Arkadaşlar, Pazar günükü etkinliğe gitmek istememe rağmen gıda zehirlenmesinden ötürü ancak dün akşam üzeri kendime gelebildim ve bugün işbaşı yaptım.
Mert,senle gitmek istiyordum ki lastikleri bile yenilemiştim,ama kısmet olmadı işte.
Her neyse Gelibolu'na gelmek istiyorum. Bakalım,yalnız kaç saat gidiş geliş ne kadr zaman alır sizce?
Akşam üzeri hanıma sözüm var.
Abi gittigimiz yerde otururuz bir benzin molasi gidiste bir benzin molasi geliste toplam 70 dakka dururuz zaten git gel yolda en az 6 saat en fazla 8 saat surer ona gore ayarla kendini:d sabah 7 de ciktinmi yada 8 de aksam ustu 6 gibi 7 gibi burda olunur
Dikkatli gidin gelin... Radarlara dikkat, özellikle tepe üstlerinin arkasına yerleşiyorlar. Yerlerini hiç sormayın çünkü sürekli değiştiriyorlar, geçen haftaki gidişimde hep aynı yerdeler diye düşünerek kullandığımdan cezayı yedim... Siz tedbirli olun tepe üstüne yaklaşırken hızlarınızı düşürün...
Ergin ayıptır sorması ama kaç ile yedin cezayı söyle bakayım?
Hız limiti kaçtı?
Hız limiti bildiğin ayrılmış yol 110km. yani 121 km.'ye kadar müsamaha gösteriyorlar. Ben 123 ile yedim, aslında 140 civarıydı hızım, tepe üstüne yaklaştığımda gazdan ayağımı çekmiştim ardından uzaktan bana doğru bakan aracı görünce frenledim ama yetmedi...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Bencede birde tehlikeli arac kullanmaktan ceza kesmeleri lazimmis:d
Arabadan motorsiklete gecen biz suruculer icin gayet normal bir refleks o cumle pecete yerine selpak istemek gibi bir sey:d
Motosikletten arabaya geçmek çok kötü oluyor bence Cumartesi günü korkusuzca bastım yollarda kameralara yaklaştığımda da tırsmadan devam ettim. Ancak ne zaman ki Pazar günü arabayla Çanakkale'ye doğru yola çıktım, gaza basmaya korktum geçen hafta yediğim cezanın etkisiyle... Motosiklet iyidir hoştur keşke iş icabı da motosiklet kullanabilsek
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Beyler Pazar günü için Gelibolu Gezisini yapıyormuyuz? Hava 15-18C arası ve yağış yok.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Dün akşam eve gittim.
Kapıyı çalmadım zaten. Direkt kapıyı yıkarak girdim içeri.
Zaten bu kırdığım kaçıncı kapı bende bilmiyorum.
Her neyse, ben pazar günü gezmeye gidiyorum,"O KADAR" dedim.
Çok otoriter gördüm kendimi!
Hangi bölümde uyandın Emre?
Yapiyoruz tabi ama kesanda 25 km rota disina cikmaliyiz benim icin yada siz ordan gelibolu yaparken ben isimi hallederim
İyi Akşamlar Herkese,
Bahar geldi artık. Sezon açıldı.. Antalya taraflarına da bekleriz. Bende bu haftasonu bir kaç arkadaş Olympos Kaş tarafına gidicez. Bilginize sunarız.. Bu arada antalyada bir mağzada gri bir vfr gördüm satılık.. Burdan birinin mi ?
Selamlar arkadaşlar yarın 2005 model VFR 800 45000 km de bir motoru ustaya göstereceğim.. olumlu sonuçlanırsa alacağım.. fakat sahibinin söylediği bir şey var motor ısınınca egzantirik gergisinden ses geliyormuş dediği kadarı ile , tabi usta daha iyi anlar. Eğer öyle ise çok önemli bir sıkıntımıdır? değiştirmem gerekirse bana maliyeti ne kadar olur ve benzer bir sıkıntı yaşayan oldumu acaba aranızda??ya da hiç bulaşmayayımmı? şimdiden kolay gelsin...
Öncelikle hoş geldiniz gama, kendinizi tanıtırsanız seviniriz...
İstanbul'da iseniz Ali Esengül'e göstermenizi tavsiye ederim, kendisi bir sorun bulursa söyleyecektir ayrıca egzantirik gergisi konusunda sıkıntı yaşayan başka bir arkadaş daha olmuştu ancak şu an hatırlayamıyorum kimdi, sorun Ali usta tarafından kolayca çözülmüştü diye hatırlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)