Honda'nın,VFR ve CBF serileri sahip oldukları güce rağmen motorlarının çok uzun süre sorunsuz çalışması ile ünlüdür.
Bu modellerin motorlarını kolay kolay öldüremezsiniz ki yurt dışında kendi gözümle gördüm adamın 200.000 km'yi geçtiğini ancak hala saat gibi çalıştığını söylemişti.
Ancak bu gariban motorun sahipleri demek ki bayağı bir deneysel çalışma yapmışlar üzerinde. Yazık olmuş güzelim motora.
Şahsi fikrim; motordan uzak durmanız yönünde. Ucuz ise mutlaka vardır bir illeti. Ucuzunu alacak kadar zengin misiniz bilemem.
Motorda grenajlarında boya olsa bence sorun değil ama bu kadar teknolojik motorlarda bunun tamiri bence Türkiye'de zor hatta imkansız boyutunda.
Aynen bende hic yaklasilmamasi gerektiginin taraftariyim cunku arabayla yolda kalabilirsiniz kaza yapabilirsiniz tekeri amartisoru herhangi bir yeri patlayabilir sorun degildir ama iki teker uzerinde turkiyede can pazari yasiyoruz aklinizda soru isareti kalicak bir motora hic yaklasmayin derim sahsi fikrim tabiki
Evet ali ustayi seviyorum itiraf ediyorum motorumdaki sorun 15 dakka icinde cozuldu stop patlamis buda orda sase yaptirmis degistirildi duzeldi eger tesisatta bir zarar vermediyse bitti gitti verdiyse saol grenaj acilip tesisat kontrol edilicekmis bu demek oluyoki yarinki programa katilabilirim arkadaslari gorelim napiyoruz yarin:d
Mert,valla bende yarın yola çıkarız diye düşündüğümden bugün yeni lastik taktırdım.
En sonunda artık yeni lastiklerimi almış durumdayım
Hava için yarın yağmurlu olucak diyorlar.
Bende tereddüt içindeyim,yarın sabah havaya bakalım ona göre olmazsa tel ile konuşuruz.
Ok burdanda bakariz sabah 10 gibi ben her turlu cikicam :d
Biraz uyusaydık ya sabah. Acelemiz ne?
Hanım,boşar beni vallahi. Ah şu kılıbıklık...
Hava guzel zemin motora binmeye musayit ben bir pasta cila yaptira yaptirabilecegim yer bakicam sonra bostayim yapiyomuyuz arkadaslar biseyler
Evet katildigim ilk organizasyonda bir daha toplu bir aktiviteye katilmama karari almis bulunmaktayim motorcularin birbirlerine ustunluk saglamaya calistiklari bir ulkede tabikide arabalar bize ustunluk saglamak icin ellerinden geleni yaparlar toplanma alanlarinda soylenilen kimse bir birini gecmesin sozunun onemini anlamayan arkadaslar onlerindeki motorlara carparak dusmekten kendilerini alamadilar bir cok motor surucusunu bir araya toplayarak bir organizyon yapmak cok guzel bunu basaran kisileri gercekten kutluyorum ama biz hazir degiliz buna malesefki
Arkadaşlar tekrardan selamlar herkese,
Geçtiğimiz günlerde motoru satma kararı aldığımdan son defa şöyle bir turlayım derken kendimi Edirne'de buldum Libadiye'den sabah saat 9:00 da çıktım ve gün sonuna kadar doyasıya gezdim ve sanırım motoru satmaktan vazgeçtim tekrar aşık olduk birbirimize ve evliliğimizi tazeledik VFRmle
Toplamda 640 km yol yaptım, zaman zaman sabit 130km/h la gittim zaman zaman düz yolu görünce 180km/h altına düşmedim bazı yerlerde de 220km/h civarında seyir ettim. En düşük hızım 120km/h di. Ortalama 6 Litre yaktım bu hızlarda. Sanırım bujileri değiştirmem çok fayda etti. Demek sakin bir şekilde gitsem 5 litreleri görmem zor olmazdı.
Fazla foto çekemedim daha çok VFR ile meşguldum
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Ohhhcguzel keyif olmus haber vereydin birlikte giderdik bende onumuzdeki hafta sarosa gitmeyi dusunuyorum pazar gunu
Tamam gidelim onumuzdeki pazar ozaman erken cikalim ama canakkale degilde gelibolu olur bosuna karsiya gec sonra bu tarafa gec feribotta zaman kaybederiz 2 saat
Bu ara Leo Vince carbon Egzozlarımı satıyorum haberiniz olsun ilgilenen olursa pm atsın
Dr. Seuss
Şöyle bir rota yapsak? Sabah saat 07:00'de boğaz köprüsünde buluşma, 07:15 gibi ordan çıkış.
Toplamda 540 km gidiş geliş tutuyor. Ne dersiniz?
Uploaded with ImageShack.us
Dr. Seuss
O rotaya kesanda bir 25 km lik iceriye giris cikis eklememiz lazim bir yere ugramam lazim
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese selam sizi okudukça tek aklıma gelen kelime:KEŞKE!!! Cumartesi vePazar günü tenis hocası olduğumdan çalışmak zorundayım yoks uzun zamandan beri sizin gezilerinize katılırdım ,neyse belkide temmuz ayında işler azalıyor .Motorum birkırmızı vfr model 2005 leo vince carbon egzoslarım var ama susturucu olmadıği için muhayeneden red edilir... Acaba nerede bulabilirim bu "chicane"(fransızca olarak susturucu,fransızım bu arada!!!)Ayrıca Ali uste hakkında herkes konuşuyor da nerede çalışıyor bu meşur usta?
Kiziltoprakta ali usta esengulkatdesler diye yazarsaniz google hemen cikar zaten
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)