Hocam motorun ön freni sıkınca ileri geri hareket ettirmeye çalıştığımda gidonda boşluk varmış gibi hareket ediyor.
Üstad dediğim gibi rulmanı söktükten sonra bir kontrol ettir. Zaten o boşluk normal değil. Ama gözle kontrol de şart
Eyvallah
Cumartesi soymaya başlıyoruz bakalım neler çıkacak karşımıza
Teşekkür ederim.
Bide far problemimiz varki tam başa bela bulmak. aliexpress ten sipariş edeyim diyorum fakat kargolar artık çok geç ulaşıyormuş bu vergilendirmeden ötürü. Başka yerden sipariş edeyim diyorum fiyatlar uzaya çıkmış.
2. El filan arastirdiniz mı? Bazı perte çıkan vfr kullanıcıları oluyor
Şunu da şuraya atalım. Yan ve kafa karenaji boya işi bitti
Önce maşallah diyelim motorunuza
1 haftadır araştırıyorum malesef bulamadım.
Teşekkürler. Bir arkadaş facebook grubundan bahsetmişti. Oraya da üye olup bir başlık filan açın bence.
Sosyal platformlardan da takip ediyorum ama yok. Parçacılara haber saldık bekliyoruz.
Ayıp ediyon abi sen atla gel, çadırımız var. 26-27-28 Temmuz. Aman sağlığına dikkat et de... Yolda seni zora sokacaksa zorlamış gibi olmayayım...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...uz-2019-a.html
Nasip diyelim ramazan im kısmet diyelim artık.
Sayfa baya bir sessiz kalmış. Nerede bu VFR kullanıcıları? Arkadaşlar sonunda karar verdim aracımı satıp VFR almak istiyorum. Satmak isteyen yönlendirmek isteyen varsa desteğinizi bekliyorum. VFR ile ilgili çok bir bilgim yok sizlerin öneri ve tavsiyeleri benim için çok önemli. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Aracımla takas yapmak isteyen olursa bu benim için daha kolay bir alış veriş olur.
Bu motoru alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum..
Alırken mutlaka expertize götürmek istiyorum.
Umarım desteklerinizle aranıza VFR sahibi olarak katılabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
No FeaR NeveR
Mümkünse ekspertizi honda da yaptırın.
Dikkat edilmesi gereken klasik hususlar haricinde birşey olursa iyi bir ekspertiz belirtir.
arkadaşlar ankara'dan selam yaklaşık 2 aylık VFR kullanıcısıyım. siyah renk 2008 model 46000 km de (şu an 48000) start vererek başladım. Sıkı bir sport touring kullanıcısıyım. daha önce naked ve cruiser motorda kullandım ama 2012 CBF1000 ile başlayan sport touring maceram VFR800 ile devam ediyor. uzun yıllar binmeyi planladığım CBF i maddi ihtiyaçlardan dolayı satıp VFR ye geçtim. VFR yi tekirdağdan satın alıp ankara ya kadar gelirken ilk tecrübemi 630 km lik yolda edinmiş oldum. oturuş pozisyou daha yatık olduğu için bileklerim biraz ağrıdı onun dışında cbf i aratmadı (sıralı 4 silindirin sesi ve düşük devirlerdeki 20 nm lik tork farkının oluşturduğu çekiş düşüklüğü hariç ). hatta virajlarda cbf ten 2 gömlek daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim. yakıt konusu cbf ten bi tık daha fazla. ama bu bütçe ile alınabilecek en iyi makinelerden birisi. titreşim cbf ten daha başarılı. şimdilik uzun soluklu bir birlikteliğimiz olur kanaatindeyim. bakalım zaman ne göstericek.
geçen hafta şeffaf olan cam yerine aliexpressten koyu renk cam sipariş ettim bakalım nasıl duracak
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)