Barış, Riva'ya gidiyorsan geleyim
Barış, Riva'ya gidiyorsan geleyim
Ergin çok teşekkür ederim pazar günü motoru görmeye gideceğim Pazartesi de esengüle sokmayı düşünüyorum hayırlısıyla aklımdaki tek soru ikinci el piyasası yok denecek kadar az dolayısıyla ilandakinaraçlar arasında pek bi rekabet oluşmuyo bu da olumsuz bir etki tabi ki fiyatı uygun MUDUR diye bu yüzden sordum yani bu motor söylenildiği gibiyse 16000 tl ye alındığında iki sezon sonra kaça satarız???
aksam cıkıyorum abı.rıva olur mu bılmem ama 10gıbı cıkcam ıste
Erkan, rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bana kalırsa bu fiyatlar vfr için gayet uygun hatta bence vfr için az bile. Ancak bu düşüncem evladiyelik olduğundan. Kısa zamanda satılacak bir motor olmadığını düşündüğümden... Satacağın zamanki koşullara göre fiyatını kestirmek ise benim açımdan mümkün değil.
Barış, spordan sonra gücüm olursa ararım...
Erkan,sen VFR'yi bir kullanmaya başla satmak isteyecek misin bakalım?
Benim hayalimdi VFR,ne mutlu ki bana bu hayalimi başımdan geçen onca zorluklara ve yıllar süren boğuşmadan sonra alabildim.
Şu önemli bir nokta benim için,VFR hayal ettiğim gibi çıkmadı demedim hiç kendime. Ben bu canavar da kullandım öğrenmeyi ama beni hiç zor durumda bırakacak asilik yapmadı.
Bugün gerek viraj dönmesi, yüksek sürattaki stabilitesi,sağlamlığı ve en önemlisi freneleri bile yeter tek başına bu yüzden satmayı düşünmüyorum en azından şimdilik.
Piyasada VFR var bayağı ama yolda görüpte sürücüleri ile konuştuğumda satmayı düşünmedikleri idi. İki sene sonrası için bence plan yapmamak daha iyi gibi geliyor.
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.com
Motosikletlerin üretim veya satış adetleri ile ilgili bir istatistik var mıdır acaba? Yani her modelin fabrikasında kaç adet üretildiğinin kaydı mutlaka vardır ama acaba bizim ulaşabileceğimiz bir yerlerde var mıdır bu sayılar?
Valla bende emreye katiliyorum motoru satmal istiyecekmisin acaba bende ocak ayinda bu motoru aldim satarim sonra 1200 alirim falan yada baska bir sey diyordum binip tur yapmaya basladigimda aklimdaki pismanligi soyle ozetliyim bunu tum vfr ciler yasamistir bence neden bu hune kadar ben bu motoru almadim onun icin artik ikinci motorumu dusunuyorum bu grajda kalsin alirsam ikinciyi alirim yoksa bu butun ihtiyacimi karsiliyor derim soruna gelirsekte bence gayet uygun motorun hakki olan bir paraya aliyorsun kazasiz belasiz suruslerin satacagin gune kadar devam etsin km cok yukselmezse bence bikan bin eksiyle her turlu satarsin cunku artik vfr yok gelmiyor eger gelmeye baslarsa duser ciddi oranda oyle bir ihtimalde yok galiba benim bu motoru tek satma nedenim 2010 modelini almak olur daha genc olsun diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Bu arada isten ayrildigim icinde sezon ve sezon sonunda en azindan arkadaslarin yengen vizelerini temin edip guzel bir kalmali tur yapmayida dusunmelerini isterim vfr ciler olarak biraz hareketlenelim bence bir tur yakisir yani bize foruma bakanlar anca yazisiyorlar dicek artik:d
Mert, hoşgeldin, nasıl geçti festival? Fotoğrafları atmaya başlasan artık diyorum... İş durumlarının da bir an önce düzelmesini diliyorum...
Valla is durumlarindan metevellit gidemedim onunda acisi var :d yeni tur istememin
Mert,şimdi gördüm yazını.
Hayırdır? Umarım en kısa sürede iş olayını çözüme kavuşturursun.
Evet bakalim aramaktayim yazliga gidip orayi calistiriyorum bir yandanda :d ama dedigim gibi bir tur yapalim sezon uzunn
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.com
Akşam iş çıkışı Riva'ya gelmek isteyen haber versin...
bodrum-turgutreısten selamlar
Ohh yarasın, Göcek koylarından sevgiler selamlar.
Herkese iyi haftlar dilerim,
35 plaka siyah vfr800 bizden midir acaba?
Korhan sanırım bizden. Barış adında bir arkadaşın. Sarı jantlı ve siyah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
[QUOTE=wolrath;3084840]bodrum-turgutreısten selamlar
"Ohh yarasın, Göcek koylarından sevgiler selamlar."
İstanbul/Sancaktepe'den yazıklar olsun sizlere.
Ulen bu kadar da nispet yapılmaz ki....
Elbet bende bir gün buradan bir yerden selamlar göndereceğim.
Dün eşimle riva dan dönüyorduk,sanırım aynı anda çıktık rivadan,onlar iki kişilerdi,timberland ayakkabı,bermuda şortla önümden geçtiler neyseki kaskları vardı ,ilerde yavaşladılar bende mecburen geçtim,sonra sanırım hırs filan mı yaptılar,umarım bana öyle gelmiştir, ben pek sevmem öyle davranışları ki,arkamda eşim ve evlerinde beni hep düşünen ailem,akrabalarım vs. var,onları düşünürüm bunlar o kalabalıklta sollamalara çıktılar,yokuş aşşağı sağ virajda ben gene arkalarına geldimki,beni arkasında görünce tekrar sollamaya çıktı ileride yolun ortasından U dönüşü yapan doblo tarzı bir arabaya göbekten giriyorlardı.
Konu ben yada başkası değil,ben zaten bu tarz acemice hareketlerin içersinde olacak birisi değilim,gücü sadece gerektiğinde,yada kendimi sağlamda hissettiğimde kullanırım,ama daha dikkatli,donanımlı giyinmesini,eve gidene kadar her anın tehlikelerle dolu olduğunu,pazar dönüş kalabalığında acele etmemesi gerektiğini söylemek isterim kendisine,gerek yok böyle davranışlara,o kalabalıkta..
Herkes hakettiğini yaşar.
acıkcası kullandıgım makıne ıtıbarıyle ben de cok tacıze ugruyorum ama kaskın ıcıne 2 kelam edıp devam edıyorum. aman yanı. guzel ulkem ayı dolu. bızler kaybedecek seyler olan ınsanlarız. ıt kopekle muhatap olmayın. cok da laf yıyorum ben acık acık. yok hakkını ver. yok bagırt. yok kaydır vs. gulun gecın.
Barış,gerçekten çok haklısın,inan gerek yok böyle şeylere,he düzlük görürsün otobandasındır,güvenirsin ve inanırsın,bu güvenme-inanma da hissidir,göreceledir,he o zaman yaparsın bir şeyler,tabii ki hepimiz yapıyoruz,ben böyle kalabalık ortamlarda o kadar dikkatli ve yavaş giderim ki,inan 150cc lik scooterlar bile beni geçer gider,e ileride en fazla 10 dk sonra ben zaten geçerim giderim.Ben hiç kimseyi,motorundan dolayı küçümsemem,kimse kimseyi de küçümsememeli,çok yanlış,hepimiz insanız
Ama kimseyi de benden daha büyük cc li diye de gaza getirip sivrisineklik yapmam ,ne gerek var,yol boşsa zaten gazımızı açalım hep beraber,virajda yapabildiğimiz kadar yatalım.Sonra hırs yapmaya ne gerek var,grup sürüşlerinde bile en arkada giderim ben o kadar arkadaşımızı kaybettik,giden gidiyor.
An meselesi idi,az kalsın doblomuydu,kango muydu neydi ona orta kapıdan gireceklerdi,stop lambasını ben izledim arkada en az 3-4 sn.
Havaların ısındığı,adrenalinin daha yükseldiği,güneşin ve denizin vücutları bir nevi ateşlediği şu günlerde,lütfen daha çok dikkat..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)