Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Temmuz 2018, 23:08
Gücü hakkıyla yere veremeyen bir modifikasyon, havaya sıkılan beygirler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Hesap makinası ile çekilmiş, niteliksiz sayılabilecek bu videoda ise sadece Vfr'nin yan çantalarıyla sürüş esnasında ne kadar güzel göründüğünü, Billy Idol - Rat Race eşliğinde izliyoruz;
Billy Idol - Rat Race
Wake me from my sleep
A cautionary tale
A walk in infancy
A way to derail
I wanted to be free
And I wanted only you
The walls are falling down
[bridge]
And somebody says
Give a little love, give a little love
But take your time
And somebody sighs
Yes, give a little love, give a little love
But take your time
[Chorus]
A private life, c'mon now
I said livin' gets to be
Just like a rat race, rat race
C'mon, I'm a-read between the lines
Fierce stuggle, a natural one
A Tough job gets to be
Just like a rat race, rat race
C'mon, I'm locked up in myself
Check before rising
Check before we work
Childproof the scene
No screams can be heard
The roof is caving in
The space between our hearts
The walls are falling down
[bridge]
[Chorus]
It's a rat, it's a rat, it's a rat race
It's a rat, it's a rat race
[x2]
Aah life, living in a rat race, c'mon
Hmm life, are you living in a rat race?
C'mon, here inside yourself
[Chorus x2]
I'm locked up in myself [x2]
Reklamlar
-
16 Temmuz 2018, 23:22
supercharger kıtı cok eskılere dayanıyor.
turkıyede de 1 adet ornegı var, hatta vfr1200f sahıbıydı kendısı grı renkte. telefonda da olsa tanısmıstım.
-
16 Temmuz 2018, 23:27
wolrath adlı üyeden alıntı
supercharger kıtı cok eskılere dayanıyor.
turkıyede de 1 adet ornegı var, hatta vfr1200f sahıbıydı kendısı grı renkte. telefonda da olsa tanısmıstım.
Bu motorun yaşı yetmez tabi o teknolojinin yaşına, Vfr içinse sadece videolarından izleyebildim...
-
16 Temmuz 2018, 23:38
Benim motosikletin üstündeki zincirde japan yazıyor bu rk marka mı oluyo acaba. Öyleyse kalitesi nasıldır d. i. d den başka zincir kullanmadım hiç dandik bişeyse çaresine bakayım
-
17 Temmuz 2018, 00:01
Sunstar da japon, Rk da japon, DID de japon. Arka dişlide çok ufak RK yazıyor olabilir. Genelde zincir ile dişli takımını beraber değiştirirler. Takım fiyatı daha mantıklı veriliyor. Bazen bu da değişebiliyor. Bu ara piyasada Sunstar çok fazla var ve fiyatı nispeten uygun. Kullanıcı kitapçığında RK veya DID öneriyor. Servisin takıma çektiği fiyat 1000 TL, piyasada bulduğum rakam ise 750-800 TL civarı. Arka dişli 6 saplama da olsa bazı arka dişlilere orjinal saplamalar uymuyor.
-
17 Temmuz 2018, 00:41
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin motor sahibinden de var mı şuan? Ben de uzun bir müddettir bakıyorum. En son birisiyle anlaştım bandırmadan. Adam motoru izmir e getirecekti, kaza yaptım dedi bir daha yazmadı, kayıtlarına baktım motor satılmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Aşağıdaki motora dair bilgisi olan var mı acaba?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-temiz-vfr-rizoma-aksesuarlariyla-584834416/detay
-
17 Temmuz 2018, 09:12
Yanike26 adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin motor sahibinden de var mı şuan? Ben de uzun bir müddettir bakıyorum. En son birisiyle anlaştım bandırmadan. Adam motoru izmir e getirecekti, kaza yaptım dedi bir daha yazmadı, kayıtlarına baktım motor satılmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...84834416/detay
Sahibi, açıklama kısmını doldurmak konusunda oldukça üşengeç gibi. Öyle ki bakımlarını "baılrı" yazmış, yazdığını değiştirmemiş bile Motosikletine karşı da böyle olmadığını umarak, İstanbul'daysan zaman kaybetmeden bakıp, akıbeti anlamak gerek bana kalırsa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Benim motosikletin üstündeki zincirde japan yazıyor bu rk marka mı oluyo acaba. Öyleyse kalitesi nasıldır d. i. d den başka zincir kullanmadım hiç dandik bişeyse çaresine bakayım
Bu arada şunu bulmuştum Serkan;
http://www.motoruma.com/honda-vfr-80...isli-takimi-rk
yapısal farklılık var, arka dişli saplamaları da uyuyorsa fiyat çok uygun. Arka saplamalarının uymadığı durumlar oluyormuş, uymazsa iade edersin. Önceden alışveriş yaptığım bir mağaza, güvenilir bir yer. Yıldırım Motor Sakarya'da da var sanırım aynı ürün. Stok bilgisini yazmamış ama fiyat aynı gibi.
-
17 Temmuz 2018, 09:21
alargada adlı üyeden alıntı
Sahibi, açıklama kısmını doldurmak konusunda oldukça üşengeç gibi. Öyle ki bakımlarını "baılrı" yazmış, yazdığını değiştirmemiş bile
Motosikletine karşı da böyle olmadığını umarak, İstanbul'daysan zaman kaybetmeden bakıp, akıbeti anlamak gerek bana kalırsa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Bu arada şunu bulmuştum Serkan;
http://www.motoruma.com/honda-vfr-80...isli-takimi-rk
yapısal farklılık var, arka dişli saplamaları da uyuyorsa fiyat çok uygun. Arka saplamalarının uymadığı durumlar oluyormuş, uymazsa iade edersin. Önceden alışveriş yaptığım bir mağaza, güvenilir bir yer. Yıldırım Motor Sakarya'da da var sanırım aynı ürün. Stok bilgisini yazmamış ama fiyat aynı gibi.
Münir abi zincir yenide markasını çözemedim. Japan yazıyor sadece belkide detaylı incelemedim görememişimdir, öyle yolda koyacak cinsten bişey değilse bitene kadar kullanırım.
-
17 Temmuz 2018, 09:40
Münir abi zincir yenide markasını çözemedim. Japan yazıyor sadece belkide detaylı incelemedim görememişimdir, öyle yolda koyacak cinsten bişey değilse bitene kadar kullanırım.
Eğer dişliler de iyiyse devam tabi. Zincirin dandik olma olasılığı var mı bilmiyorum. Bir tek DID markasının sahtelerinin piyasaya girdiğini duymuştum. Bu bir söylentiden ileriye gitmemiş olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Puig ön cam ile rüzgar olayı nasıl Serkan? Dikkat edebildin mi? Gerçi neye göre diyebilirsin ama yine de birşey söylenebilir belki
-
17 Temmuz 2018, 13:37
Eğer dişliler de iyiyse devam tabi. Zincirin dandik olma olasılığı var mı bilmiyorum. Bir tek DID markasının sahtelerinin piyasaya girdiğini duymuştum. Bu bir söylentiden ileriye gitmemiş olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Puig ön cam ile rüzgar olayı nasıl Serkan? Dikkat edebildin mi? Gerçi neye göre diyebilirsin ama yine de birşey söylenebilir belki
Yattığın zaman gram rüzgar yok, dik pozisyonda etkiliyor oda normal boy var biraz 😊
-
17 Temmuz 2018, 13:38
Rüzgar deflektörü tavsiye ederim
-
17 Temmuz 2018, 14:13
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...84834416/detay
Hocam bahsettigin motor siyah renkli 50.000 küsür km de ise o motoru ben aldım.
Bandırmadaydı.
-
17 Temmuz 2018, 18:49
-
17 Temmuz 2018, 20:20
İyi günlerde kullan o zaman
aynen bandırmadaki siyah olan
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Hahahah;) ben de öyle değildir diye ümit ediyorum. En güzel tarafı ilk sahibinden oluşu.irtibata geçeceğim bakalım da fiyat olarak çok istiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Arkadaşlar bu arada vfr severler olarak mont, ceket, çizme pantalon önerilerinizi de paylaşabilir misisniz? Kask olarak arai rx₺ ye karar verdim. Önümüzdeki ay Endonezya’ya gidiyorum orada 2800e buldum. Kıyafet için de önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim, onları da yurtdışından uyguna almak istiyorum ki daha alamadığım vfr me daha yüksek bütçe ayırabileyim
Sen tulum dusunuyordun sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum
-
17 Temmuz 2018, 23:18
Şu İzmir'deki Leo Vince'li ve Supercorsa'lı 2009 Vfr'yi alan da buralarda mı acaba?
-
18 Temmuz 2018, 10:14
Şu İzmir'deki Leo Vince'li ve Supercorsa'lı 2009 Vfr'yi alan da buralarda mı acaba?
Satan kişi buraya üye olmuştu. Acaba satıldı mı yoksa ilandan kaldırdı mı
-
18 Temmuz 2018, 10:50
sailor33 adlı üyeden alıntı
Satan kişi buraya üye olmuştu. Acaba satıldı mı yoksa ilandan kaldırdı mı
O da olabilir, yanılmıyorsam kış boyunca ve takibinde baharın başında da satılıktı, sonra yok oldu. Geçenlerde tekrar girmişti, yine yok oldu. Akıbeti bir sır olarak kalacak, esrarengiz bir olay
-
18 Temmuz 2018, 11:15
Dün motosikletin sol karenajı söktüm, ön dişli muhafazasınıda söktüm, arka tekerin ordaki zincir muhafazasını sökemedim ama yarısını sökmem yetti.
Zinciri dişlinin oraları temizlemek için 1,5lt gaz yağı harcadım ama cillop oldu. Halen markayı çözemedim zincirin üzerinde 50 rdg, japan, 0298 yazıyor bide yaprağa benzer bi işaret var 😃
Dişlinin zincirin durumu iyi, bu akşam bi gazlarım.
-
18 Temmuz 2018, 11:51
Dün motosikletin sol karenajı söktüm, ön dişli muhafazasınıda söktüm, arka tekerin ordaki zincir muhafazasını sökemedim ama yarısını sökmem yetti.
Zinciri dişlinin oraları temizlemek için 1,5lt gaz yağı harcadım ama cillop oldu. Halen markayı çözemedim zincirin üzerinde 50 rdg, japan, 0298 yazıyor bide yaprağa benzer bi işaret var
Cıncık gibi olmuştur
-
18 Temmuz 2018, 12:15
Zinciri dişlinin oraları temizlemek için 1,5lt gaz yağı harcadım ama cillop oldu. Halen markayı çözemedim zincirin üzerinde 50 rdg, japan, 0298 yazıyor bide yaprağa benzer bi işaret var
Bende senin gibi ön dişli muhafazasını sökecektim. Zinciri temizlerken baktım muhafazanın ordan , yan ayaklığın bağlantı noktasına pis yağı akıtmaya başladı. Dış fırçası ve gaz yağı abanması ile sökmeden hallettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Bende senin gibi ön dişli muhafazasını sökecektim. Zinciri temizlerken baktım muhafazanın ordan , yan ayaklığın bağlantı noktasına pis yağı akıtmaya başladı. Dış fırçası ve gaz yağı abanması ile sökmeden hallettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler