Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Mayıs 2012, 15:45
Ben de orjinalinden yanayım ancak tamire karşı değilim (ilk günkü görünümüne dönecek ise)... Benim ayna motosikletimin kafasına tutturulduğu vidalı yere yakın bir yerden kırıldığı için çok sağlıklı olmayacağını düşündüğümden yenisini taktırdım.Ayna kolun uç kısımlarına yakın bir yerden kırılmamışsa tamir edilir arkasından da sprey boya ile ilk günkü gibi durur diye düşünüyorum...
Muzaffer Bey VFR kardeşliği demişken, sizi de bekliyoruz Muzaffer Bey İstanbul'a geldiğinizde motorla gelin beraber sürelim...
Bu arada ben de pazar günü çıkmayı planlıyorum... Herkes için uygun mu?
Reklamlar
-
31 Mayıs 2012, 00:42
arkadaşlar merhaba, tek kişilik kullanımlarda ön ve arka lastik havaları kaç psi olmalı ?
-
31 Mayıs 2012, 09:52
-
31 Mayıs 2012, 12:20
Ergin bey,
Bende katılmak istiyorum size. Saat kaç gibi çıkmayı düşünüyorsunuz?
-
31 Mayıs 2012, 12:29
Pazar günü kahvaltıdan sonra çıkabilirim diye düşünüyorum, öğle saatleri gibi... 1-2 gibi olur sanırım... Herkes kendisi için uygun olan saatleri yazsın o saatler üzerinde anlaşmaya çalışırız... Riva mı Şile mi diye bir oylama yapalım, benim tercihim Riva ama çoğunluğa uyarım...
-
31 Mayıs 2012, 13:31
pazar 1 -2 bana da uyar anca uyanırım zaten riva ya hiç gitmedim benim için de farketmez Emre karar versin nerede rahat sürüş yapabilirse oraya gidelim derim..
-
31 Mayıs 2012, 14:44
erginturhan adlı üyeden alıntı
Muzaffer Bey VFR kardeşliği demişken, sizi de bekliyoruz Muzaffer Bey İstanbul'a geldiğinizde motorla gelin beraber sürelim...
Bellimi olur, kısmet diyelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
31 Mayıs 2012, 15:37
Kusura bakmazsanız Bey veya Bayan yerine direkt isimle hitap edeceğim.
Şile yolu yada Riva fark etmez önemli olan zevk alabilmek.
Ergin ben hiç Riva taraflarına hiç gitmedim aslında görmek de isterim,çevre nasıl az bir şey hayalimizde canlandıracak kadar tarif etsen yeterli olur.
İstanbul'da oturupta Riva'ya gitmediğim içinde görmek gezmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Tolga senin fikrin nedir?
-
31 Mayıs 2012, 16:46
Emre rica ederim ne kusuru, resmiyeti kaldıralım iyi olur, artık tanışıyor sayılırız...
Riva yolu asfalt kalitesi olarak çok iyi, çok sert olmayan tatlı virajları var, doğal güzelliğini de ben seviyorum sizler nasıl bulursunuz bilemiyorum, yeşillikler içinden Riva'ya kadar giden bir yol (Kavacık'tan ayrıldıktan sonra)... Yolun sonuna geldiğimizde de sahilde oturup bir şeyler yiyip içebildiğimiz mekanlar var... Yalnız Kavacık'tan sonraki Acarlar sitesini geçince yol bölünmüş yol değil, gidiş geliş şeklinde, bunun sorun olmayacağına karar verirseniz gidebiliriz... Her fırsatta gittiğim ve keyif aldığım bir yoldur...
-
01 Haziran 2012, 13:13
Ergin, tamam yolu sen biliyorsan benim için sorun değil.Gidiş geliş sorun olmaz diye düşünüyorum benim için. Riva yapalım o zaman...
-
01 Haziran 2012, 13:20
Emre tamamdır... Benim ev Maltepe'de seninki ne tarafta? Tolga senin ev ne tarafta? Yani kısaca herkes mevkisini yazsın ki en uygun buluşma yerini tespit edelim...
-
01 Haziran 2012, 13:43
Ben İzmir Balçova'dayım Ergin ona göre bir buluşma noktası ayarla ))
-
01 Haziran 2012, 13:50
erginturhan adlı üyeden alıntı
Emre tamamdır... Benim ev Maltepe'de seninki ne tarafta? Tolga senin ev ne tarafta? Yani kısaca herkes mevkisini yazsın ki en uygun buluşma yerini tespit edelim...
Benim ev acıbadem'de. Ama motoru işyerine gelip alacağım iş yerim ümraniye'de (malum eşimin hala haberi yok ). Kısaca benim için sorun değil buluşma noktası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
T-erel benim için ancak bir kaç zaman tecrübe kazandıktan sonra olabilir ama İstanbul'a bekleriz.
-
01 Haziran 2012, 13:55
-
01 Haziran 2012, 20:53
o zaman ben cunda da bekliyorum sizi erken gider sofrayı kurarım
benim evde bostancı da Ergin biz senle bostancı lunapakın orda buluşabiliriz Emre ile de kavacık meydan da buluşuruz veya bostancıya gelebilirmisin Emre..
-
01 Haziran 2012, 22:31
Tolga bostancıya gelebilirim. Kavacığa da gelebilirim. Her an her yerde hazırım
-
01 Haziran 2012, 22:43
o zamaan Erginede uyarsa 13:00 de bostancı lunaparkın hemen yanındaki yıkamacıda buluşalım... hadi hayırlısı...
-
02 Haziran 2012, 09:08
Tamamdır arkadaşlar, görüşmek üzere...
-
04 Haziran 2012, 10:37
Umarım iyi eğlenmişsinizdir, varsa bir-iki foto görmek isterdim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
04 Haziran 2012, 11:34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler