Niye...? Ben hep vtec açık gidiyom çok az yakıyo...
Niye...? Ben hep vtec açık gidiyom çok az yakıyo...
Benim şimdiye kadar ön tekerleğim aşınmadı bile.
Hakan,hayırlı uğurlu olsun.
V motorun kendi sesini dinlemek bile güzel ancak ne var ki işte egzos bence tek İstanbul trafiği için iyi.
Trafikte ki bazı büyük başları kendine getirmekde iyi oluyor. Yoksa ben araba ve motorun orjinalliğinin bozulmamamsı taraftarıyım.
Emre; Bizim VFR lerde ön teker mi var?
Allah Allah ...
Sana katılıyorum egzoz trafikte çok işe yarıyor. Hele yağmurlarda, bizi zaten görmüyorlar yağmurlu havada görüşleri azalıyor tamamen kör oluyorlar. Egzoz olunca görmese de duyuyorlar...
Bi de ben seviyorum yaaaa. Corvette gibi çok hoşuma gidiyor. VFR zevkimi ikiye katlıyor. Nitekim orjinal egzozlu VFR de denedim. O da çok güzel ama ben egzozla mutluyum.
Günaydınlar...
Bugün fotoğraf olmasın çizim olsun.
Uploaded with ImageShack.us
Hemen masa üstü yaptım çok güzel çizim...
Günaydınlar...
Bu arkadaş çakmaklık takmış...
Bu arkadaş navigasyon ve radar tespit cihazı takmış...
Bu arkadaş da ne bulduysa takmış
Bu daaaa... Hani bana hani bana demiş...
Kazdağlarındaki kampa gelen var mı?
Benim izin olayları Ergin, gelemem biz 10-15 motor Tekir Karboğazı'nda 25/26 Mayıs kamp yapacaaaz.
Ondan sonra da Manavgat için bileniyoruz. (27/28/29/30 Haziran)
Bu arada benim VFR de çakmaklık yok da, USB bağlantı var. Telefon Navi hepsini şarj ediyooo. Saolsun Muzaffer Abi taktırmış.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Of ya Tekir ne güzeldir şimdi mis gibidir missss... USB daha iyi aslında bütün elektronik alatlerin şarjı usb artık...
Evet Ergin çok güzel iki-üç hafta önce günübirlik gittik harikaydı. Geçen sene kampa gitmişler ben yoktum herşey var... Tuvalet, Su, Kamp Masaları. Zaten bizim Adana Mt Grubu tam teşekküllü. Kamp için ne lazımsa var. Gelecek hafta için bekleyişte herkes...
USB konusunda sana katılıyorum. Yeni nesil bir çok elektronik cihazın araç şarjı orjinalde yok. USB hepsinde mevcut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Geçen Ekim ayında benim katılamadığım Karboğazı kamp linki aşağıda bakmak isterseniz arkadaşlar.
Benim VFR de daha benim değilken.Muzaffer abinindi. Yaw çok mu yük atmış neee?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...mpindaydi.html
Bu sene de buna benzer bişi olcak işte... Bakın ağzınız sulanırsa atlayın gelin çadır için yer çok...
Tekir çok güzel yayla ben en çok yetişmiş koca ağaçlarına bayılırım... Hakikaten iyi yüklenmiş senin katır 3 çanta dolmuş bir de arka koltuk dolmuş, sofralardan anlaşılacağı üzere çantalar nevaleyle doluymuş demek ki
Şu yan çantalardan düşeş bulsam da ben de alsam... Çok şık görünüyor yan çantayla ama sadece yan çantayla...
Evet yan çantalar hem çok kullanışlı hem de çok şık...
Ben sadece artçım olduğunda top case i takıyorum...
Günaydın Murat (Malum senden benden başka kimse yok)...
Evet beyler,
İşlerimin yoğunluğundan bir kaç gündür forumu takip edemiyordum.
EE hanım da facebook olayını patlatınca artık bana sadece burası kaldı.
Kazdağları kampı aslında iyi güzelde benim hanım gitmem nasıl izin verecek onu düşünüyorum.
Anlaşılan benim tekrar bir kapı kırmam lazım yada kaz dağlarında bir fuar falan yaratmak lazım.
Yoksa başka türlü nasıl olur? Bilmiyorum.
Emre senin için bir imza kampanyası düzenlesek mi?
Şaka bir yana gelsen iyi olurdu aslında ama gönül rızasıyla olması lazım bu işlerin... Bir de yer yok, bizimkiler oda istiyor yer durumu da bugün belli olacak çadır muhabbeti olacak gibi görünüyor ama bizimkiler de çadırdan pek hoşlanmıyor, bakalım ne olacak... Belki biz de gitmeyeceğiz...
Çadır olacaksa keyifli olabilir belki ama soğuktan ne yaparsınız onu bilemiyorum.
Yoksa keyifli olacağına adım gibi eminim.
Ah gelmek vardı...
Giderseniz Bandırma feribotu ile mi yoksa Bursa yolu üzerinden mi gideceksiniz.
Günaydın herkese...
Ergin bugün eklediğin fotodaki kuyruk görünümünü çok beğeniyorum.
Çanta aparatları ve boynuzları çıkartıp uzun yol meselesi olmadığında böyle binmek istiyorum ama geri montaj biraz uğraştırıcı...
Yahu smerty diye bir arkadaşımız vardı? Hani uzun yol neferlerinden nam-ı diğer MERT.
Nerede olduğunu bilen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Bende de aynı sorun var.
Bende çok beğeniyorum ama aparatları sökmek bile eziyet geliyor bana.
Bazen yan çantaları takıp dolaşıyorum değişiklik oluyor daha bir güzel geliyor bana yan çantalı hali.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)