eyvallah arkadaşlar sağolun. resimleri en kısa sğrede ekleyeceğim.
eyvallah arkadaşlar sağolun. resimleri en kısa sğrede ekleyeceğim.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
eyvallah abicim sağolasın.Allah herkese gönlündeki makineyi nasip etsin.
Arkadaşlar foto yüklemeye çalışacağım bakalım olacak mı
http://imageshack.us/g/442/p8050509.jpg/
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Arkadaşlar uzun zaman sonra foruma bakayım dedim ve ortağım Ozan ile birlikte gezimizden resimleri diğer üyelerimize de örnek olması için kendimizi afişe etme uğruna yayınlıyoruz.
Hadi beyler sizlerden de bekliyoruz...
Fotoğraf dizyn ve çekimleri ortağım OZAN ÇETİNER'e aittir.
bende birkaç tane ekleyeyim dedim...
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Bende yükleyeceğim birkaç resim ama resimler diğer bilgisayarda kalmış
Güzel resimler, ekleyen arkadaşlara teşekkürler...
Emre nerelerdesin hiç sesin çıkmaz oldu... Bana cep telefonunu yazar mısın telefonumu resetleyince kaybettim senin telefonunu...
Selam Ergin nasılsın??
Aslında buralardayım da leyelği hava da görmüş gibi VFR ile gezdim bir süre sonra da işler güçler yoğunluktan bizde kafamızı kaldıramıyoruz.
Eğer bir organizasyon yapabilirsek dünden razıyım ben
Ergin kendimizi ayarlayalım siteden de buluşamk isteyen olursa herhangi bir haftasonunu ayarlayalım.
Bu arada numaram:0552 674 20 25
Hepsi güzel fotolar
Ergin Başkanım Hayırlı Uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Emre iyidir sağol, sen de iyisindir umarım... Tolga da görüşelim diyordu, bu hafta pazar günü (belki) çıkabilirim ben, haberleşiriz...
Ergin pazar günü çıkarsan haberleşelim.
Benimde programım eşimden ötürü belli olmaz ama çıkarsan katılmak isterim.
Mutlaka haberleşelim.
arkadaşlar günaydın dün akşam 2010 model vfr 800 ile giderken dijital km sayacına bir haller oldu mesela 160 km ile giderken gösterge birden 90 km düşüyor 120km çıkıyor tekrar düşüyor tekrar çıkıyor kafasına göre takılıyor sizce neden olabilir benim düşüncem km okuyucu sensör hatası gibi ama karar veremedim
birde vfr 800 km nerden okuyor bilgisi olan varmı arka tekerdenmi şanzımandan mı bilgi si olan yorum atarsa sevinirim ilginiz için teşekkürler
Geçmiş olsun umarım gösterge paneli arızası değildir ve umarım uygun bir masraf ile sorunu çözersiniz... Nereden okuduğunu bilemiyorum, kitapçığa da baktım ama bulamadım...
Arakadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle.
Bende epeydir VFR modellerine karşı ilgi hatta takıntı oluşmaya başladı. Hem bu konuyu takip etmeye hem de yabancı kaynak ve forumlardan VFR tarihçesini araştırmaya devam ediyorum. VFR serisini nekadar özel olduğunu biliyorum. Hondaya karşı en ufak bir sempatim olmamasına rağmen bu modellere ciddi hastayım. Böyle de bir çelişkili durum benimkisi
Size kısaca sormak istediğim bişey var. Aslında ben VFR400 lere (hatta RVF400-NC35) hastayım. Ancak o motoru ömrümde görme ihtimalim yok gibi birşey. Aynı şekilde VFR750 leri de çok beğeniyorum. Ve ilerleyen yıllarda almayı ve uzun süre kullanmayı düşündüğüm bir model. Ancak bu yeni nesil 800 lükler tasarım olarak çok hoşuma gitmese de teknolojisiyle insanı cezbediyor. Öncelikle karbüratörden enjeksiyona geçilmiş olması(en basitinden 1 karbüratör ile uğraşmak zorken VFR750 lerde 4 adet canavar gibi karb. var ) çok önemli bir özellik. +2003'te ise Vtec ve ABS teknolojileri söz konusu. Genel olarak da VFR modelleri Hondanın en yüksek işçilik ve kalite özelliklerine sahip modellerinin başında geliyor diyebiliriz.
Şimdi muhabbet havasında sormak istediğim şey, Yeni 800 lükler duruken eski VFR750 leri tercih etmenin ne gibi bir mantığı olduğu Elbet sonuç olarak zevk meselesi. Ben o tasarımı ve havayı daha çok beğeniyorum ama yeni nesillerin de avantajlarını çok iyi bilmiyorum.
VFR-750 lerde egzantrik zincirinin olmadığını biliyorum mesela, bakımları çok çok uzun aralıklar isteyen bir alet. Subap ayarı yok, ~25000 km de bir kontrolü var yanılmıyorsam. Bu özellikleri hoşuma gidiyor motoru farklı kılıyor benim için, yoksa bakım olarak kolaya kaçmak değil konu. Kısacası şu yeni nesil 800 lüklere ısınamadım, eskilerin havasını göremiyorum.
Bu konuda bilgisi olan ve paylaşmak isteyen varsa diye bir yazayım dedim. Kazasız sürüşler dilerim
#sürenadam
eskileri hiç bilmiyorum ama yenisinin frenleri diyorum başka bir şey demiyorum. (Şimdiye kadar 600f, 1100xx, hayabusa sahibi oldum ) Bu meret gerçekten çok iyi duruyor....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Eski eskidir, yeni yenidir. Bence yeni vfr800 den şaşma...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Buyrun size eski VFR lerin performansı....bunlar hep düşüyor be kardeşim, ABS olsa bunlar olmaz
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...ad-polizei.htm
Bütün VFR'cilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim...
bende tüm dostların mübarek bayramını kutlar.sağlıklı,huzurlu barış içinde nice bayramlar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)