Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER 700
    Teşekkürler Foruma 2011 yılında kayıt olmuştum.. İstanbul da oturuyorum.. şu an motorum yok araba alırken satmıştım , inşallah kısmetse alıcam.. bu motora zaten senelerden beri hevesim vardı.. Ali Esengüle nasıl ulaşırım telefonu varmıdır??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    0216 348 63 85 & 348 72 72

Motosikleti
    TRACER 700
    Tekrar selam .. şimdi esengül kardeşlerin telini buldum webden sizede ayrıca teşekkür ederim Ergin Bey.. servis ile görüştüm motor ısınınca gergiden ses gelir doğrudur dedi.. inşallah sorun o kadardır.. umarım kavuşurum hayalime.. 2*250Tl gergi + 250 işçilikgibi bir maliyeti olurmuş..

Motosikleti
    Hayırlısı olsun, motoru ustaya gösterecekseniz Ali ustaya gösterin derim, sonrasında içiniz ferah olsun...

Motosikleti
    TRACER 700
    Amin inşallah kavuşursam artık bol bol aranıza karışırım müsadenizle

Motosikleti
    Rica ederiz müsade ne demek memnun oluruz...

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Ergin, hanımın dürtmesi ile kendime geldim.

Silkindim bir kendime geldim, kapıya baktım yerinde duruyor.

Kendi kendime "İçine s....yım zaten gerçek olamayacak kadar güzeldi" dedim.

Sonrasında küçük hata mini minnacık harfler ile izin istedim,karım ise karşımda VOLTRANI oluşturmuş bekliyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Alıntı gama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar selam .. şimdi esengül kardeşlerin telini buldum webden sizede ayrıca teşekkür ederim Ergin Bey.. servis ile görüştüm motor ısınınca gergiden ses gelir doğrudur dedi.. inşallah sorun o kadardır.. umarım kavuşurum hayalime.. 2*250Tl gergi + 250 işçilikgibi bir maliyeti olurmuş..
    Evet,forumda bir arkadaşın daha başında gergi sorunu vardı.Bir çok ustaya gitmesine rağmen halledememişti ancak Ali usta'nın hallettiğini söylemişti. Bu arada inaşallah başka sıkıntısı olmaz ve motorunuza kavuşursunuz.

Hazır,bugün alırsanız gelsenize bizimle.
    erginturhan bunu beğendi.

ihakanvardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800, Suzuki Hayabusa gsxr 1300
    Agalar,
    Sehir ici libadiye-kucukyali arasi 20 km git gel 39 liraya 106 km yapmisim nasil? Vtec hic acmadim ve en fazla 5bin devirlerde kullandim. Asagi yukari 8 litre yapiyor?

Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ergin, hanımın dürtmesi ile kendime geldim.

Silkindim bir kendime geldim, kapıya baktım yerinde duruyor.

Kendi kendime "İçine s....yım zaten gerçek olamayacak kadar güzeldi" dedim.

Sonrasında küçük hata mini minnacık harfler ile izin istedim,karım ise karşımda VOLTRANI oluşturmuş bekliyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Evet,forumda bir arkadaşın daha başında gergi sorunu vardı.Bir çok ustaya gitmesine rağmen halledememişti ancak Ali usta'nın hallettiğini söylemişti. Bu arada inaşallah başka sıkıntısı olmaz ve motorunuza kavuşursunuz.

Hazır,bugün alırsanız gelsenize bizimle.
    Teşekkürler Akira motoru kısmetse yarın ustaya göstereceğim sonuç olumlu olursa önümüzdeki hafta satışını alıcam inşallah .. birde jhazır sizleri PC başında bulmuşken sorayım.. motorun sahibi kombine fren için arkaya basınca devreye girdiğini söyledi.. ön frene basınca arkayı beraber sıkmıyormu?.. aşğı yukarı yakıtı 6-7 lt/ 100 km olarak dile getirdi(7000 devir altı ).. didon damperi var scott marka fakat üzerinde bir switch var solda "S" sağda "H" yazıyordu sanırsam bu ayarlar nasıl yapılır

Motosikleti
    Alıntı ihakanvardal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agalar,
    Sehir ici libadiye-kucukyali arasi 20 km git gel 39 liraya 106 km yapmisim nasil? Vtec hic acmadim ve en fazla 5bin devirlerde kullandim. Asagi yukari 8 litre yapiyor?
    8 lt. yüksek Hakan. Ben 25km.lik işe gidiş gelişlerimde ortalama 7lt. yakıyordum. Bujileri değiştirdiğine göre egzoz etkisidir diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 lt. yüksek Hakan. Ben 25km.lik işe gidiş gelişlerimde ortalama 7lt. yakıyordum. Bujileri değiştirdiğine göre egzoz etkisidir diye düşünüyorum.
    Valla Ergin abi pazartesi soktutmeyi dusunuyorum bu seferde yakiti dusmesse kafayi yerim artik
    Bujilet degisti
    Hava filtresi degisti
    Bakimlari hepsi tamam. Insallah bosuna sokturmus olmam

Motosikleti
    Alıntı gama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Akira motoru kısmetse yarın ustaya göstereceğim sonuç olumlu olursa önümüzdeki hafta satışını alıcam inşallah .. birde jhazır sizleri PC başında bulmuşken sorayım.. motorun sahibi kombine fren için arkaya basınca devreye girdiğini söyledi.. ön frene basınca arkayı beraber sıkmıyormu?.. aşğı yukarı yakıtı 6-7 lt/ 100 km olarak dile getirdi(7000 devir altı ).. didon damperi var scott marka fakat üzerinde bir switch var solda "S" sağda "H" yazıyordu sanırsam bu ayarlar nasıl yapılır
    gama (isminizi söylerseniz daha kolay hitap ederiz),

Kombine fren sisteminde; önü sıkınca önden kaliperlerden 2 piston arkadan 1 piston, arkaya basınca arkadan 2 piston önden 1 piston sıkıyor.

Şehir içinde 7lt. şehirlerarası 5lt. (benim değerlerim, ayrıntısı eski mesajlarımda yazıyor).

Damper işini http://www.motosiklet.net/forum/supersport-superbike/23384-mt-super-sport-kullanicilari-tanisma-ve-bilgi-paylasim-basligi-230.html başlığındaki arkadaşlar bilir...

Motosikleti
    TRACER 700
    Profiilimi güncelledim uyarı ve bilgi için teşekkür ederim...

Motosikleti
    Uğur, tekrar hoş geldiniz.

Arkadaşlar, az önce kombine fren sistemi ile yazdıklarımda ön fren konusunda hata olabilir; DD bir yerde ön freni sıkınca ön frenin %100'ü sıkar demiş...

En doğru cevabı servise gittiğimde Ali ustaya sorup öğrenmeye çalışacağım...

Bu konuda daha ayrıntılı bilgisi olan varsa lütfen bizi aydınlatsın...
    gama bunu beğendi.

Ben daha once forumlarda bu konuyu okumustum bir motor sahibi sorunun nerden geldigini hic bir ustanin bulamadigini ali ustanin daha sokmeden sesten sorun bu diyip sonra motoru acip yaptigini 30 binden sonra olmasinin gayet normal oldugunu her parcanin bir parca omru oldugunu soyledi diye yazmisti ali ustaya goturun ekspere ordada sorun maliyeti nedir diye bence eger ist teyseniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

110 tl ile 700 km yaptim ben galiba
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    TRACER 700
    Alıntı smerty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha once forumlarda bu konuyu okumustum bir motor sahibi sorunun nerden geldigini hic bir ustanin bulamadigini ali ustanin daha sokmeden sesten sorun bu diyip sonra motoru acip yaptigini 30 binden sonra olmasinin gayet normal oldugunu her parcanin bir parca omru oldugunu soyledi diye yazmisti ali ustaya goturun ekspere ordada sorun maliyeti nedir diye bence eger ist teyseniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

110 tl ile 700 km yaptim ben galiba
    Smerty .. Anes motora da sordum parça fiyatını 180-200 Tl *2 arası bir rakam olur dedi ezbere.. bakalım hafta sonu ustadan ok alırsam motoru alınca burdan sizlerle paylaşacağım...

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Hakan anladığım kadarı ile bujilerden sonra yakıt düşmüş.
    Bende Ergin gibi egzos etkisidiye düşünüyorum başka aklıma bir şey gelmiyor ama sürüşünde de bir şey olabilir mi acaba diyorum.
    Tamam Vtec açmayabilirsin ama düşük viteste giderken de yakabilir ama benden de uzun süredir motor kullandığına göre tek egzost kalıyor geriye.

Pazar gunu gurucez ayni hizlarda gidicez uzun km yapicaz ayni yerden benzin alicaz en saglikli rakam ozaman cikacaktir bence ortaya hakan

Motosikleti
    Alıntı smerty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar gunu gurucez ayni hizlarda gidicez uzun km yapicaz ayni yerden benzin alicaz en saglikli rakam ozaman cikacaktir bence ortaya hakan
    Aynen öyle yaparız Mert. Bu ara hala kesin bilgi yok gelenler hakkında?

-Mert
    -hakan
    -...?
    “Don't cry because it's over, smile because it happened.”
    Dr. Seuss

Emrede geliyo bulusma yerini bile konustuk sabah 7:15 birinci kopru inen yokusta otobuslerin giris yaptigi yolun ordaki alanda senide bekleriz :d bu arada ben hgs yi nasil kullanicam ya onu bulamadim band ruhsatin arasinda duruyo:s

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler