Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2018, 15:45
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Ben de müziksiz videoları seviyorum ama kameranın mikrofonu çok kötü, rüzgar sesinden başka bir şey duyulmuyor. Bir yerden sonra uğultu yorucu oluyor.
Arada böyle telefondan ses kaydı yapıyorum.
Biz o uğultunun, rüzgar sesinin hastasıyız
Reklamlar
-
26 Temmuz 2018, 16:14
sailor33 adlı üyeden alıntı
Biz o uğultunun, rüzgar sesinin hastasıyız
🤗 Tamam o zaman.
-
26 Temmuz 2018, 18:19
Elinize sağlık Ozan hocam.. Bende bi mt07 tokatladım onu atayım bari 😃
Hafta sonu gezicez kısmetse güzel bi video çıkar diye düşünüyorum
-
26 Temmuz 2018, 18:24
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık Ozan hocam.. Bende bi mt07 tokatladım onu atayım bari 😃
Hafta sonu gezicez kısmetse güzel bi video çıkar diye düşünüyorum
Sizin videolar da aksiyon dolu maşallah.
-
28 Temmuz 2018, 19:57
-
28 Temmuz 2018, 20:21
Orijinalleri taktın mı
-
28 Temmuz 2018, 20:24
Orijinalleri taktın mı
evet taktım hocam
Sandığımdan kolay oldu söküp takmak, mt ile 2 saatimiz gidiyordu vfra yarım saat harcadım 😊
-
28 Temmuz 2018, 23:18
-
02 Ağustos 2018, 16:28
Kırmızı vfr logolarım ve orjinal aynaları geldi. Üstüne birde temizlik yapayım dedim
-
03 Ağustos 2018, 08:50
-
03 Ağustos 2018, 09:15
Cillop gibi olmuş Maaşallah
Bizde baykuşla geçen pazar bi Ankara civarını gezdik. Özellikle birbirini izleyen çok keskin tek şerit virajlarda mt07 ye göre biraz yorucu tabi bu bahsettiğim viraj sadece kızılcahamam girişinde var.
Diğer çok keskin olmayan 2-3 şeritli yollardaysa mt07 ile kıyas kabul etmeyecek kadar iyi ve keyifli.
https://i.hizliresim.com/X6MNYo.jpg
lastiğim dunlop sportmax ve lastik yakmış benden önceki sahibi, bu yüzden lastiğin tamamını kullanamadım yinede keyifliydi.
https://i.hizliresim.com/vP6VQR.jpg
Sen iyi geziyorsun hocam. Ben 1 ayı geçti daha yol yapamadım. Benim sınav , eşiminde kpss sınavı vs derken çok yattı motor.
O keskin virajlardan ben daha çok zevk alıyorum açıkçası.
-
03 Ağustos 2018, 09:41
Bende hafta sonları bi 50-60 liralık benzin atıp sabah 6 da çıkıp öğlene dönüyorum hocam. Döndüğümde hanım çocuk yeni uyanmış oluyor 😃
Bahsettiğim virajlar birbirini takip eden çok keskin virajlar, motosiklet ağır olunca insan bi bilek dinlendirecek düzlük arıyor 😃 İyice alıştık baykuşla sanırım bi 3-4 sene beraberiz Allah'tan birşey olmazsa 😊
-
03 Ağustos 2018, 10:00
Bende hafta sonları bi 50-60 liralık benzin atıp sabah 6 da çıkıp öğlene dönüyorum hocam. Döndüğümde hanım çocuk yeni uyanmış oluyor
Bahsettiğim virajlar birbirini takip eden çok keskin virajlar, motosiklet ağır olunca insan bi bilek dinlendirecek düzlük arıyor İyice alıştık baykuşla sanırım bi 3-4 sene beraberiz Allah'tan birşey olmazsa
Bakalım yarın misafirim gelmezse gidiş - geliş 450 km ye yakın bir yol planım var. Virajlı değil ama en azından uzun yol sayılır
-
03 Ağustos 2018, 10:07
Bizim birliktelik 3 yıla yaklaşıyor. En sevdiğim yollar en fazla 70 80 ile dönebildiğim arada hızlı virajların olduğu rotalar. Şu zamana kadar üç dört kez +200 görmüşümdür.
İki hafta önce İstanbul'dan İzmir'e gittik. Uzun yol yapınca yetmiyor insana. Şimdi kaçıp gidecek fırsat arıyorum tekrar.
-
03 Ağustos 2018, 14:56
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Bizim birliktelik 3 yıla yaklaşıyor. En sevdiğim yollar en fazla 70 80 ile dönebildiğim arada hızlı virajların olduğu rotalar. Şu zamana kadar üç dört kez +200 görmüşümdür.
İki hafta önce İstanbul'dan İzmir'e gittik. Uzun yol yapınca yetmiyor insana. Şimdi kaçıp gidecek fırsat arıyorum tekrar.
Fırsatları kaçırmayın. Benim bu hafta sonu da yalan oldu maalesef
-
04 Ağustos 2018, 17:31
-
04 Ağustos 2018, 20:54
İlk defa gördüm. Açıkçası hava filtresinin ağız kısmında ki plastiği sökünce seste bir farklılık olur mu? En çok merak ettiğim bu. Çünkü hava filtresi olmadan gazı bir açtım mest oldum.
Bunları yaparken motor bloğuna etkileri ve yakıt sarfiyatında değişikliğe sebep olup olmadığını kapsamlı araştırmak lazım.
-
04 Ağustos 2018, 21:07
İlk defa gördüm. Açıkçası hava filtresinin ağız kısmında ki plastiği sökünce seste bir farklılık olur mu? En çok merak ettiğim bu. Çünkü hava filtresi olmadan gazı bir açtım mest oldum.
Bunları yaparken motor bloğuna etkileri ve yakıt sarfiyatında değişikliğe sebep olup olmadığını kapsamlı araştırmak lazım.
Bütün işlemleri tek tek yaptım, yakıt sarfiyatında düşüş olacağı söyleniyor. Seste büyük bi fark yok ama vtec açmadan arka tekeri salıyor daha önce hiç vtec açmadan arka teker salmamıştım.
Sokakta şöyle bi turladım pek birşey anlamadım ama ilk fırsatta hissedebildiğim farkları buraya yazarım.
-
04 Ağustos 2018, 23:14
Bütün işlemleri tek tek yaptım, yakıt sarfiyatında düşüş olacağı söyleniyor. Seste büyük bi fark yok ama vtec açmadan arka tekeri salıyor daha önce hiç vtec açmadan arka teker salmamıştım.
Sokakta şöyle bi turladım pek birşey anlamadım ama ilk fırsatta hissedebildiğim farkları buraya yazarım.
Zaten geriye döndürülebilir değişiklikler demiş. Eğer olumlu sonuçlar alırsan bende uygulayabilirim. Hava filtresini birde spor hava filtresi ile değiştirirsen ses çok değişecektir ama yakıt sarfiyatı bu defa kesin artar
-
04 Ağustos 2018, 23:47
Valla yakıt hesabını bıraktım artık 😁 Kısa mesafede 50tl lik uzun mesafede depo fullüyorum. Uzunda 350km+ çok gazla oynamazsam rahat gidiyor ama gazla oynamamak naamümkün 😃
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler