resimleri gördüm vfr'ye hayranlığım arttı tek kelimeyle kusursuz bu model... yalnız yakıtı görünce korktum sanki
resimleri gördüm vfr'ye hayranlığım arttı tek kelimeyle kusursuz bu model... yalnız yakıtı görünce korktum sanki
Ninja
hayırlı olsun allah güle güle binmeyi nasip etsin.bende motorumu sattım 1 ay gibi bir süre olcak 2 model arasında kaldım biri vfr diğeri z750 şimdilik z750 benim kullanımıma daha yatkın ve yakın hissettiğimden o yönde gidiyorum ama ilerleyen günler neyi getirir bilmem
savaskayan masraf listeme baktım şimdi 108,39TL tutmuş, yakında 6000bakıma girecek bu gidişle şu an 3200km. de
Yakıt durumu vahim 7,5lt yakıyor 100km.de, çok görünüyor biliyorum ama açıkçası çok fazla umursamıyorum, çünkü kendisini bana çok sevdirdi hınzır şey
İlk günden bugüne kadar aldığım yakıtla gittiğim km.ye göre 100km.de 7,5lt yakmış. Genel olarak agresif sürmediğimi, çok fazla vtec açmadığımı söyleyebilirim...
sedici ne diyeyim haklısınız aslında ama VFR de haklı... hakkıdır yaksın
HercuL çok teşekkürler umarım dilediğinizi alır ve pişman olmazsınız... Ancak ilerleyen günlerin size VFR getirmesini dilerim
aah ah gelecek günlerin bana da vfr getirmesini dilerim
Ninja
sedici dilerim bir an önce dileğin yerine gelir...
aman hocam şunun bi hakkından gelelim de önce vfr'nin daha vakti var teşekkürler
<-------------^^^^
Ninja
Merhaba arkadaşlar, 43 yaşında motosiklet kullanmaya başlamış ve2 aylık vfr 800 sahibi birisi olarak bu siteden çok şey öğrenebileceğim umuduyla aranıza katıldım, geçen yıl ilk motor olarak GT250R sahibi oldum ve yaklaşık 8 ay ve 7000 km den sonra VFR800 e geçtim diğer motorlarla ilgili tecrübem tahmin edersiniz ki neredeyse hiç yok ancak gördüğüm ve anladığım kadarıyla iyi bir tercih yapmış bulunmaktayım.Her türlü tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum herkese selamlar..
Bu arada vfr800'ü honda sitesinden kaldırmış. Firmalardaki şu daha pahalı motosikleti satma çabası yüzünden yakında caanım ülkemde 1000 cc altında motosiklet kalmayacak.
Beklesinler bakalım kaç kişi 43.000 tl veripte vfr 1200f alacak...
VFR 1200f'den sonra defalarca baktım sitelerinde hala duruyordu(sitenin yeni tasarımından sonrada vardı) 1 ay önce baktım kaldırmışlar.
Honda 2-3 tane VFR800 satacağına, 1 tane VFR1200F satma çabasında sanırım.
Orta sınıfa hitap eden fiyatta bir sport touring makinayı piyasadan çekip, sadece üst gelir grubuna hitap eden bir model üzerine yoğunlaşmak ne derece doğru ve başarılı olur acaba?
Türünün son örneklerinden biri bende demek ki )
Hayırlısı olsun... Honda yeni siteyi açtığında olmadığını görünce üzülmüştüm önce... Sonra düşündüm e dedim sen bunu istiyordun bunu aldın daha ne istiyorsun. Memnunum her zaman da memnun kalırım umarım...
Zincir konusunu çok dert ediyor bazı arkadaşlar ama o da güzel bir uğraş bence motoru yıkayıp temizliyorsun sonra bir de zinciri temizleyip yağlıyorsun güzel güzel uğraşıyorsun işte. Ha şaftlı istemem mi? İsterim elbet bir de 1200 lük alabilsem ne güzel olur... Bir ona bir ona biner insan
Boşver yahu ne şaftı, tamam belki zincir gibi bakımıyla uğraşmak gerekmiyor ama, asla zincirin performansını şafttan alamazsınız; hem dediğin gibi zincir temizliği ve yağlaması da ayrı bir keyif uğraşısı bence de.
Şaft biraz tembel adam işi gibi sanki Aslında bana uyar
Buldum valla Emre hastasıyım VFR'min
Kerim geçen gün Tuğushan buyur gel dedi gittim kimse yok
O eşantiyondaki rakamın en sağına bir sıfır daha gelir inşallah... Kazasız belasız...
Hocam selamlar, fotoğrafınızı gördüm ve en iyi cavbı sizden alabileceğimi düşünüyorum. VStrom DL650 - CBF 1000 - VFR 800 arasında kararsız kaldım.
Yarı İstanbul yarı Bodrum da yaşıyorum. Çok sürat tarzı yerine touring motor seviyorum. Fakat arkadaşlar ısrarla VFR800 diolar. Benimse endişelerim var:
1- VFR800, uzun yolculuklarda rahat mı, bel ağrıtı mı?
2- VFR800 arkadaki yolcunun (Özellikle uzun yolda) rahatlık durumu ne derecede?
3- Şehir dışı bozuk yollarda VFR800 ün kullanımı rahatsız eder mi?
4- Son olarak da şehir içi manevra rahatlığı nedir?
Siz çift kişi VFR 800 kullanıcısı olarak beni aydınlatabilir misiniz?
Teşekkürler....
Selamlar, baştan sonra vfr topiğini okudum.Gördüm ki vfr neredeyse mükemmel, kemale ermiş bir makina.Banditimi satıp vfr almak bu durumda benim için kaçınılmaz oldu.Ancak kafamda bazı sorular var. Bunlardan biri; 2006- 2005 modellerin arasında kasa, teknik vb. farklarin olup olmadığı ve fark varsa bu farkin/farkların boyutunun derecesi.Yoksa 2005 ile 2006 ve üzeri modelleri arasında neden ciddi değer farkı var? Değerli katkılarınızı bekliyorum. Soru üstune soru oldu,pardon!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)