Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2013, 14:26
Reklamlar
-
06 Mayıs 2013, 17:31
Motosiklet sürmeyi bu yüzden seviyorum. Resimler Kerpe-Ağva arası bir yerde,nerede olduğumuz o an umurumda bile değil. Yolda olmak ve sürüş yapmak en güzel rehabilitasyon.
Bu arada yolun bazı kısımları kötü bazı kısımları ise tek kelime ile muhteşemdi. Roller coster gibi bir viraj bitmeden diğeri için hazırlanmak hele ki bazı kesimlerde ki asfalt ve virajlarla tadından yenmedi.
Gelemeyenler çok şey kaçırdılar.
-
06 Mayıs 2013, 21:45
-
07 Mayıs 2013, 10:11
Her zaman bekleriz.
Bugün sabah sabah resimlere bakınca Honda'da ki dangalakların bu güzel motoru neden kestiklerini neden üretimi durdurduklarını hiç anlamıyorum.
Şu an piyasada kendi sınıfın da bu yakışıklılıkda bu karizma ve grenaj güzelliğinde motor yok malesef.
Bunun yerine hala bir alternatif bulamıyorum bazen.
Motor ilk önce bana güzel gelmeli,Ergin'in dediği gibi araba alırken bile şekline şemaline bakıyorsun, motosiklet içinde aynı.
Zamanıda CBR 600 F'i de kestiler baktılar olmuyor bir süre sonra model yenileyip sürdüler yine piyasaya.
Belki VFR içinde ileride aynısı olur kim bilir.
-
07 Mayıs 2013, 10:55
Günaydınlar...
Uploaded with ImageShack.us
-
07 Mayıs 2013, 11:29
Selam arkadaşlar yine ben .. egzantrik gergi fiyatları öğrendim 225*2 =450tl.. yağ + filtre değişimi ile birlikte bujileride değiştirerecek olursam tavsiye edeceğiniz buji marka modeli varmıdır?
-
07 Mayıs 2013, 11:46
Uğur selam,
DENSO VNH27Z ve NGK IMR9B-9H kitapçıkta geçen buji marka ve modelleri. Ben ebay den almıştım önceki sayfalara bir göz atıver... Sayfa 54'deymiş buji bilgisi...
Gergiler liste fiyatı sanırım, bana da Esengül'de 440TL dendi. Bikebandit'deki fiyatlar fena değil gergi için.
Emre, senin verdiğin sitedeki fiyatlar buradakinden de yüksek çıktı.
-
07 Mayıs 2013, 11:47
Ooooppssss....
Vay Hans vay...
Uğur forumda ki sayfalardan 53-54'te Ergin'in aldığı bujileri görebilirsin.
Gergi fiyatları için bir şey diyemeyeceğim. Bende sizler gibi orjinali arıyorum ama ne yaparsınız işte.
Bir de bu site var ama fiyatları hakkında bir bilgi veremeyeceğim.
http://www.wemoto.com/bikes/honda/vf...s_model/08-09/
CBF 1000'in virajları hakkında bir bilginiz varmıdır, bizim VFR kadar rahat dönüyor mu?
-
07 Mayıs 2013, 11:52
Zaten Hans'tan umudumun olması bile safça bir durumdu
Ben wemoto'ya çok baktım, çok geniş bir yelpazesi yok, fiyatları da yüksek, daha bir şey alamadım oradan...
-
07 Mayıs 2013, 12:00
Beyler Ağalar,
Dün Borusan'a BMW R1200 GS ADV. Modelini test etmeye gittim ve size izlenimlerimi paylaşayım;
88 cm selesi vardı (boyum 1.75) ve parmak uçlarım sadece yere değiyordu yani çok yüksek kaldı ve bu modelin en alçak selesiymiş Şaftlı Motor daha önce hiç kullanmamıştım bazen vitesler zor geçiyordu, bizimkisi gibi kemikli ve hissi bir vitesi kesinlikle yok.
Kullanmak için yarım saatım vardı ve orada ki yollar yeterince virajlıydı kullanmak gerçekten çok zevkli torku gayet dolgun frenleri ise çok iyi tasarlanmış.
Oturuş pozisyonu çok rahat bizimkilere göre doğal olarak ve gidonu tutarken daha hakim bir his veriyordu. Çok yüksek olmasına rağmen virajları bizimkisinden daha bi ''kendiliğinden'' giriyor. Şehir içinde bizim motorlara göre daha hantal kalıyor, biraz da alışkanlık olabilir ve ayaklarımın yere değmemesi de bir etken.
Motoru teslim ettikten sonra kendi motoruma binerken bir OH BE çektim ama aklımda onda kalmadı değil hani
-
07 Mayıs 2013, 12:03
Fiyatida soyle hakan bizim motorda 3 tane alir o bindigin mötör :d
-
07 Mayıs 2013, 12:05
smerty adlı üyeden alıntı
Fiyatida soyle hakan bizim motorda 3 tane alir o bindigin mötör :d
Fiyatını hiç sormadım Mert. Zaten öyle bir motoru aldığında noter satışından sonra doğru avrupa yapman lazım
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
-
07 Mayıs 2013, 12:21
Beyler CBF 1000 diyorum.
Gerçi bizim motorlarda ki karizma yakışıklılık yok ama son 1 senedir fena dikkatimi çekiyor.
Özellikle evvelki sene FZ8'e ortağım ile baktığımız da Beyaz renk ve sarı jantlar çok güzel görünüyordu ve aynı kombinasyonu CBF 1000'de yapılırsa güzel durur.
CBF 1000'in virajları hakkında bilgi viraj viraj?
Bu hafta sonundan sonra dün lastiklerime baktığımda Ağva yolundaki mıcırlı yolun izi lastiklerin max. noktasına kadar yatmışım bir yerde oynadı onun haricinde virajları nasıl döndü anlamadım özellikle dar ve kısa S virajlarda.
Hakan vallahi açıkçası BMW motoruna 50-60 milyar vermeyi hiç bir zaman düşünmem bu daha çok benim asfalt motorlarını Sport Touring motorlarını sevmemden kaynaklanıyor. Ben 1200 GS'i günümüzde ki pahalı jiplere benzetiyorum.
O kadar para veriyorsun ama dağ bayır gezerken de aman şurasına bir şey olmasın yok burası çizilmesin. Asfaltta kullanıcaksam o zaman neden bu kadar parayı vereyim diye düşünüyorum.
Sport touring seviyorum abi ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Tamam o zaman şöyle yapalım.
Hakan sen al motoru hep beraber avrupa yapalım.
Önemli olan yol yapmak değil mi?
-
07 Mayıs 2013, 12:31
CBF 1000 bence VFR den sonra tatmin edecek motorlar arasındadır. Birkaç Forumda araştırmıştım herkes virajından çok memnun ama VFR göre daha iyi mi daha mı kötü onu bilmiyorum kullanmak lazım. 4 Silindir 110 beygir V-tec motordan sonra CBF 1000 mutlu eder mı? Evet eder.
-
07 Mayıs 2013, 12:56
Hayırdır? Hepiniz VFR'leri yeni aldınız sayılır bu kadar çabuk mu sıkıldınız değiştirmeyi düşünüyorsunuz?
-
07 Mayıs 2013, 12:56
Ebaydan bujileri aldım ödemesini yaptım.. teslimatı nasıl yapıyorlar kargoyu nasıl takip edebilirim bilgisi olan varmı
-
07 Mayıs 2013, 13:07
Uğur, benim verdiğim linkten aldıysan, imzalı kargo seçeneği vardı, 3,5€ fark ile... Ben onu seçmiştim. Kapıya kadar getirdiler imza alarak teslim ettiler...
Ödemeyi yaptığım gün kargoya verildiği bilgisi gelmişti, takip seçeneği yoktu diye hatırlıyorum...
-
07 Mayıs 2013, 13:15
Hayır ben VFR'den sıkılmadım.
Şahsen ben hayalime kavuştuğum ve hala da zevkle yol yaptığım ve satmayı istemediğimiz bir makine.
Ama gel gelelim ki;Honda bu motoru kestikten sonra km'ler de yükselmeden ne yapmak lazım diye düşünüyoruz.
Yoksa,ben üzerinde çok rahatım yol tutuşundan frenlemesinden hepsinden çok memnunum.
Asıl soru şu; Avrupada 100-150.000 km'de motorlar var ve adamlar çatır çatır satıyor alıyor. Bizim Türkiye'de motor 50.000 oldumu çok k m diyorlar buna sinir oluyorum ama yapacak da pek bir şey yok.
VFR'nin 0'ı olsa inanın başka motora bakmam.
-
07 Mayıs 2013, 13:21
E tamam o zaman elindekinin kıymetini bil, varsın km.si artsın ne olacak ki? Uzun seneler ve yüzbinlerce km.ler götürür bu motosikletler hepimizi... Ben kızıma miras bırakacağım
Renginden mi sıkıldın, git rengini değiştir, ben 1-2 sene sonra beyaz yaparım belki...
-
07 Mayıs 2013, 13:24
Hımmm....
Peki,o zaman bir soru?
Senin gönlünde ki aslan nedir? Hani kızına bırakacağın yeni miras?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler