Zaten topiğin en önemli amacıda bu değil mi? Bilgi paylaşım... Sürmeyi herkes biliyor. Mühim olan iyi bir kullanıcı olmak için başkalarının senden önce farkına vardığı nüansları deneme yanılma yerine tecrübelerden öğrenmek...
Zaten topiğin en önemli amacıda bu değil mi? Bilgi paylaşım... Sürmeyi herkes biliyor. Mühim olan iyi bir kullanıcı olmak için başkalarının senden önce farkına vardığı nüansları deneme yanılma yerine tecrübelerden öğrenmek...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Ne güzel işte bilgi paylaşımı yapılıyor bir zamanlar benim de (herkesin olduğu gibi) bir başlığım (Ben ve VFR'm) vardı bilgi paylaşımı yapıldığı için bu başlıkla birleştirildi... Ne güzel ne güzel kuşlar kelebekler ne güzel
Slm arkadaşlar,
Aranızda HGS kullanan var mı? Var ise bir sorum olacak.Biraz önce PTT'den HGSnin kart şeklinde olanlarından aldım.Ruhsatın içine koydum.Ruhsat da montun göğüs cebinde.Sizce gişeden geçerken okumama gibi bir problem yaşar mıyım? Teşekkürler.
Ben aldim 1 ci sinif band shellden yapistirdim cama bantla okumadi:d hep anadolu yakasinda oldugumdan kullanmiyorum diye kendi yapiskaniyla yapistirmadim bir kartliga koyup oyle kullanmayi dusunuyorum benimde sorum size olsun ozaman motorsiklet icin ozel sinif varmi :d
Yok arkadaşım ben denedim okumuyor. Bizim motorlarda hararet göstergesinin olduğu kısımda bir boşluk var ben oraya kartı dikey sıkıştırıyorum gişelere geldiğimde ordan alıp okutup öyle geçiyorum. Dikkat etmen gereken tek şey okuturken beyaz kısmının kameraya hgs yazan kısmının sana bakması çünkü diğer türlü elinde tutsan bile okumuyor başıma geldi.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Ben HGS alırsam, İpone yada akıllı telefonların konulduğu su geçirmez kol bantları var onlardan kullanmak sanırsam en mantıklısı.
Evet,hafta sonu havalar nasıl ve bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz?
Arkadaşlar, hgs için şöyle bir taktik uygulayabilirsiniz. Etiketi şefaf Cep telefonu cam koruyucusu içine yerleştirdim. Sonra şeffaf bir poşetin içine koyup arkasından çift taraflı bantla yapıştırdım. Buradaki amaç etiket okumaz ise etiketin bozulmasını önlemek, diğer artısı su ve kirden korunabiliyor.
Yapıştırdığım yer ise, Ön cam'ın alttaki siyahla beyaz bitimi arasına yapıştırdım. El girmeyecek şekilde bir yer olduğu için sökülmeside çok zor, yalnız üzerini şeffaf koli bantı ile tekrar sabitlemeyi unutmayın. Buradan rüzgar geldiği için zamanla buradan çıkabilir.
Köprü ve kocaeli gişelerinden geçtim sorunsuz okudu.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Ben cumartesi binerim motora büyük ihtimalle, geçen hafta da binemedim çünkü. Pazar günü de yağmurlu görünüyor zaten. Cumartesi için tekliflere açığım...
Hadi yaaa...
Hava durumuna bakmadım ben pazar günü için. Eğer yağmurlu ise kötü.
Cumartesi de işteyim. Pazar gününe bakmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
İstanbulccc ve Borris sizleri hiç göremedik aramızda.
Selamlar, şu iş ve taşınma telaşını atlatır atlatmaz gezilerinize bende katılırım inşallah, Ergin selamlar tekrar
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Kerim Merhaba,
Demek telaşların yüzünden sesin çıkmıyordu, her şeyin bir an önce yoluna girmesini diliyorum senin için...
İlk fırsatta en azından bu başlığa girip yorum yapan tüm VFR'cileri bir araya getirelim derim...
Arkadaşlar Selamlar,
İşlerimdeki aksaklıklar yüzünden motorumu satıyorum haberiniz olsun buda ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-orijinal-vfr-800-121144485/detay/
Dr. Seuss
Hayırlısı olsun Hakan, aksaklıkları halletmeni dilerim...
Hakan üzüldüm.
Dün akşam ilanlara bakarken görmüştüm ilanını,ben herhalde race makineye geçmek istediğin için yada yakıtından şikayet ettiğin için satmak isteyeceğini düşünmüştüm.
Hayırlısı olsun umarım satmaya gerek kalmadan sıkıntılarını atlatırsın.
Eyvallah Abiler, yakıtıyla baş edemiyorum ve malumunuz 2 ay sonra baba oluyorum VFR çok yordu maddi anlamda ve çok masraf yaptım hayırlısı olsun dediğiniz gibi. VFr yi sattıktan sonra idarelik bir tane pcx alcam işe git gel için onla artık idare eder sonra daha iyi bir makine alırım.
İyi dilekleriniz için sağolun
Dr. Seuss
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Ohh spazar napiyoruz dicemde motordaki sigorta sorunu degismekle gitmedi calistirdigimda bir daha atti yarin ali ustaya gidicek bir sorun olmazsa pazar gunune varmi bir planimiz arkadaslar katilmak isterim
Pazar günü hava kötü görünüyor,çok bulutlu diyor.Yağmur var mı,bilemiyorum.
Ama ben çıkmak istiyorum,yarın tekrar haberleşiriz zaten. eğer gözümüz keserse çıkalım derim. Aa bir de ben hanımdan izin alabilirsem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
İnternet'ten bakınca Pazar yağış gözüküyor. Yine de o gün yine bakarız.
Tamam pazar sabah 10 da foruma bakalim bulusucaksak yazalim katilan katilsin bakalim benim motor yarin bir servise gitsinde umarim hemen bulurlar saseyi
İyi günler herkese. Bir motor buldum ama sahibi bu motorun v-tec sisteminin arızalı olduğunu söylüyor. Bunu bir çözümü varmıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)