bugun ergın abıyle bulustugumuzda yamahanın kırmızı anahtarından bahsettıgımde o da oldugyla ılgılı bısey soylemedı 0 almasına ragmen.bence de honda da verılmıyor bahsedılen renkte.
bugun ergın abıyle bulustugumuzda yamahanın kırmızı anahtarından bahsettıgımde o da oldugyla ılgılı bısey soylemedı 0 almasına ragmen.bence de honda da verılmıyor bahsedılen renkte.
Anlaşıldı sanırım kırmızı anahtar olayı vfr de yok.. birde motoru istoc aneste expertise yaptırmayı düşünüyorum. Hic gitmedigim bir yer ustam tavsiye etti. Siz ne dersiniz?
Ben ali ustaya gosterdim oyle aldim anes motorda illaki iyidir kullanici olarak bir furmaya iyi kotu diye nit verebilecegimizi dusunmuyorum ben anca gittim ilgili degillerdi dikkatsizlerdi falan diye biliriz bir ustanin becerisi onlarla olculemeyeceginden adam cok nemduttur pis calisiyordur ama 10numara ustadir biz anlayamayiz ama ali usta efsane bilindigi uzere bence kopruyu gec abi gotur kiziltopraga...
Motordan beklenti, her motordan beklenti bence cok yuksek cok sey isteniliyir motor yormali motor kullanan adam terlemeli eline ayagina yag bulasmali sirti bilegi agrimali yagmurda islanmali ruzgar yedinmi boyle hafif bir yusuf hissetmeli bunlar oldugu halde yuzu guluyorsa motorcu adamdir ve motoruyla mutludur
Ali ustanın yeri tam olarak nerededir acaba ?
Goldwingde bile 2 siyah anahtar veriliyor,o kırmızı anahtar yamahada servis anahtarı denilen şey
Arkadaşlar 530 X-RİNG D.I.D zincir ihtiyacı olanlara yardımcı olurum,
zincir fiyatı 180 liradır,,,
Ali usta fenerbahce statinin tam karsisinda cevre yoluna done yolun basinda
Arkadaşların söylediği gibi bizde kırmızı anahtar yok yamahada kırmızı anahtar olayı var, bizde çift anahtar veriliyor bir tanesine takılı küçük bir plakada yazılı bir numara var.
Ekspertiz konusunda benim de tavsiyem Ali usta olacaktır.
Makinanın tek kötü tarafı var yakıyor insanı, cezbediyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Uploaded with ImageShack.com
Uploaded with [URL=http://imageshack.com]ImageShack.com[/URL
Ergin abi dediğin gibi anahtarin birinde ufak bi plakada yazılı kodlar vardı? Açıklaması nedir bu plakanin ?
Engin, bilmiyorum ama motorun şasi ve motor numarasına kısa yoldan ulaşmak için kısa bir numara olduğunu düşünüyorum...
Anladım. Abi bu arada seni vfr gerçekten çok iyi. Keşke bende bordo bir vfr bulabilseydim
Günaydınlar, iyi haftalar...
Yeni VFR'daşımız Engin için gelsin...
Uploaded with ImageShack.com
Engin benimki bordo değil candy glory red
Engin hadi hayırlısı bakalım....
Bu arada eğer Esengül'e götürüceksen bence önceden bir haberleş malum Ali usta Okmeydanın'da Honda Showroom açtı bazen orada olabiliyor.
Ben bakıma götürdüğüm zaman Ali usta yoktu ama Yaşar oradaydı. Sonra boşu boşuna bizim bu tarafa geçmek zorunda kalmayasın.
VFR'nin ben bizim Candy Glory Red haricinden en beğendiğim rengi Parliament mavisi rengi ama 2004 modellerde var o renk.
Bende de yedek anahtar olarak syah var birde kod kartı var o kadar.
Valla ben önümüzde ki sezonda VFR'nin jantlarını boyatacağım eğer Allah kısmet ederse CBF'inde boyanacak.
Önümüzde ki sene Manavgat'a Adana üzerinden yada Konya üzerinden gitmek gibi bir planım var yollarda VFR ve CBF kardeşiliği paşa paşa süzüle süzüle gideceğiz.
2014 seonu festivalleri açıklansın bakalım hangilerine katılacağız.
Murat,gidon yükseltme aparatının faydası oldu mu sana?
Altin sarisi bende istiyorum boyatalim yada bulusup ekip olarak biryere gittigimizde ergin abinin jantlari alalim emre paylasiriz biriniseni motora birinin benim motora takariz kardes payi:d
Evettttt.....
Haklısın aslında hazırları varken neden boyatalım ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
İyi bir boyacı buldum daha doğrusu Eskişehir'e beraber gittiğimiz Erddal'ın boyacı tanıdığı var ona götüreceğiz.
Sadece motosiklet boyuyormuş bakalım gidip göreceğim ama önümüzde ki sezon bir kaç değişiklik yapabilirim motorda.
Gidon yükseltme aparatı,sele ve jantlar ancak jantlar konusunda halen emin değilim ben araba yada motosiklt olsun orjinallikten yanayımç.
Grup gezilerine katılmayacağım bundan sonra bilginiz olsun
Bana sordun herhalde; Gidon yükseltme hakkında bilgi topladım sezon öncesi ama yaptırmadım. İyikide vazgeçmişim böle daha iyi. Yok illa yaptıracaaaam diyosan. İnternette 150-200 TL. civarında hazırları satılıyor veya aynı paraya iyi bir torna ustasına da yaptırabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Bu arada jant boyası bahsi açılmış madem; Hazır sakat sakat dinleniyorken (hem ben hem VFR), hafif çizikleri bulunan orjinal honda yan çantalarım ile Kappa K46 Topcase mi ve Bana kıyak yapmak, zincir yağı kalıntılarını temizlemek amacıyla, jant temizleyiciyi uzun süre jant üstünde tutan yıkamacım dolayısıyla üzerindeki vernikten arınıp matlaşan jantlarımı boyatıyorum şu anda. Benim VFR Gümüş Gri Jantları alternatör kapağının rengine (Füme) boyatıyorum (Grenajları daha ön plana çıkaracaklarını düşünerekten...). Çantalar aynı dipleri siyah plastik zatiii. Kapaklar Gümüş Grii. Bakalım nasıl olacak . Bu arada Yuasa Akü, D.I.D 530 VX Zincir, K&N Filtre, İridyum Buji montajlarıda yapılıyor. Hafta sonuna hepsi bitmiş olur. Foto çeker paylaşır görüşlerinize sunarım dostlarım.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)