Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Temmuz 2013, 15:03
Reklamlar
-
08 Temmuz 2013, 15:12
Selamlar arkadaşlar... bir süredir yoktum kusura bakmayın... Haziran ayının 26 sı Çarşamba günü malesef boyun fıtığımdan dolayı ameliyat olmak zorunda kaldım.. ve seleden 4 ay boyunca uzak kalacağım.. öyle üzüldümki anlatamam.. üzüntümün sebebi malum VFR me doyamadan tamda yazın güzelliğinde 4 ay ( en az) ayrı kalmak.. çok şükür Allahıma ameliyat başarılı geçti, hemen ertesi günün sabahı taburcu oldum ve cumartesi sabahı 02:30 da arabayla gökçeadaya yola çıkıp 6 gece kaldım ve döndüm bugün iş başı yaptım.. boynumda iki adet kıkırdakta fıtık vardı doktor ikisinide temizleyip yerlerine kemikimsi bir materyalle omurları sabitledi ve kemik çimentosu ile yapıştırma işlemini gerçekleştirdi.. 4 ay boyunca iki parçanın yerine kaynamasını dikkat ederek bekleyeceğim, o zamandan sonra sorun kalmayacak.. takılan aparatlardan dolayı boynum 1-1,5 cm uzadığından dolayı bir süre boyun omurlarım yeni çalışma yerlerine alışana kadar hafifve orta dereceli sancılar olacak.. ilaç tedavim devam ediyor... herkese Allah sağlık sıhhat versin... görüşmek üzere...
-
08 Temmuz 2013, 16:00
İşte insanlara bunları anlatmanız gerçekten zor. Motosikletin gücü ile erkeklik olmayacağını anlatamazsınız. Gazlama dediğimiz olay aslında sevdiklerimizden uzaklaşma miktarı ile ölçülmeli. Ben bu sene tuhaftır daha çok korkuyorum motosikletten. Gerçi üzerine binip bir kaç km'den sonra korku gidiyor ama yerinede cesaret gelmiyor.
Motosiklete binmeye başladığım ilk günden bugüne hiç bir taşıt ile s...ik yarıştırmıyorum.
Gerek yok. Ben bacaklarımın altındaki gücün her an emrime amade olduğunu bildikten sonra zavallı beni geçsin kendini sevindirsin.
Bu arada İSTANBUL'DA yaşayanlar için önemli hemde çok önemli hatırlatma;
"ÜMRANİYE OTOBAN GİŞELERİNDEN SONRA DÜMDÜZ GİDİLDİĞİ VAKİT,BİLİYORSUNUZ ATAŞEHİR VE SONRASINDA DA YOL BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNE(1.KÖPRÜ) BAĞLANIYOR. BOĞAZ İÇİ KÖPRÜSÜNE BAĞLANTI KAVŞAĞINDAN 1-2 KM ÖNCE ÇİMLERİ SULAMA YAPIYORLAR AMAN NE OLUR DİKKAT EDİN. FISKİYELERDEN 2 TANESİ ÇİMLERİ DEĞİL OLDUĞU GİBİ SOL ŞERİTİ SULUYOR VE ARDINDAN GENİŞ VİRAJ VAR. SAĞ ŞERİTTEN AYRILMAYIN. GECELEYİN KARANLIKTA ÖNCEDEN DE BELLİ OLMUYOR YOLUN ISLAKLIĞI.SULAMA AKŞAM ÜZERİLERİ BAŞLIYOR"
-
08 Temmuz 2013, 16:06
Uğur, çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...
-
08 Temmuz 2013, 16:15
Bu arada Uğur geçmiş olsun.
Hatırlatma ve uyarıyı yazayım derken geçmiş olsun demeyi unuttum.
Kusura bakma lütfen.
-
08 Temmuz 2013, 16:17
akira2012 adlı üyeden alıntı
İşte insanlara bunları anlatmanız gerçekten zor. Motosikletin gücü ile erkeklik olmayacağını anlatamazsınız. Gazlama dediğimiz olay aslında sevdiklerimizden uzaklaşma miktarı ile ölçülmeli. Ben bu sene tuhaftır daha çok korkuyorum motosikletten. Gerçi üzerine binip bir kaç km'den sonra korku gidiyor ama yerinede cesaret gelmiyor.
Motosiklete binmeye başladığım ilk günden bugüne hiç bir taşıt ile s...ik yarıştırmıyorum.
Gerek yok. Ben bacaklarımın altındaki gücün her an emrime amade olduğunu bildikten sonra zavallı beni geçsin kendini sevindirsin.
Bu arada İSTANBUL'DA yaşayanlar için önemli hemde çok önemli hatırlatma;
"ÜMRANİYE OTOBAN GİŞELERİNDEN SONRA DÜMDÜZ GİDİLDİĞİ VAKİT,BİLİYORSUNUZ ATAŞEHİR VE SONRASINDA DA YOL BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNE(1.KÖPRÜ) BAĞLANIYOR. BOĞAZ İÇİ KÖPRÜSÜNE BAĞLANTI KAVŞAĞINDAN 1-2 KM ÖNCE ÇİMLERİ SULAMA YAPIYORLAR AMAN NE OLUR DİKKAT EDİN. FISKİYELERDEN 2 TANESİ ÇİMLERİ DEĞİL OLDUĞU GİBİ SOL ŞERİTİ SULUYOR VE ARDINDAN GENİŞ VİRAJ VAR. SAĞ ŞERİTTEN AYRILMAYIN. GECELEYİN KARANLIKTA ÖNCEDEN DE BELLİ OLMUYOR YOLUN ISLAKLIĞI.SULAMA AKŞAM ÜZERİLERİ BAŞLIYOR"
o bahsettiğiniz mevkideki sulama yüzünden ciddi bir kaza riski atlattim gecenlerde. sol serit, virajin dışı ve ıslak. yol da gaz acmaya musait. super tuzak kurulmus. muhendislik istiyor hakikaten.
-
08 Temmuz 2013, 16:32
Sağ salim o tuzağı atlattığınıza çok ama çok sevindim.
Benden önce eşim uyardı beni,motorla eve gelirken buraya dikkat et diye.
Cumartesi günü akşam üzeri saat 7'den sonra sulama vardı. İnşallah kimsenin başına bir şey gelmez.
Başlık açtım genel forumda umarım insanlar dikkat eder.
-
08 Temmuz 2013, 16:58
erginturhan adlı üyeden alıntı
Uğur, çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...
Çok teşekkür ederim..
---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:55 ----------
Bu arada Uğur geçmiş olsun.
Hatırlatma ve uyarıyı yazayım derken geçmiş olsun demeyi unuttum.
Kusura bakma lütfen.
Ne demek sağolasın...
-
08 Temmuz 2013, 17:15
Uğur geçmiş olsun. Bir an evvel sağlığına ve VFR'ne ulaşmanı diliyorum...
-
08 Temmuz 2013, 17:17
T R O E adlı üyeden alıntı
Uğur geçmiş olsun. Bir an evvel sağlığına ve VFR'ne ulaşmanı diliyorum...
İnşallah hep beraber güzel gezilere diyelim artık.. her işte vardır bir hayır..
-
08 Temmuz 2013, 20:01
ugur gecmıs olsun.her zaman daha kotu durumları-ınsanları dusunmekte fayda var.bıraz polyannacılık oluyor ama ben ıgrenc hallerımde bıle bu sekılde kendımı avutuyorum.
tez zamanda canavara kavusman dılegıyle, acıl sıfalar.ıyılestıgın vakıt bı bulusmada donusunu kutlarız hem,bu gunlerın acısını cıkarmıs olursun
-
08 Temmuz 2013, 21:48
Yazilarinizi begenerek takip edip bende saristan emrenin yesiller arasinda poz verdigi yazliktan selamlar yolluyorum:d bende dun buraya geldim 300 km yolumda gayet guzel bir segir izledim yol temizdi bende 5 motorluyla karsilastim 4 tanesi isiklarda duruyordu gayet planlamadan ikisinin arasi bostu aralarina girdim ve yesil isik yandi durdugum anda bende gazi acmis bulundum suratli yada apaci gibi kullanan biri degilimdir ama arkamda caresiz kalan rr ve r1 di yanlis gormediysem aynadan izlemek hosuma gitmedi degil onlarda cok zorlamadilar bi yetismeye kalkti sonra oda yavasladi sonrasinda bir 600f ile flort ettik gayet guzeldi o biraz gaz acti ben biraz gaz actim makul suratlarda birbirimize kafa tuttuk ve oladar kontrollu ve kendinden emin hizlanmalariyla motorumu yine ve yineden sevdim iyiki bu motora biniyoruz arkadaslar kendimizi sansli saymaliyiz birde tekrardan bu tur olayini hatirlatmak istiyorum sezon sonunda guzel bir tur organize edelim hazir gorum bu kadar aktif katilimciyla doluyken
-
09 Temmuz 2013, 03:49
[QUOTE=akira2012;3085376]Korhan sanırım bizden. Barış adında bir arkadaşın. Sarı jantlı ve siyah. [COLOR="Silver"] sarı jantlı siyah vfr binim ama o kişi ben değilim..plakam da 35 değil.rivaya da gitmedim..
-
09 Temmuz 2013, 12:45
[QUOTE=crazzy;3086137]
Korhan sanırım bizden. Barış adında bir arkadaşın. Sarı jantlı ve siyah.
[COLOR="Silver"] sarı jantlı siyah vfr binim ama o kişi ben değilim..plakam da 35 değil.rivaya da gitmedim..
Ben senin plakanı bilmem ama dikkat edersen,Potenza sorduktan sonra benim tahminim motosikletin gerçekten güzel göründüğünü söyleyecek sandım ki Allah nazardan saklasın,resimlerden al benisi çok fazla. Kazasız belasız kullanman dileğim ile. Yanlış hatırlamıyorsam Güray,bana motoru İzmir'den aldığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Potenza(Korhan) olayı anlattıktan sonra dikkat edersen ki klasik apaçilik durumu var, seni ve motorunu olayın içine katabilecek yorum yapmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Mert,çok hainsin...
Bazen düşünüyorumda iyi ki o Gelibolu turunu yapmışız. Yazlığın bahçesi şimdi kim bilir nasıldır. Çok hoşuma gitmişti benim içinde zevkini çıkar.
-
09 Temmuz 2013, 12:51
wolrath adlı üyeden alıntı
ugur gecmıs olsun.her zaman daha kotu durumları-ınsanları dusunmekte fayda var.bıraz polyannacılık oluyor ama ben ıgrenc hallerımde bıle bu sekılde kendımı avutuyorum.
tez zamanda canavara kavusman dılegıyle, acıl sıfalar.ıyılestıgın vakıt bı bulusmada donusunu kutlarız hem,bu gunlerın acısını cıkarmıs olursun
Teşekkür ederim.. Dediğin gibi halimize şükür, daha vahim durumlar yaşayabilirdim..inşallah acısını çıkartırız...
-
10 Temmuz 2013, 14:15
-
10 Temmuz 2013, 14:43
Merhabalar Arkadaşlar,
Kısa süre önce aldığım VFR yi hiç istemesemde hayatımdaki büyük bir değişiklik öncesi satmak zorunda kalıyorum. Eğitim Nedeniyle yurt dışına gidiyorum. 1 yıl uzak kalacağım. Eğitim için gerekli nakit ihtiyacından kaynaklı olarak acil olarak Motorumu Satmak Zorundayım. Takas düşünmüyorum. Çverenizde almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olursanız sevinirim. İlan Detayları aşağıdaki link te mevcuttur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28933485/detay
-
10 Temmuz 2013, 15:36
[QUOTE=akira2012;3086237]
crazzy adlı üyeden alıntı
Ben senin plakanı bilmem ama dikkat edersen,Potenza sorduktan sonra benim tahminim motosikletin gerçekten güzel göründüğünü söyleyecek sandım ki Allah nazardan saklasın,resimlerden al benisi çok fazla. Kazasız belasız kullanman dileğim ile. Yanlış hatırlamıyorsam Güray,bana motoru İzmir'den aldığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Potenza(Korhan) olayı anlattıktan sonra dikkat edersen ki klasik apaçilik durumu var, seni ve motorunu olayın içine katabilecek yorum yapmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Mert,çok hainsin...
Bazen düşünüyorumda iyi ki o Gelibolu turunu yapmışız. Yazlığın bahçesi şimdi kim bilir nasıldır. Çok hoşuma gitmişti benim içinde zevkini çıkar.
abi övgün için teşekkür ederim..adımın böyle bi olay ile anılmasını istemem...haklısın motoru izmirden getirdim.35 denince aklına güray abiden mütevellit benim gelmem normaldir.fakat plakamı 34 olarak değiştirmiş idim.ama daha öncede yazdığım gibi o kişi ben değildim.zaten bahsi geçen tarihde izmir de idim..selametle
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Ustunalper adlı üyeden alıntı
Merhabalar Arkadaşlar,
Kısa süre önce aldığım VFR yi hiç istemesemde hayatımdaki büyük bir değişiklik öncesi satmak zorunda kalıyorum. Eğitim Nedeniyle yurt dışına gidiyorum. 1 yıl uzak kalacağım. Eğitim için gerekli nakit ihtiyacından kaynaklı olarak acil olarak Motorumu Satmak Zorundayım. Takas düşünmüyorum. Çverenizde almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olursanız sevinirim. İlan Detayları aşağıdaki link te mevcuttur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28933485/detay
O ne güzel ilan açıklamasıdır öyle..hakikaten üşenilmeden çok aydınlatıcı..bravo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Potenza adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sakin
sadece kim acaba bizden mi diye düşündüm,gerçi iki tekere gönül verenlerin çoğu bizdendir,ben sadece tanısam yada tanımasamda insanların iyiliği için yazdım bunları,tartışma ortamı olsun diye değil
Kazasız ve keyifli sürüşler olsun herkes için...
herhangi bir kızgınlık veya tartışma(hararetli) yok.emre abinin ne demek istediğini açıklamasından sonra anladın.
-
10 Temmuz 2013, 20:24
Tamam arkadaşlar şimdilik ortamımız süt liman.
Korhan,eşinle riva'ya scooter ile mi gittin yoksa 1200'lük güzel kızla mı?
Güzel kız ile gittiysen motosikletten korktu mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Hakan?
Ne oldu geleceğin motorcusu,hayırlı haberler var mı?
-
10 Temmuz 2013, 23:52
Emre,vfr ile gittim,eşime de elbise vs. almıştım motor için,biraz alışsın istedim,ama karar verdim,riva ya okullar açılana kadar scooter ile gideceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler