Yalan oldu galiba motorumu satamadim bir türlü istedigim rakama. Sanirim bi egsoz takip önümüzdeki sezonda kullanacağım horneti
Yalan oldu galiba motorumu satamadim bir türlü istedigim rakama. Sanirim bi egsoz takip önümüzdeki sezonda kullanacağım horneti
Arkadaslar merhaba, vfr 800 gidon yükseltme aparatı satan ya da nerede satın alabileceğimi bilen biri varmı aranızda ?
Günaydın.Yalova festivaline giderken sağ(kısa) ampul patladı.Bizim kısa ampuller daha önceki sayfalarda h4 olduğu yazmış ancak;
uzun ve kısa aynı ampülse H4 ,sadece kısa veya sadece uzunsa H7 olması gerekmekte diye biliyorum? Yani bu durumda bizdeki kısa ampullerinde h7 olması
gerekmiyormu?
Arkadaşlar motorumdan çıkan grenaj parçalarını elden çıkarmayı düşünüyorum. Tüm parçalar orjinal ve darbesizdir. İhtiyacı olan olursa görüşelim...
Ev almak için vfr mi satmıştım yeniden temiz vfr aramaktayım...
2006 ve sonrası.
Temiz boyasız değişensiz kazasız hasar kayıtsız
Lastik durumu iyi
Km si 70000 i geçmemiş.
Max fiyat 17500
Yardımınızı bekliyorum
Bir ara sanki fotoğraf atardık buralara
hadi canlanalım bakalım
Yeni VFR yi de unutmayalım
gunaydınlar mono kapak arıyorum gri renk tercihimdir teşekkurler
Ebay den sipariş edebilirsin mono kapağı. 55 tl ile 110 tl arası kaliteye göre fiyatları var
günaydın herkese kazasız belasız mutlu bir hafta sonu diliyorum.saygılar
İyi haftalar olsun vfr sevdalıları
Günaydınlar...
https://www.youtube.com/watch?v=C13itWNRLB8&list=WL&index=6
Zevkler ve renkler, mutlaka beğenen de olurdu beğenmeyen de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Kendimce yeniden değerlendirme yaparsam; Kafa kısmı hafiften araklama gibi görünse de hoşuma gitmişti, halen gidiyor. Farlar hoş olmuş, keza aynalar da, camın yan üst taraflarındaki küçük boşlukları yapmaya gerek duymasalardı daha hoş görünebilirdi ama zaten bütün cam üreticileri cam tasarımlarını bitirip satışa sunmak üzeredirler sanırım.
Aynaları benimkine uyar mı diye düşünmeden edemiyorum bir an önce öğrensem de sinyalli aynalarım olsa artık...
Ekran ve göstergeler hoşuma gitti, vites göstergesi konmasını da sevdim.
Halen sevmediğim tek bir tarafı kaldı arka lastiğin yanındaki boru
Sinyalli aynaları bende seviyorum. Hem güvenlik için hemde jan janlı duruyor İncelediğim bir kaç görselde ekranın ışıklandırmaları da güzel olmuş. Hemen hemen aynı yönde beğenilerimiz. Eskisi gibi birde egzoz kuyruk altında olaydı iyiydi. İnşallah Honda VFR800 ü tekrardan Türkiye'de satışa sunar.
Yanlışım yoksa bu yeni vfr800 ün gösterge paneli
yarin ogleden sonra yeni kasa vfr 800ü test surusune cikartacagim. burada 2008 model vfr 2009 model cbf1000`den pahali oldugu icin vfr`ye param yetmemisti, ben de gidip cbf 1000 aldim (2008-vfr 800 6000-6500€ araliginda, cbf 1000`i 4700€`ya aldim). yeni kasasinin gorunusunu cok begendim. gidisi, durusu nasil yarin gorecegim. sormami istediginiz bir soru varsa, sorabilirim.
IŞimdiden keyifli sürüşler diliyorum.
Benim öğrenmek istediğim kaç para ve kaç basıyor?
Şaka şaka
Traction kontrolle ve kapatınca çok hissediliyor mu? Sele rahatlığı ve sürüş konforu (boyunuzu da belirtirseniz daha açiklayıcı olur sanırım)?
Ayrıca sizin önem verdiğiniz kıstaslarla ilgili detaylı açıklamalarınızı da bekliyoruz, şimdiden teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)