baya bir işe yarıyor, allah o durumda bırakmasın ama eğer köşeyi dönünce ani fren yapmak zorunda kalsak heralde yerlerden toplarız motoru biz
baya bir işe yarıyor, allah o durumda bırakmasın ama eğer köşeyi dönünce ani fren yapmak zorunda kalsak heralde yerlerden toplarız motoru biz
Herkese Günaydın....
Uğur işin açıkçası bende sele bakıyordum önümüzde ki sezon için bu üreticiye de bakmak lazım.
Selelerin üretildiği ürün polytech diye bir plastik türevi ancak plastiğin en sevmediği şey havada ki nem(su değil) bu yüzden her ne kadar carbon-vinyl ile kaplanmış olsa zamanla havada ki nem'i emiyor ve sertleşiyor sonra da ağrı ve acı başlıyor.
Ben ebay'de araştırdım ki çok da güzel grünüyor selenin altında cüzdan,telefon koymak için bölmeli olan ve motoru yıkattığımız zaman orjinal selsinde ki gibi yine carbon-vinyl kaplı ama pajalı. 340 $'cık.
ABS sistemi gerçekten müthiş ama "Motosiklet Teorisi" kitabında Donald Duck'ın dediği gibi beynin 2 sn önde olmadığı viraj ve yolda gitme yada çok yavaş git.
Hayırdır akşam akşam?
Evet arkadaslar yarin durumu nedir kacta nerde bulusuyoruz
Emrede gelir herhalde 1200 gorecektik ama oda yalan oldu sanki bana uyar herturlu ama sile yada agva olsun riva cok kisa motora bindigimi anlayamiyorum valla
valla sıle olur ama rıva-sıle olmaz.o aradakı yol berbat cunku.50km ve berbat.adamın anasını aglatıyo
Ok farketmez bana yeterki yol olsun emreninde teli kapali ulasilamiyor
Arkadaslar ben geliyorum,saat ve yer belirleyelim erken cikarsak memnun olurum 1 gibi falan,ben goztepe/feneryolunda oturuyorum.sile guzel olur sanirim,yada en kotu riva yapalim,maksat sohbet tanisma olsun...
Ozaman temde baglanma sapagindan onde bulusalim emniyette ikeanin oraya sapip sonrasinda sile yoluna cikariz saat 1 de orda bulusalim uyarmi potenza ergin abi yok bugun hic yazmiyor
emrenın telefonu bozuktu dıye hatırlıyorum.faceden yazarız.
aileme kahvaltı sozum var.uzun zamandır cocugu goremıolardı.benı affedersenız kahvaltı sonrası 1400 gıbı maltepe e-5 po'da bulusalım.bız ergın abıyle hep orada bulusup oradan rıva yoluna ckıyoruz. sıze de uyarsa yarın soyledıgım yer-saatte bulusalım?
bu arada ıletısım-vatzup ıcın
543 220 32 7sekiz - barış
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
bulusma yerı farketmez benım ıcın . ergın abıyı de cagırdım. o da gelsın konuya bı mutabakata varalım
Bana uyar o po benim evin orasi zaten potenzaya ters olur onuda sile sapaktan alalim ozaman emreye sen ulas ozaman ben ulasamadim bir turlu
Barış'ın saatine uyalım bence...
Bana her saat uyar belirleyelim yeterki
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)