Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Herkese selam, yorumların çoğunu okudum. İnternette de yaptığım araştırmalar sonucunda Dragstarımı vfr800'le değiştirsem mi diye düşünüyorum. Önümüzdeki haziran başında uzun yola (avrupa turu) çıkma gibi bir fikrim var. Vfr'yle sorunsuz bir yolculuk yapabilirim düşüncesindeyim. Dragstarla da çok keyifli bir yolculuk olur fakat biraz tarz değiştireyim diyorum artık. Hayranlık uyandırıcı bir motor yapmış adamlar...
    FOR THE HORDE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer1968 kusura bakmayın bir kaç zamandır girmiyordum yeni gördüm sorduğunuz soruyu... Tekrar hayırlı olsun öncelikle...
    O düğme immoblizer ışığını kapatmak için kullanılıyor...
    Yakıt durumuna gelince, ben şehir içinde 7lt, şehirler arası 5,1-5,3 gibi yakıyorum... Bu değerler; şehir içi çok yoğun trafik değil, şehirler arası da 140-150 ortalama sürat ve v-tech açılmadan...
    Depo 23lt yazıyordu diye hatırlıyorum kitapçığında... Bir ara unutmaz uzun bir boşluk bulursam tarayıp size göndermeye çalışırım kitapçığı...
    İlgine teşekkür ederim.
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    vfr 800 vtec 2006

BONJOUR,MERHABA

Hakkikaten,çok tembel oldum!!!Bi kere bu sitede bi şey yazıp bir daha girmedim.Aslında tam bir VTEC fanatigim ve hep ümit ettiğim Şey Fransa'da olduğu gibi bir Vfr kulübün var olması.Belki de var ame haberim yok varsa hep birlikte seyahat filan organize ediliyor mu? Yaz mevsimde motorumla Fransa'ya gidecektim de bel fıtığından ameliyat oldum!!! Olsun bu proje gelecek sene gerçekleştirilir.Yunanistan Arnavutluk mükemmel Hırvatistan Slovenija İtaliya ve en sonunda Fransa.Bu seyahat değişik yollardan değişik ülkelerden 14 kere yaptım.Araba ile beni küfretmeyin!!! ve antal bir 1100 LT BMW ile ,ama eminimki bir VFR ile ve arkadaşlarla yapılmış olursa çok daha zevkli olur.Bu arada Fransızım ama 18 senedir istanbul'da oturup çalışıyorum.Tenis antrenörüyüm evliyim eşim türk ve 15 aylık bir oğlum var. Gençliğimden beri motora biniyorum ve eski kaportalı genç ruhlu 53 yaşında bir motorcuyum!!!!

Bu proje ile ilgillenen varsa temas kuralım Şimdilik hoçakalın yollarınız zevkli ve kazasiz olsun.

t_erel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda VFR
    peki hiç 20lt benzin alanınız oldumu? Benim hatırladığım en çok 18 lt almıştım...

Motosikleti
    honda VFR
    Michel selam,hoşgeldiniz.Forumdan da anlayacağınız üzere biz VFR kullanıcıları net aleminde biraz tembeliz,VFR mizden konuşmak yerine onun tadını çıkarmayı daha çok seviyoruz

Bildiğim kadarıyla grup ya da klüp tarzında bir VFR oluşumu henüz yok (olsa çok keyifli olurdu).Aslında şehir gruplaşmaları olsa,toplandığımızda şöyle 20-30 VFR çok keyifli bir görüntü olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    vfr 1200 ü dünya üzerindeki hiç kimse önermediğimi söylemeliyim vfr 800 mükemmeldir

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı t_erel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki hiç 20lt benzin alanınız oldumu? Benim hatırladığım en çok 18 lt almıştım...
    Benzin göstergesi kırmızı yanıp söndüğünde depoda halen 4 litre benzin vardır. Onun içindir muhtemelen 18 litreden fazla benzin alamamışındır
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Alıntı t_erel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    26.07.2011'de 20,23lt benzin almışım, her aldığımı yazıyorum da

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı harleytamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vfr 1200 ü dünya üzerindeki hiç kimse önermediğimi söylemeliyim vfr 800 mükemmeldir
    Varsa sebebini öğrenmek isterdim

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Tebrik ederim erginturhan, bunu nasıl becerdiniz Ben olsam heran benzin bitecek korkusuyla en yakın benzinciye dalardım

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Varsa sebebini öğrenmek isterdim
    Vallahi bende merak ettim.
    Eski bir VFR 800 Kullanıcısı olarak VFR 1200' ü düşünüyordum.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim erginturhan, bunu nasıl becerdiniz Ben olsam heran benzin bitecek korkusuyla en yakın benzinciye dalardım
    İnat etmişimdir o gün... Ben bu benzin alma işinde çok pimpirikliyimdir aslında yanıp sönmeye başlayınca çabucak doldururum genelde. Zaten 14 ayda sadece o gün 20lt almışım, şimdi tekrar baktım 3 kere de 19lt üzeri almışım, genelde hep 18 lt civarı benzin alıyorum... Bu arada Ali Usta(Esengül)'ya göre yanıp sönmeye başladıktan sonra 50km. kadar gidermiş, hoş 50 değil bence daha fazla gider çünkü içinde 5lt civarı benzin kalmış oluyor yanıp sönmeye başlayınca ama yolda kalma riskini almam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    şöyle sölim bu fotoyu ben çektim ve motoru dergi için test ettim

Motorun karakteri belli değil spor touring diyorlar ama eğilmekten bileklerime ağrı girdi bunla insan 300 km yol yapamaz yaparsada akşama basket oynucak bilek kalmaz
    İkincisi selesi rahatsız üçüncüsü devasa bir motoru var ama bütün sıcagını size veriyor isterle 100 le ister 200 le gidin o sıcak bacagınızı yakıyor ısı mühendislği sıfır yani.
    Motor performanslı evet ama ayn hacme sahip 1200 gsden neredeyse iki kat yakıt tüketiyor greksiz.motorun manevrası çok kısıtlı.Frenler ve denge süper.Bana kalırsa bu motor spor yanı çk ağır basan bir touring.
    Nasıl adam edersiniz derseniz gidonu yükseltirseniz ısı iletmini çözerseniz ve 100km hızla giderseniz adam olur ama bu paraya gider adam gibi bmw gs falan alırım

Motosikleti
    Elma, armut, kel Mahmut.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Yani, kısaca uzak dur diyorsun zaten yeni vfr800 de bi şeye benzediği yok, en iyisimi eski kasa vfr800

Forumdan Uzaklaştırıldı
    vfrnin alternatifi kawasaknin yeni touring modeli z750 touring yada hondanın touring modelleri gerçek den sportouringler oturuşları dik srüş karakterleri dengeli vfr 1200 lere bakın zaten sahibinden komda geçen sene 5 tane satılmıştı belki daha az 3 ü satışda anlayın yani

Motosikleti
    honda VFR
    Çok basit bir hesap yaparsak;18 litre ile 260 km yaptığınızı farzedin,1 litre ile 14 km yapar.Yanıp sönmeye başladığında 4 litre benzin kalıyorsa en kötü ihtimalle 56 km yol yapması gerekir...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı harleytamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vfrnin alternatifi kawasaknin yeni touring modeli z750 touring yada hondanın touring modelleri gerçek den sportouringler oturuşları dik srüş karakterleri dengeli vfr 1200 lere bakın zaten sahibinden komda geçen sene 5 tane satılmıştı belki daha az 3 ü satışda anlayın yani
    Yani kusura bakma ama Kawasaki Z750 nin neresi touring Senin gördüğün Z750 touring bir resmini koyarmısın

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Z750S'den bahsediyor olabilir.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z750S'den bahsediyor olabilir.
    Mutemelen ondan bahsediyordur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler