrandılar.

Mototal'de ki havaları gördükten sonra bana o kadar itici geliyor ki anlatamam.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Evet Emre doğru görmüşsün Barış ın söylediği yer (Ercan Motor) Krom Nikelaj olduğu için çok güzel duruyor.
    Ses tok ve karizmatik tabiki sıralı dört sesi vermez. Ben çok memnunum...
    Fiyatı da bildiğim kadarıyla borular ve montaj dahil 1100 TL. Pek pazarlığa yanaşmayan biri anladığım kadarıyla.
    Bence fiyat çok makul. Senin verdiğin linkte sesler çok güzel ama görüntü olmamış çok büyük emanet duruyor...

Motosikleti
    vfr 800
    Tamam Ergin. Haberleşiriz.

Hava da çok güzel değerlendirmeye değer.

Barış senin verdiğin bilgi üzerine internet'te biraz araştırdım.

Çok memnun olan da var,memnun olmayan da var.

Murat mesela anladığım kadarı ile oldukça memnun. Sen taktıracak mısın?

Bu arada, sen nerede oturuyorsun?

valla ben çok karasızım.int.de bende araştırdım.adam kendine çok güveniyor.kendini yoshı akrapovıc'e rakip görüyor
    dükkanı çok salaş.bildigin torna atölyesi..1100tl fiyat verdi.son oluru 1050tl diyor pazarlıga yanaşmıyor
    bu arada ben sarıyerdeyim..iş perpa da feyizoğluna çok yakınım yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Alıntı crazzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben çok karasızım.int.de bende araştırdım.adam kendine çok güveniyor.kendini yoshı akrapovıc'e rakip görüyor
    dükkanı çok salaş.bildigin torna atölyesi..1100tl fiyat verdi.son oluru 1050tl diyor pazarlıga yanaşmıyor
    bu arada ben sarıyerdeyim..iş perpa da feyizoğluna çok yakınım yani

bu arada elemanda karbon tüpler de var.1600tl de onlara fiyat verdi...ama ekzozları elinize aldıgınızda çok kalite duruyor

ihakanvardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800, Suzuki Hayabusa gsxr 1300
    Arkadaşlar ilgilenen olursa ben Leo Vince Carbon olan egzozlarımı satıyorum.
    “Don't cry because it's over, smile because it happened.”
    Dr. Seuss

Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı ihakanvardal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilgilenen olursa ben Leo Vince Carbon olan egzozlarımı satıyorum.
    abi fiyat ne düşünüyorsun??

gama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı Ustunalper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Uğur,

1 Vites deki ses bildiğim kadarıyla hepsinde var. Ben 2004 - 2006 arasını biliyorum. Antalya'da daha üst bir vfr kullanıcısı ile tanışmadığımdan Motorumu almadan önce iki tane farklı ustayua götürdüm ikiside o sesin normal olduğunu söylediler. Ben yaza hazırlık olarak ağır bakıma soktum motorumu. 57000 km'de suan. Yağı değiştirirken genelde iphone 10/40 önerdiler. Bende onu kullandım. Şuanlık bir sıkıntı yok.
    Arkadaşlar benim touring cam a ihtiyacım var. Bu konuda güvenilen bir yer önerebilir misiniz? yada link.
    Teşekkürler Alper.. bu hafta sonu veya haftaya motoru ustaya bırakıcam egzantirik gergileri için.. yağ filtre vs. değişirken bu seside sorucam inşallah önemli birşey değildir dediğiniz gibi...

Motosikleti
    Günaydınlar, iyi haftalar...
    Bugün iki fotoğraf ile güne başlıyoruz, sağlı sollu geliyorlar
    Uploaded with ImageShack.us
    Uploaded with ImageShack.us
    ihakanvardal ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    VFR 800
    Herkese İyi haftalar...

Dün çok ama çok keyifli yollardan geçtik.

Kaçıranlar kendi dertlerine yansınlar. Biraz da nispet yapalım canım...

Ergin düne ait foto var mı?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)

Bu Konudaki Etiketler