Saat 14:00 Maltepe E-5 PO ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Estağfurullahlık bişey yok Barışçığım hepimize uysun diye uğraşıyoruz.
Saat 14:00 Maltepe E-5 PO ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Estağfurullahlık bişey yok Barışçığım hepimize uysun diye uğraşıyoruz.
Bana uyar e-5 po saat 2 ordayim potenza sen nediyorsun umraniye sapagi uyarmi sende maltepeye gelirmisin
Tamam olur arkadaslar,sile sapagi derken nereyi kastediyorsunuz,ben orada bekleyeyim?
Korhan, TEM'den Şile'ye ayrılan sapaktan hemen önce müsait bir yerde buluşuruz. Benim tel 0542 412 05 27
1400 po 1410 şile sapağı
3kısı po da bulusuruz sapaktan da korhanı alırız.
yarın gorusuruz.ıyı geceler.
Emreye ulasabildinizmi
faceden mesaj attım gerı donus yapmadı
yarın sabahtan telefonla mesgul ederız hep beraber
Günaydın beyler Bugün ilk resminiz benden olsun hadi
Tamamdir acele etmeyin gelirken ben beklerim
Evet bende cikiyorum benzin alip bir su tutim bari motora temizlensin gorusmek uzere emreylede gorustum oda geliyor
Emreyi beklioruz po da. Cikcaz smdi korhan.
super bı gundu gercekten
gelen herkese tesekkurler. 4 vfr, rr & dl. 6 motor kazasız belasız donduk evlerımıze. ufak nazarlık cıkarttık,olsun o kadar.bi de basıp gıtmeyeydım,ıyıydı :D
tanısmaktan cok memnun oldum hepınızle.ıyı kı o gun ergın abıye mesaj atmısım ben de gelebılır mıyım dıye..gercekten bu kadar düzeyli bir topluluk yaratmak zor gunumuzde
korhan'ın vırajlarına,motoruna,ustbaşına bayıldım maasallah hepsıne. buyuyunce,darısı basımıza dıyorum
*
emre fotoları koyar bilahare
*
eve beraber donerken farkettım.mert senın plaka zk miş clubsporıumdan gecerken goruyorum gunasırı.meger senın motormus ???
Evet baska bie vfr daha var orda bende tanisanadim spor salonunda daha zk(zik anlamli )benim plaka:d
motor dik > beden dısarda (yani ben :D) yarıscıların kullandıgıymıs mert-emre bugun sormustu nıye oyle kullanıyorsun dıye? ama en kısa zamanda motora dık kullanmayı da ıstıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=s2x64bCFW1w
Bencede alismalisin daha rahat edecegin kesin ozaman acinida rahat ayarlicaksin viraj icinde terse birdaha yatmana gerek kalmaz
pef.moralım bozuldu
http://www.youtube.com/watch?v=-LlZdie6tFs
Moralin bozuk kalsin abi boyle ugrasmayla bir gun bir yerde asfalt birakir turkiye burasi ama en azindna trafige kapali ve bildikleri bir yer olmasi sevindirici valla korhan abi gibi rahat ve stress yapilmadan guzel donusler yapsak tamam olduk diyebiliriz kendinden emin ve riske girmeden donusler en guzeli
günaydın millet hayırlı haftalar olsun herkese eskilerden bir vfr750 fotoğrafı ile bu haftaya başlayalım
Herkese Merhaba,
Bu motora hastayım bir sezon daha bu motorsuz geçirdiğime üzülüyorum. Geçen senelerde maddi imkanlardan dolayı kendi motorumu da sattım (kawa ER6-n) çok mutsuzum abiler.
Umarım önümüzdeki sezon bordo temiz kullanılmış bir tane almak istiyorum. Sıradaki Foto bütün sevipte kavuşamayanlara gelsin :D
"You Got a Dream.. You Gotta Keep It.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)