Arkadaslar merhaba bir sorum var bugun agvaya giderken birajlara alismaya tam baslamisken kadranim ve farlarim gitti devir saati gitti bu neden olmus olabilir hic basina gelen yada duyan varmi
Arkadaslar merhaba bir sorum var bugun agvaya giderken birajlara alismaya tam baslamisken kadranim ve farlarim gitti devir saati gitti bu neden olmus olabilir hic basina gelen yada duyan varmi
elektirik tesisatındaki bi sorun gibi duruyor,sigortası atmış olabilir,akün zayıf mıydı.zayıf akü ile sürekli makinayı zorlayan arkadaşlar sık görür elektrik problemi.motor çalışmaya devam ettiyse korkma konjektörde hasar yok demk tir.
2006 Honda CBR600F,2005 Suzuki V strom dl650, 2005 Yamaha fz6fazer,2006 Honda VFR800abs,2005 Suzuki GSX-R600,Honda CBF1000abs,Yamaha fz6fazer,Suzuki GSX-650F,SuzukiGSR600,Honda CBF600abs,Suzuki SFV650 abs gladius,Honda VFR800abs,Suzuki GW250 inazuma, Yamaha Fazer8
Yoo gayet normaldi hersey cok cukurlu yoldu sallanmadan dolayimi oldu acaba cunku gozum surekli devir ve km idi virajlari donerken hizima bakiyordum bende sihorta yada soket gibi dusunuyorum ama garlarla ekranin ayni hat uzerinde olmasi kafami kurcaladi sadece biri olsa sihorta kesti dicemde sasirdim valla
Benzer bir durum benim başıma led park lambaları takarken geldi... göstergelerin sağındaki pandizotta bulunan sigorta atmış değiştirdim düzeldi hepsi. Büyük ihtimal senin de sigorta problemin var. Sol pandizotta da sigortalar var hepsini gözden geçirirsen daha sağlıklı olur.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Sizinde ayni sekilde tum ekran ve farlarmi gitmisti birde yeri anlayamadim gostergenin sagimi sol panzilotmu denriyaj tarafinimi acim fren tarafinimi nazar degdi ya eldiven bot almaya gittim kendime magazadayken birileri geldi konustuk falan ne guzelmis falan dediler soyle iyi boyle iyi kesin alin falan dedim 1 saat sonra bu oldu
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Cok tesekkur ederim rahatladim valla :d acim bakim bari hersey gitti devir saati falan acaba xenon farlar var bende onun icin olmus olabilirmi eski sahibi yurt disindan getirtmis boyle kullaniyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
[/COLOR][QUOTE=Ustunalper;2988197]
Emre ve HAkan ile motoru almadan önce telefonla görüşmüştük VTEC konusunda bazı terettütlerim vardı. Ancak suan gerçekten hiçbiri kalmadı. Çok çok memnunum.
Bütün motorlar sen nasıl gitmek istersen öyle gider diye senle konuşmuştuk zaten. Haklı çıktığıma sevindim. Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
Mert,
Bot ve eldiven aldım demişsin? Ne marka aldın ve nereden aldın? Bilgi verebilir misin?
Birde abicim sen eski yoldan gitmişsin ağva'ya bu hafta sonu F1 pistinin orada toplantı var,gelmek isteyenler var mı?
Bir ortama bakarız,eğer çok kopuk tipler varsa,oradan doğru bir rota çizeriz diye düşünüyordum.Ağva olabilir ama yeni yoldan sahil yolundan gitmek istiyorum açıkçası.
Ne dersiniz_?
Valla bana uyar zaten konusmustuk gidelim diye sonra ordan kendi yolumuzu cizeriz motomaxdan aldim eldiven knox cok manyak bisey cok terettut ettim okadar para verilirmi diye ama elinize takinca aliyosunuz:d bot baktim alamadim 10 gun sonra gelicek dedi ozaman gel abi dedi
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/KNOX-POD-HANDROID-KISA-ELDIVEN-pmu2039.html bu eldiveni aldim 300 tl :s
Valla iyi yapmışın almışsın. Sağlamlığını test etmememen dileğim ile güle güle kullan.
Bot için ne düşündün? Benin kafam da iki marka var. Bir tanesi Ergin'in söylediği Hein Gericke'nin botu diğeride YDS'nin botu.
Gönlüm Türk malı üretim olduğu için YDS'den yana ama bakalım kullananlar çok memnun bir de tanınmış firma üretiyor.
Her iki marka içinde kötü izlenimleri olana denk gelmedim hiç forumlar da ama hala kısa mı yoksa uzun model mi alayım karar veremiyorum.
Valla her zaman fazla koruma goz cikarmaz derim uzun almak daha korunakli ama kullanimda giyip soyunmada dert bana uzun tavsiye etti orda baktim hosta bir bottu markasinada bakmadim 350 tl civarlarindaydi korunma sart ya ben mont olayini napicagimi cozemedim cok terliyorum bide fan masallah yazin dahada cok hissedilecek ama yolda gittikce viraj dondukce daha bir begendim motoru donuslerim nasil bilemiyorum tabide bana gore idare ederim sanki:d
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/DIADORA-EAGLE-FX-WP-SU-GECIRMEZ-YARISCI-BOTU-pmu205.html
Bu bota baktim 43 numarasi vardi gayaette duzgun gibi duruyordu
Bakim motorla birlikte baya birseylerde aldim cantayi acip bakmam gerek sizin farlar nsdur yoksa eger nerden nekadara almam gerekir
Ben VFR mi Muzaffer 1968 abimden aldım. Çok iyi bakmış makinaya. Hem uzun hem de kısa farlara çin malı olmayan çok kaliteli beyaz ampul takmış xenon dan farkı yok desem yeridir. ns derken neyi kastetdiğini anlayamadım. Ama bence xenonları çıkartmadan bikaç tane fazladan sigorta bulundurursan problemi çözersin.
Bu arada hemen hemen her hafta sonu 300-500 km lik geziler yapıyoruz Adana mt olarak. Genelde 130 150 km lik hızlarla tabi ara sıra red line yapıp VFR nin tadını çıkararak 100 km de 5 lt. ortalamasını hep yakalıyorum. Bu VFR Muhteşem bişi yaw.
Ağaoğlu Eltes sitesindeki kırmızı VFR li arkadaş buradan mi acep??
Şu ortalamayı bende bi yakalayabilirsem neler olacakda bakalım bujileri değiştirdim eskileri resmen kömür olmuş, umarım yakıtta fark eder çünkü yapacak hiçbirşey kalmadı artık.
-hava filtresi değişmişti zaten
-yağ ve yağ filtresi de
-benzini hep aynı yerden alırım
-şimdi de bujileri değiştrdim.
Egsoz olarak leo vince var ama bu kadar fark olmaz herhalde yakıtta? Şu an benim ortalamam şehir içi ağırlıklı 8 litre....
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
Dr. Seuss
Baktim cantama yedek devriyaj fren kollarindan yedek canta platformu ampuller hidrolik amartisor bilyalarina kadar hersey var bir tane sigorta yok:d bende istiyorum valla oyle geziler olsun ama istanbulda toplasiiyo ya herkes bir yogun
Arkadaşlar başlık altında bunu tartışmak bence yanlış olmuş ama yazmadan geçemeyeceğim..
Motosiklet botu alacaksanız kitap testinden geçmiş olması gerekir..
Bu kitap testi de ne derseniz;
İlgili kitap testi için tıkla
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Valla baslik altinda herseyi yazisiyoruz face duvari gibi oldu burasi ama her sayfada her bilgiye ulasiliniyor:d
Evet doğru ama forumda ki en iyi en dolu başlıklardan biri oldu bence.
Başka forumlarda ve bu forumdaki diğer sayfalarda Topic'ler bu kadar bilgi açısından dolu değil.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)