Kıskandım şimdi sizleri, nazar değmez inşallah Umarım birlikteliğiniz çoğalarak devam eder
Kıskandım şimdi sizleri, nazar değmez inşallah Umarım birlikteliğiniz çoğalarak devam eder
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar Merhaba...
Ergin ve Tolga dün öğleden sonrası için çok teşekkür ederim.
Büyük keyif aldım,yolda sürüş(belki sizi dönüşte yavaşlatmış olabilirim üzgünüm),sohbet ve bordo VFR'lerin bir arada görünütüsü zaten muhteşemdi. Kendi adıma çok büyük zevk aldım.
Ah bir de sizin gibi ı sıcak havada buz gibi bira içebilseydim çok daha süper olacaktı.
Bu arada yolda karşılaşma şeklimiz de bence süper oldu. Siz benim kim olduğumu bilmiyordunuz(en azından lacivert bekliyordunuz)ama yolda sizin peşinize takılmakda süper oldu.
Bu arada akşam Riva'dan dönüşte evin önüne gittim, biraz bağırtınca eşim balkona çıktı ve en sonunda gördü, yalan söylemek zorunda kalmayacağım içinde artık içim rahat.
Artık süt gibi beyazım
Haydi gözün aydın Emre büyük badireyi atlattın demektir
Teşekkürler Ergin gerçi dikkatli ol sakın hız yapma diyor ama bu da senin hayalindi dedi.
Saygı gösterdi sağolsun.
Daha sırada anne var her ne kadar 35 yaşında olsam da anne işte.
Anneye ne kadar geç söylersen o kadar iyidir hatta mümkünse hiç söylemesen de olur, çünkü haklı olarak akılları kalıyor... Biz onların koca bebekleriyiz
evett keyifli pazar için teşekkürler.. Bir hafta sonu benim oğlandan fırsat bulduğum zaman tekrarlayalım ama bu sefer mayoları da alalım.
Emre gözün aydın, demek bir de bira yuvarlasaydın tek teker geçerdin balkonun önünden bence annene de bir an önce söyle bol bol dua alırsın.
Tekrar görüşmek üzere...
Rusya'dan VFR Club etkinliği... http://www.youtube.com/watch?v=0waioxXAyBE
Darısı bize
Bence harika bir etkinlik olmuş en azından onlar için dediğin gibi darısı bizim başımıza.Ama zor gözüküyor!!
www.vfrturkiye.com sitesi var ama bir türlü açamıyorum. Aslında belki site/forum açılıp tanınsa zamanla bu tür etkinlikler olabilir.
Ama 3 tanesi bile güzel göünüyorki aynı renk aynı makinalar.20-30 tanesi çok daha güzel görünür.
Olmaz olmaz dememek lazım hiç belli olmaz...
O site sanıyorum buradan VFR'si olan bir arkadaş tarafından açılmıştı ama sonradan yok oldu gitti...
Bu sitedeki VFR başlığı canlansın bize yeter Emre, motosiklet forum sitelerinden en kolay ulaşılanı burası benim gördüğüm kadarıyla...
Evet.
Moderatör'ler arama motorlarında güzel kelimeler seçmişler ben mesela bilmiyordum ama arama motorlarında mutlaka ama mutlaka bu başlık çıkıyor.
Bu arada bugün bir tane lacivert VFR gördüm bayağı şık duruyordu.
Aslında geçen pazar gününde ki kişi ve makine sayısını artırabilsek bence insanlar da çok zevk alır. Zaten resimleri görüpte beğenmeyen yoktur sanıyorum.
Kim bilir belki ileride kişi sayımız çoğalır.
girmeyeli belki 2 yıl olmuştur foruma dolanırken bi an aklıma geldi gireyim dedim bu arada benm motora bir kaç basit ama çok tatlı ses veren 7000dd ye kadar corvet 7000dd dan sonra ferrari sesi çıkarmasına neden olan bir işlem yaptırdım bir ara yapılış fotolarını yukleyeceğim görüntüde hiçbir değişiklik yok ama el sanatı iyi bir egzozcunuz varsa kesinlikle performans egzozlarının hiçbirinden duyamayacağınız hoş bir ses veriyor bu arada o güzel egzoz görünümü de değişmeden aynı kalıyor
Evet not düşelim... 09.06.2012 tarihinde 24000km. bakımı yapıldı, yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişti toplam 330TL ödendi...
Herkese Merhaba...
Haftasonu Cumartesi günü iş yerinden çıtkım. Eve gideyim dedim ama bir baktım ki ŞİLE/AĞVA tabelasına bakıyor buldum kendimi.
Bir iki tane resim çektim VFR'nin. Yalnız resimleri yükleyemiyorum nasıl yükleneceği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Selam Emre,
Kolay iş... imageshack e gir oradan fotoyu yükle sonra yanında "forum" yazan kısımdaki linki kopyalayıp buraya yazdığın mesajına yapıştır, biz de seyreyleyelim
Ergin teşekkürler....
Telefonumun başına iş geldi. Resimlerimin çoğunluğu gitti malesefff
Ama isteyen arkadaşlar olursa bu hafta sonu AĞVA turu yapmak isterim eğer hafta sonu müsait olursanız.
Ben isterim izindeydim 2-3 haftadır hafta sonları binemedim çok özledim Riva'mı Ama sanıyorum bu hafta sonu da çıkamayacağım, programımda değişiklik olursa ararım seni...
Ok Ergin. Değişiklik haber verirsin.
Gerçi ben AĞVA'ya gittim. Belki gidenler bilir yoğun bir kısmı biraz çukurlu.
Ama yol düzeldikten sonra ağaçların arasından gitmek çok güzel ama yol dar ve çok fazla viraj var.
Ama dün benim bilmediğim bir yol daha varmış sahilden gidiş.
O yol daha güzel ve tehlikesiz diyorlar.
Çünkü ben viraj dönerken 2 sefer kendi şeridimde araba buldum karşımda karşıdan gelen.
Ben gitmek istiyorum ama 2-3 kişi olursak sanırım çok daha güzel olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)