Hava tahminleri değişmiş zaten, pazar günü için ayarlamaya çalışalım...
Hava tahminleri değişmiş zaten, pazar günü için ayarlamaya çalışalım...
Haydi gençler canlanın biraz, pazar günü hava uygun görünüyor... Güzergah için benim önerim Riva...
Gelecekler;
1. ihakanvardal
2. erginturhan
3. ...
Bende gelirim ama saat kacta ve nerde bulusucaz onuda yaArsaniz
Saat konusunda; 12 ile 14 arası bir saatte buluşmak uygun olacaktır diye düşünüyorum, pazar günü düşündüğümüz için...
Şöyle yapalım;
Gelecekler;
1. ihakanvardal
2. erginturhan
3. smerty
4. ...
Güzergah tercihi;
1. ?
2. Riva
3. ?
4. ...
Buluşma Yeri Önerisi;
1. ?
2. Maltepe - Kavacık arası herhangi bir yer.
3. ?
4. ...
Aynen banada uyar her yol 12 iyidir saat olarakta gun isigi alalim ustunuze:d ben idealtepede oturuyorum e5 ustunde bulusalim biz olmadi ikinci partide kavacikta toplanir bp de
24.03.2013 Pazar günü Saat 12:00'da buluşma. Anadolu yakasından gelecekler için E-5 Altayçeşme Kavşağının az ilerisindeki PO istasyonu (Kadıköy yönüne giderken) buluşma yeri olsun. Ya da başka önerilere de açığız...
Gelecekler;
1. ihakanvardal
2. erginturhan
3. smerty
4. ...
Güzergah tercihi;
1. Riva
2. Riva
3. Riva
4. ...
12 de gorusmek uEre o halde bu soylediginiz po reno nun ilerisindeki yer dimi
Evet Renault'nun ilerisindeki...
Emre mutlaka görüp müsaitse gelecektir, haber çıkmazsa ben arar haber veririm...
Bu arada lütfen herkes pazar günü evinden çıkmadan bu başlığa tekrar baksın, ne olur ne olmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Emre ile az önce görüştük hava iyi olursa büyük ihtimal gelecek... Hava durumu değişikliği, kişisel ve özel engeller gibi durumları buradan bildirelim ki değişikliklerden herkesin haberi olsun. En son pazar günü saat 11 gibi iptal ya da toplaşacağımıza dair kesin mesajı yazarız...
Gelecekler;
1. ihakanvardal
2. erginturhan
3. smerty
4. akira2012
5. ...
Beyler Merhaba,
En son Cuma sabahı evimden çıkıp işime gelmiştim ve ben hala işyerindeyim.
Gece yatak yüzü görmedim aslında geceleyin ev yüzü bile görmedim.
Bir eve gidebilsem ne yapacağıma karar verebilecem. Gelmek istiyorum.
Saçmaladım kusura bakmayın.Ama gerçekler acı,biberde acı bahçelerde,maydanoz bu ne biçim lacivert, gel bize bazı bazı.
Sanırım ben tam oldum. Ergin senle Avon meselesini konuşmak lazım.
Kusura bakmayın devrelerim cozuttu.
Emre olmuşsun sen tamamdır
Bu akşam güzelce dinlen de sabah bakarız duruma...
Maltepede Bakkallar durağının orada (migrosun önü) duran kırmızı vfr kimin?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Günaydınlar...
Hava uygun ben saat 12:00'de buluşma noktasında olacağım...
Bende po dayim 12 de
Beyler selamlar bende saat 12:10 gibi umraniye sapagini biraz gecince sagda emniyet seridinde olacagim bidaha maltepeye donmiyim beni ordan alirsiniz devam ederiz. TEM den bahsediyorum emniyet seridinde beklerim. sizi zaten gorurum ben. Gorusmek uzere.
Heyyy beylerr, Neredesiniz ya?
Dün toplandınız,ne resim, ne konu?
Hiç bir şey yok!!!!
Ben Çanakkale'deyim Hakan siz hallediverin sen baya bir poz aldın gördüm seni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)