Merhaba Arkadaşlar,önceleri bahsettiğim üzere VFR almak üzereyken noterden iken motorda hukuki bir sorun çıkmıştı alamamıştım.yeni Fazer 8 aldım,bu da çok dengeli ve güzel motormuş. tüm VFR ci arkadaşlara keyili sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Vfr 800 hakkında merak ettiğim birşey var, bu bayrak kırmızısı rengi 2005modellerdemi var sadece? 2005 üstü hep bordo kırmızı ilanlarda
Bayrak kırmızısı sadece 04-05 model üretimde var.06-10 arası bordo renk çıktı
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
daha önce 2007 model varadero kullandım yaklaşık 2 yıl.
honda vfr 800 almak istiyorum. ama nasıl bi motordur huyu suyu nedir bilmiyorum. sadece tipini beğendim on numarada yapmışlar. uzun yol ve şehiriçi eşimle birlikte kullanıcam. tavsiyeniz nedir ? ben motoru sadece resimlerden gördüm en kısa zamanda da binicem inş. meraktan soruyorum boyum 1,82 kilo 87 küçük mü kalır motor altımda ??
bide vfr 800 yerine şu motoru da düşün dediğiniz bi model var mı??
Yeni motorun hayırlı olsun, bende Fazer 8 kullandım ama hiçde dediğin gibi dengeli motor değil. Bence Hondanın tüm modelleri dengeli
Altınızda biraz küçük kalabilir ama bence fırsatınız varsa test etmenizi ve kendiniz karar vermeniz daha doğru olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba Erginturhan Avon markası arka lastiği taktığını okumuştum ondan memnun kaldın mı?
Merhaba michel, evet memnunum. 2000km. kadar oldu takıldığından beri, oldukça yumuşak bir lastik, kaç km. dayanacağını ise zamanla göreceğiz...
Tşkürler ömrü önemli de yumuşak olursa yol iyi tutup uzun sürmez ama deneyim bakalım.Bu arada son kırmızı olan VFR benimki 2005'li yanı.Aslında 2006'da trafiğe çikmiş ama 2005 model Michelin Pilot road ile 18000 kms yaptım
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
bir resim yapıştırmak isterdim de bir türlü başaramıyorum bilgisayarla pek aram yok anlaşılan
imageshack e girin oradan yükleyin, sonra forum yazan yerin karşısındaki linki buraya yapıştırın...
Bu hafta sonu motoruma çantaları takıp oğlumla Yumartalıkta çadır kuracağız, çok heycanlıyım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şahsen ben Bridgestone'den şaşmam.
AVON marka lastikler için iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum. Başka bir forumda daha paylaşmıştım, aşağıdaki bağlantıya bakınız;
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=636925
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Almadan önce çok araştırmıştım, gördüğüm yorumların çoğu olumluydu, ilk kez bu şekilde deformasyona uğramış bir motosiklet lastiği fotoğrafı görüyorum, çok şaşırdım...
Ben bu marka kötü/alınmaz demiyorum elbette.. Lakin kesinlikle temkinli olunmalı.. AVON lastikleri ile ilgili bir de şu bağlantı var, fotoğraflar görünmüyor ama yazılanlar pek iç açıcı değil;
http://www.cbr1100xx.org/forums/inde...pic=68174&st=0
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Motosikletim de leo vince egzoz var ama eski bir gsr kullanıcısı olarak sıralı 4 silindirin sesini öyle çok arıyorum ki
Tek ısınamadığım durum bu vfr ile ilgili :(
Merhabalar, 2000-2001 model vfr800 enjeksiyonlu modellerden kullanan var mı? Temizini bulabilir miyim ve yakıt tüketimi yeni kasalardan fazla mıdır? Sanırım bütçem yeni kasasına yetmeyecek, ama yutdışında eski vfrleri çok övüyolar, yaşlı da olsa temizi alınır gibi düşünüyorum doğru mudur?
Herkese selamlar GEçen hafta Tolga arkdaşımızın tavsiyesi üzerine vf800 aldım.KEndisine çok çok teşekkür ederim. Fazer 1000 ile vfr arasında gidip geliyordum .Aktif fazer kullanıcısı ( fz-6 fazer) olduğum için fazer 1000 daha ağır basıyordu. Sonra tolga ile konuştum ve onu dinleme kararı aldım. Alacağım fazer 1000 ise 2006 ve full bir makinadı ( power commander , ivan's chip vs vs) Aydına vfr yi almaya giderken bile aklımdaydı Sonra vfr'yi aldım. İlk izlenimler Mükemmel bir fren , mükemmel bir yol tutuş. Hemen gelir gelmez metzeller m5 takıp meşhur ahmetbeyli virajlarında aldım soluğu. Sanki senelerdir bu makinayı kullanıyormuş gibiydim. Kısacası , en sonunda makinamı buldum.Epey uzun bir süre kaza bela olmazsa ayrılmayıda düşünmüyorum. Tolga'ya burdan birkez daha çok çok teşekkür ederim
dardo, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim... VFR iyi seçim... Foto isteriz...
Tabiki
Çok güzel... Ata'mın imzası da ayrı bir yakışmış... Kazasız belasız...
Eyvallah ATAM'sız olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)