Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Kasım 2013, 05:15
Merhaba arkadaşlar. Ybr kullanıcısı bir öğrenciyim, mesleğim vs yok. İleride Enduro çift silindir veya Naked 4 silindir bir motosiklet alacağım. Şimdi merak ettiğim konu var cevaplarsanız sevinirim.
Benzini geçelim de, misal VFR 800'ü baz alırsak;
Motosikletin yağ değişim aralığı kaç bin?
Servis bakım aralıkları ne kadar? Ve servis ücreti? Kafamda ortalama bir fiyat oluşur, merağımı gideririm cevaplarsanız çok iyi olur.
Reklamlar
-
24 Kasım 2013, 13:03
Merhaba Agv,
Servis bakım aralığı 6000km. dolayısıyla yağ da aynı km.de değişiyor, fiyat servisine ve yapılan işe göre değişir.
-
24 Kasım 2013, 13:18
Bende vfr alirken korkmustum servis parca ucretleri nasildir diye ama korkma 6000 km masrafi sana 150 tl olur parca degistirirsen o parca fiyati olur eski sayfalari okursan orda yaptigimiz degisimler tutarlar yazmaktadir
-
24 Kasım 2013, 14:52
Ses soluk yok anlaşılan herkes Riva'da
-
25 Kasım 2013, 01:30
-
25 Kasım 2013, 01:50
Güzel bir pazar olmuş tekerinize sağlık ... Adana'da yağmur vardı bugün biz olsun ıslanırsak ıslanalım dedik 2 VFR800 1 VFR1200X şehir turu yaptık çok zevkliydi.
-
25 Kasım 2013, 11:13
Günaydınlar, iyi haftalar...
Gerçekten güzel bir gezi oldu katılan arkadaşlara teşekkürler, pek oturmaya fırsat olmadığı için çocuğun kulağını çekecek zamanım olmadı
Barış, 1. ve 3. aynı linke çıkıyor...
-
25 Kasım 2013, 11:55
Görünen oki Güzel Bir pazar olmuş bende gelmek istedim ancak çocuklara bakmak zorundaydım O sebepten yazmadım her ihtimale karşı Yoksa söz verip gelememiş olacaktım ..
Bir dahaki sefere bereber oluruz inşallah...
Eylencelerinizin kazasız belasız Sürmesi Dilekleri ile..
wolrath adlı üyeden alıntı
gelen herkese tesekkurler
ergın abinin gıdısını aldım , barıştık
saka bı yana totalde beraber 20dk felan oturabıldık.zamanlar pek uymadı.ama surus zevkı yıne cok guzeldı.
korhanı ozlemısım.rs125 ı bıle öttürdü
rr-vfr-rs125-versys-pug-er6n vardı
videolar :
1. benım ergın abilere yetişmem ... bilmeyenler için rivaya gidiş...
2. bulusup riva'dan donmece
3. polonezkoy yolu
riva
rivadan dönüş
polonezkoy
-
25 Kasım 2013, 12:17
Beyler herkese Günaydınlarr....
İyş ve huzurlu bir hafta olsu hepimiz için.
erginturhan adlı üyeden alıntı
1200F yakışır...
Rakı iyi geldi yarın bir Riva yaparım ben
Aslan sütü herhalde iyi gelir.
Hatta fazla bile gelmiş ki Riva, Polonezköy tavaf edilmiş.
Geçmiş olsun Ergin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
T R O E adlı üyeden alıntı
Daha sonra VFR 1200F veya FJR 1300 düşünüyor.
Demek ki pastırma yemek beyine giden kanda aşırı harketlenme ve akış sağlıyor.
Doktor boşuna doktor olmamış.
Ben bugünlerde ki enduro motorları günümüz jiplerine benzetiyorum.
O kadar lüks ve pahalılarki asfalt haricinde bir yerde kullanılamayacak kadar maliyetli.
VFR 1200 Crosstourer'mı?
VFR 1200 kısmı için evet ama Crosstourer kısmı için asla.
Gerçi zevkler ve renkler asla tartışılmazmış.
Murat şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermeden sağlıkla sıhhatle kullanmanı nasip etsin.
-
25 Kasım 2013, 12:20
-
25 Kasım 2013, 12:37
-
25 Kasım 2013, 13:05
erginturhan adlı üyeden alıntı
Günaydınlar, iyi haftalar...
Gerçekten güzel bir gezi oldu katılan arkadaşlara teşekkürler, pek oturmaya fırsat olmadığı için çocuğun kulağını çekecek zamanım olmadı
Barış, 1. ve 3. aynı linke çıkıyor...
Evet abi oyle olmus bu da benim videom
riva 600rr
-
25 Kasım 2013, 13:52
-
25 Kasım 2013, 16:00
-
25 Kasım 2013, 16:20
Murat'çım tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Allah kısmet ederse inşallah yoda değiştiririz. Ben mesela VFR1200F'e bayıldım, öldüm, bittim.
VFR 1200'mü yoksa CT'mi diye sorarsanız işte burada dış görünüş devreye giriyor benim için.
Benim tek sevmediğim nokta bu tarzlarda asfaltta kullanmayı seviyorsam(şahsi düşüncem) neden grenajsız motora bineyim ki? Sanırım bende de Muzaffer abi yada Dr gibi grenaj takıntısı baş gösterdi.
Ergin'in hep söylediği bir şey var ki bende katılıyorum ona, araba alırken bile ilk önce dış görünüşüne bakıyoruz.
Ah işte benim tek takıldığım nokta burası işte.
Yoksa Crosstourer'a asla kötü diyemem zaten kötü diyen adamda da ya zevk yoktur yada hiç bir halttan anlamıyordur. Çekişi olsun,sürüşü olsun %110 eminm çok iyidir ki bence piyasa da kendi sınıfında alınabilecek en iyi motorlardan bir tanesi.
Yine GS'den örnek verrecek olursak da Ergin'in dediği gibi GS'e o kadar para vermenin anlamı var mı?
Bence yok, ki hiçbirimiz kolay para kazanan insanlar değiliz ve aynı sınıfta benzer özelliklere benzeyen motorlarda neden 2/3 fiyat farkını vereyim ki.
Dik oturucaksam dahi ben yine de F motor ve sport touring tercih ediyorum arkadaşlar. Ne yapalım,biraz fazla yoruluruz ama molada inipte geriye dönüp aslna parçasına baktığım zaman bana güzel gelmeli.
Erdal,mesela Vstrom'u satıp CBF alıcak eğer bir aksilik olmazsa.
Ama yine de asla dememeli miyim? Bilmiyorum...
Ergin,genel olarak diğerlerinin fikri ne? CT yada bu tarz konularında?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
T R O E adlı üyeden alıntı
Hem VFR den de ayrılmamış oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Bir çoğumuz dikkatli ve tedbirli kullansak da ibret niteliğinde video koymak istedim.
Zamanın Rothmans Honda efsanesi olan, Mick Doohan'ı görmek de güzel bir nostalji oldu benim için.
Aslında bu videoları buraya mı yoksa daha arıza kullananların başlıklarına yada forumlarına mı koymak lazım bilemedim ama,bence çok faydalılar.
Son dönemde, Şile yolunda kendi kullanımıma biraz çeki düzen vermem gerekli bu videolardan sonra!
Son videoda ki sarı afete dikkat edin. Özellikle Barış sen!
İnsanın kullanmayı bilmese dahi sigara eşliğinde çayını nescafesini alıp karşısnda içip aşık olası geliyor.
-
25 Kasım 2013, 16:27
Murat, Yamaha'n hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız zevkle kullanmanı dilerim. CT'yi aldın VFR'yi mi verdin o kısmı tam idrak edemedim?
Emre, diğerleri derken Ufuk ve Ümitcan'ın fikrini mi soruyorsun???
-
25 Kasım 2013, 16:30
Korhan, Ümitcan ve Ufuk'un fikrleri?
Gerçi kişiden kişiye tarz olarak farklılık gösterebilir ama yine de fikir almak önemlidir.
-
25 Kasım 2013, 16:32
Ducati 748 bipostoooo... sigara icirtir adama )
Gecen sene bi sari bi kirmizi satilikti.ne zamandr dusmedi ilanlara... yok ya ben sacmalicam kesinnn ))
-
25 Kasım 2013, 16:35
-
25 Kasım 2013, 16:37
Saçmalayacaksan 848'e doğru saçmala bari.
Korlas'ta var temiz ama pahalı bir tane daha var o galeride mi bilmiyorum.
Eşin benim fişeklediğimi öğrenirse var ya kesin öldürür beni.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler