Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Hebele hübele...

Uploaded with ImageShack.com
    wolrath ve akira2012 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Arkadaşlar selamlar herkese,uzun zamandır aranızda yoktum,malum hayırlı bir iş vardı halletmem gereken,biraz geçte olsa,bende dünyaevine girmiş bulunmaktayım.
    Yeni döndüm istanbul'a,umarım herkes iyidir.Bu aralar eksiklikleri gidermekten vakit bulamıyorum hiçbir şeye,ama gözüm vfr forumunda.Dün biraz çalıştırdım motoru,sanırım neredeyse akü bitmek üzereydi..Şu günler bir geçsin,inşallah bir gezi yapacağız..(yengen vizesinin geçerli olduğu yerlerde )
    Herkese kazasız sürüşler dilerim...
    wolrath ve akira2012 bunu beğendiler.

ykocabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Karar aşaması yine...
    Hayırlı olsun, bir ömür huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim
    Potenza bunu beğendi.

Motosikleti
    Teşekkür ederim Yasin,selamlar Denizli'ye.

ykocabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Karar aşaması yine...
    A.selam abi, vizeye alışırsın da yazın biraz zor oluyor geçenlerde gece 11 gibi geldik eve dışarıdan, motoru da yeni aldım ya dedim sen çocuğu uyuturken ben bir yarım saat daha tur atayım alışayım motora falan ama nafile vize alamadık oturdum oturduğum yerde
    Potenza, akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    Korhan, mutluluklar dilerim...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    mutluluklar şelale

Motosikleti
    Ergin ve Barış,teşekkür ederim,saolun.
    Yasin evet,napacağım bilemiyorum scooter var diyorum ki onunla gezeyim bir tur atayim,bakalım napacağız ilerleyen günlerde onada kask vs. almıştım,
    bu arada Vfr'ci arkadaşlarım,kusura bakmayın bir buluşamadık hep beraber,ama topiği her gün takip ediyorum,biraz eksikliklerimi hallettikten sonra tanışmayı istiyorum,en kötü,Riva da görürsem bu sefer peşinizden gelirim
    wolrath bunu beğendi.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Korhan mutlulukar dilerim,Allah mutlu mesut bahtiyar etsin.

Yengen vizesi mi? O ne?

Şimdi sana bu konuda bir kaç tavsiye de bulunayım. Vize falan sormayacaksın ben gidiyorum değip gerekirse kapı ve pencereyi indirip gideceksin. O kadarrr!!!!

Her kazak Türk erkeği gibi malum dönüp dolaşıp kükrçü dükkanına döneceğiz,malum anamızın evinede dönemeyiz.

Bu seferde karını gördüğün ilk yerde ben ettim sen etme. Gözünün yağını yiyim gibi arabesk edebiyatı ile olayı kotarabilirsin.

Ha ben bunu yapmam arkadaş dersen de, benim bildiğim VFR 1200 dahi olsa karavan niyetine kullanılmıyor.

Bak mesela ben bu topicde bu konularda ki engün tecrübelerim ile insanları etrafımda toplayıp müritler edinerek zincirlerimizi kırmak için gerekli sosyal topluluğu oluşturmaya çalışıyorum ama nafile.

Ergin,Mert ve Hakan'a sorabilirsin benim bu konuda ki maceralarımı zamanında apartmanı ateşe verecektim zor durdurdular beni.

Motosikleti
    Korhan, tesadüfen olmasın bence, sözleşelim bir gün beraber sürelim...
    Emre, biz seni biliyoruz dert etme, vurur kapıyı çıkarsın sen (rüyanın en derin yerinde)

Bu hafta ve gelecek hafta sonu tatildeyim, belki 14 Temmuz pazar günü binebilirim ama kesin bir şey söyleyemiyorum. 20 ya da 21 Temmuz günlerinden birine ya da ikisine birden bir organizasyon yapalım da hep beraber sohbetin, sürüşün tadını çıkaralım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

Günün resmini unuttuk iyi mi...

Uploaded with ImageShack.com
    wolrath ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda vfr 800
    Merhaba iyi günler siteye şimdi üye oldum ve uzun zamandır vfr 800 hakkında araştırma yapıyorum kısa bir soru soracağım 2007 model kazası boyasın yan çantalı 40000 km de vfr800 için 16000 tl iyi mi önerileriniz

Motosikleti
    VFR 800
    Merhaba...

Motosikletin VFR 800 olarak görünüyor.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim mi?

Soruna gelince,bence km. ye takılma neticede V motor ve 4 silindir. Türkiye'de özellikle motosiklet al sat işi yapanlar, bunları fiyatı öldürmek için yapıyor. CBF ve VFR serileri ile diğer Honda touring modellerinde motor sorunu yaşayana pek rastlamadım. Aslına bakarsan SS lerde bile usuturuplu kullanıldığı müddetçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Eğer bakımlı kullanılmışsa motordan sana ben sorun çıkartacağını hiç düşünmüyorum. Genel olarak motosikletin durumu için servise göstermeni tavsiye edeceğim. Yalnız bir tane VFR'den bahsediyorlardı VTECH açmıyormuş daha önce ki sayfalarda yada başka bir forumda duymuştum. O motosiklet olmamasına dikkat et.

Fiyat olarak fena durmuyor gerçi piyasa ne durumda bende bilmiyorum pek de incelemiyorum.

Motosikleti
    Erkan, tekrar merhaba ve hoşgeldin. Mailin henüz gelmediği için buraya yazıyorum fikrimi...

İlana baktım, iyi durumda görünüyor. Daha önce de buraya yazmıştım, VFR öyle bir motosiklet ki kolay kolay motorunda bir sorun meydana gelmiyor. Dolayısıyla 41.000km.nin çok olduğunu düşünmüyorum, yüzbinlerce km sorunsuz binenler var tüm dünyada.
    Yan çantalarının olması artısı, 1500-2000TL gibi bir rakamı vardı kullanılmamış yan çantaların, ben 2010 yılında motosikletimi aldığımda sormuştum, pahalı geldi almadım. Kazasız boyasız olması da güzel, plakası görünüyor zaten şüphe kalmıyor fazla. Yalnız yan çantalar genelde bir yerlere sürtünmüş oluyor onları boyatma gereksinimi varsa sanırım az da olsa bir masraf yaparsın.
    Bir de lastikleri iyi durumda diyor ilanda ama ona da bakmak lazım, çatlaklar oluşmuşsa değiştirmek gerekebilir. O da sana en fazla 1000TL'ye malolur ki bu sezonu üzerindeki lastiklerle çıkartabilirsin diye düşünüyorum satıcı iyi durumda dediği için...
    Eski kasa VFR'nin egzantrik sistemi dişli olduğu için hiçbir sorun çıkarmıyor ama bizim kasa VFR'lerde kronik bir sorun olan egzantrik zincir gergisi ile ilgili bir sorun çıkabiliyor o da çok pahalı olmayan meblağlarla çözülebiliyor, hatta geçende Uğur arkadaşımız o bölümdeki yaylarını değiştirerek sorunu çok ufak bir paraya halletmişti.
    Son olarak en büyük artısı bana göre Ali Esengül'de yapılmış olması bakımlarının. Tabii tüm bakımları mı orada yapıldı bunu bilemiyorum, bunu sorgulaman gerekir. Bir de satan kişi ilk sahibi mi? Satan ilk sahibi ve tüm bakımları Ali ustada yapılmışsa ve Ali usta da motorda herhangi bir sorun olmadığını söylerse bence alınabilecek bir VFR gibi duruyor...

Motosikleti
    VFR 800
    Ergin Merhaba?

20-21 temmuz gibi mi tur yapalım diye düşünüyorsunuz?

Motosikleti
    Merhaba Emre, bana uyar diye düşünüyorum, sizlere de uyarsa neden olmasın? 20'si de olabilir 21'i de olabilir, genelin durumuna uyarız diye düşünüyorum...

Motosikleti
    VFR 800
    Eğer olursa uzun bir tur yapsak? Nasıl olur?

Yada en kötü Riva'ya gideriz.

Motosikleti
    Hah Riva iyi olur onu iyi akıl ettin

Motosikleti
    VFR 800
    En son sizinle Kerpe'ye gitmiştim o tarihten sonra bir iki sefer işe gidip gelirken binebildim.

Özledim motosikleti yahu... Hele bir de şöyle geniş ve bol virajlı yol bulursak süper olur.

Motosikleti
    Kerpe dönüşü çıktığımız yol geldi aklıma şimdi ne bastık beeee )) Tatil dönüşüne kadar çok özleyeceğim ben sevgili VFR'mi anlaşıldı...
    akira2012 bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    ben bugun cıkıcam artık.bırı olur olmaz.en kotu rolantıde bekleyecegım yanında :D krız geldı kac gundur
    erginturhan bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler