Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Günaydınlar, iyi haftalar...

T R O E ve wolrath bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Mahsus mu yapiosun ihtiyarr :((

Castrol dovmüş repsolu...

Motosikleti
    Aldıracağım sana bir VFR çocuk
    wolrath bunu beğendi.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Herkese Merhabalar ve İyi haftalar olsun.

Haftsonu aranıza katılamadım.

Evde Jr.ın beşiğini kurmakla ve diğer ev işleri ile uğraştım,ev işi değilde yine Jr. yan etkili işler ile.

Haftasonu güzel bir gezi yapmışsınız ki Ozan'dan duydum oldukça güzel sohbet muhabbet olmuş.

Bazen istemesek de oluyor bazı aksilikler,Ozan ile konuşuyoruz bazen korku ve korkmak iyidir diye.

Allah daha kötü durumlardan korusun.
    erginturhan, wolrath, initial-D ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Günaydınlar...

wolrath, initial-D ve T R O E bunu beğendiler.

T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    İyi günler dostlar...
    gama bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Tekrar günaydın...
    Hııııı... Anladım. Buralara pek uğrayan yok... Neden acabaaa...????
    akira2012 bunu beğendi.

Motosikleti
    Günaydınlar...

maximus_01, akira2012, wolrath ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı T R O E adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar günaydın...
    Hııııı... Anladım. Buralara pek uğrayan yok... Neden acabaaa...????
    Malesef öyle oldu,Murat'çım.

İnsanlar benim gibi soğudu biraz forumdan.

Her sabah yada müsat olduğum her an zevkle baktığım forum bu hale geldi.

Burada, siz Adana MT grubuna benzer bir ortam oluşmuştu,tabii bazıları bunu anlayamayacak kadar dar görüşlü ve hoşnutsuzluk olduysa bizlerde elimizi eteğimizi çektik.

Sen zaten biliyorsun, bizlerin halen iletişimde olduğumuzu hatta eskisinden de fena olduk.

Ergin'in sayesinde bir nevi toplandık o ve VFR'si hakkında tuttuğu notlar sayesinde başlık ilerledi sonrasında sizler ve bizler hoş sohbetlerimiz oldu.

Bu arada başlığı takip edenler ve tanıştığımız insanlar (CoyoteVFR) aramızdaki iletişimde hiç bi azalma yok.

Bana özelimden mesaj göndermeniz yeterli olacaktır sonrasında isteyenleri ben Sayın Yöneticimize iletirim.

Ayda yılda bir uğranılan forum haline gelirse ki görüntü onu gösteriyor ki hiç istemediğim halde.

VFR ile yada VFR ile ilgili olmayan konularda şimdi gerçekten bir kaç gün sonra cevap alır hale gelicekler.

Eski durumdan hoşnut olmayanlar da kına yaksınlar.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Olmaz Emrecim öyle hemen köprüleri atmak... Paylaşıma devam. Rahatsız olan gelmesin. Sorusu olan da varsa sorsun biz elimizden geldiğince bildiğimiz kadarı cevaplarız...
    muzaffer1968 bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Bence boyle iyi oldu.daha efektif haber alabilecgimiz birbirimizden.forumdan watzupa girmek isteyenlere de kapimiz acik. Burasinn daha cok bilgi paylasimi , bilgi havuzu olrak kalmasi daha mantikli.

Motosikleti
    Günaydınlar...

T R O E ve akira2012 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Günaydın herkese...

vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Herkese merhaba,

İlgimi çeken modellerden biri olduğu için bir süredir sessizce VFR başlığını takip ediyorum ve oldukça samimi bir sohbetin döndüğünü farkettim. Biraz da bu samimi ortama güvenerek buradaki VFR kullanıcılarına bir kaç soru sormak istedim.

Kısaca sormak gerekirse 2008 model temiz bir VFR'ye 22, 23 bin gibi rakamlar verilir mi? Bu rakam biraz sınır çünkü biraz üstüne çıkınca çok daha yeni model ve kaliteli motorl seçenekleri de var. Neredeyse 6 senelik bir motora bu fiyatları vermek mantıklı bir iş midir?

Soruyu biraz daha kişiselleştirip şöyle de sorabilirim. Buradaki VFR kullanan arkadaşlar; bugün itibariyle bu motorlara sahip olmadığını varsayarsa bu rakam civarı(üstü de olabilir çok açılmamak sartıyla) parayla yine sahip oldukları VFR 800'ü mü alırlar yoksa başka modellere mi yönelirlerdi?

Tamamen subjektif bir soru olduğunun farkındayım benim de merak ettiğim zaten kullanıcıların kişisel görüşleri, herkesin kullanım amaç ve beklentilerinin farklı olduğununu da biliyorum, dolayısıyla kimseden marka ya da model kıyaslaması yapmasını beklemiyorum, dediğim gibi sadece bu makina sahiplerinin kişisel görüşlerini öğrenme amaçlı soruyorum.

Herkese sağlıklı, uzun ve keyifli sürüşler...

Motosikleti
    vejihi merhaba, hoş geldin...
    Dediğin gibi kişiye göre değişir zaman zaman biz de VFR'lerimizin kaç para edeceği konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Genel kanı 20'nin üzerine çıkılmaması gerektiği, benim kanım ise kendi 2010 VFR'm için; Allah korusun su içinde 23, elimi öpene 25 öpmeyene 26'dan aşağı vermem
    Bana göre tamamen motosikletin durumuna bağlıdır fiyat meselesi, ben 2010'da almadan önce çok 2.el VFR baktım ama bir türlü içim rahat etmedi gidip 0km. aldım.
    Bence bütçeni kesinleştir, o civardaki motosikletlere bak sonra gördüğün zaman içine sinerse ve ekspertizinden de olumlu sonuç alırsan VFR alabilirsin. 2008 ya da daha eski olmasından dolayı -eğer kullanıcı tarafından düzgün bakıldıysa- herhangi bir sorun olmaz. Satılıklar arasında kırmızı bir VFR göreceksin 132.000km idi diye hatırlıyorum, sahibi uzun Avrupa seyahatleri yaptı halen de kullanıyor ve memnun, satılmadığı için de binmeye devam ediyor.
    Ben kullandıkça memnun kalıyorum, sürekli daha çok seviyorum VFR'mi dolayısıyla bugün bu aklımla yeni motosiklet alacak olsam yine VFR alırdım. Umarım sorularına bir yanıt olmuştur bu kişisel görüşlerim.
    gama ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    VFR 800
    Vejihi hoşheldin arkadaşım.

Seninde söylediğin gibi oldukça subjektif bir soru Kendi kanatimi belirtmem gerekirse benim ideallerimde vardı VFR ancak bunun yanında da ortağım ile de beğendiğimiz modeldi.

Sana kısaca bir şey söylemem gerekirse,bugün bizim kullandığımız kasaların 0 km. satılsın tereddüt etmeden gider bayılırım o kadar parayı. Gerçi ortağım Z1000SX hayalleri kurmaya başladı ve Allah kısmet ederse de gerçekleştirmek için çalışacağız o hayalini.

İnsanlar hobi ve zevklerini gerçekleştirebilmeli...

Benim ilk motorum VFR ve iyi ki lk motorum VFR olmuş bugüne kadar beni bir kere bile sıkıntıda bırakmadı.

Bahsettiğin rakamların üzerinde ki model ve markaları belirtirsen başka motorlar konusunda sanırım başlıkta gerek,Murat,Korhan,Muzaffer abi,Ergin ve diğerleri benden çok daha fazla başka model ve marka kullanmış sürücülerdir.Onların fikirleri bana göre daha objektif olacaktır.

Bu sene bir z1000sx sonrasında sanırm yeni VFR olabilir yada şimdiki ile biraz daha aşk yaşamaya devam.
    T R O E bunu beğendi.

Motosikleti
    Cevaplar icin tesekkurler. Her motorun ayri karakteri ve kullanim alani olmasi sebebiyle ozellikle baska marka/model belirtmedim. Basta da soyledigim gibi merak ettigin model karsilastirmasindan cok kullanicilarin kisisel gorusleriydi.

Dolayisiyla verdiginiz cevaplar benim de bekledigim türden ve degerlidir.

Yalniz arkadas adamlar ne motor yapmis, baska yerlerde okudigum yorumlar da dahil bir tane kullanan gormedim ki sikayet etsin ya da memnun olmasin

Tekrar tesekkürler.
    akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    zaten bazı motosikletlerin ya çok seveni var ya nefret edeni.vfr 800ün ya çok seveni var ya da daha az seveni.ama sevmeyeni yok :D
    akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    VFR 800
    Vejihi bey,

VFR'nin üretiminin sonlanmasından sonra bayiler artık dahaüretilmeyecek demişlerdi.

Bizlerse, kendi aramızda ve toplandığımız zaman tekrar üretileceğini hep söyledik ve doğru da çıktı.

Size katııyorum,adamlar gerçekten ne motor yapmışlar ki üretimden kaldırmalarına rağmen başlarına bela oldu ve yine üretmek zorunda kaldılar.

Bakın binbirtürlü motor kullanan arkadaşımız var bir araya geldiğimiz zaman ama VFR sayesinde marka model ayırt etmeksizin bir aradayız.

Motosikleti
    Abi bu "bey" olayını kaldıralım, kendimi iş yerindeki mail trafiğinin içinde hissettim

Adım Ezel bu arada daha önce belirtmeyi unuttum kusura bakmayın, Vejihi ilk motorumun plakasına istinaden aldığım bir kullanıcı adıydı.

Teşekkürler, selamlar...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler