anında eklicem ama haftaya cumartesi yada pazara kadar beklememiz gerek malesef,,,özledim yaw motorumu
anında eklicem ama haftaya cumartesi yada pazara kadar beklememiz gerek malesef,,,özledim yaw motorumu
Gorsunler abi kotu birsey demiyoruzki normal olabilecek seyler bunlar adamalrda saklamiyorki zaten o sekilde satiyorlar ondan 5 bin ucuz evet ama ben motora siyahi hic yakistiramadim hic bir zaman ondan ziyahtan uzak duruyorum acikcasi tertemiz o motor zaten bir yildan azla garantisi var bide daha ne olsjn
2005 model ve gri yanlış bilmiyorsam ama benden önceki sahibi zaten 2010 renkleri olan siyah beyaza boyatmış..bende komple beyaza boyatıyorum şimdi.. komple cantlar hologramlar yandaki yazılar vs motor 1200 e boyatıyorum
amin inşallah öyle olur...tek istediğim zaten beklediğime değmesi
Hafat sonu sile yada agva yapalimm viraj alalim biraz
Şile olur ağva da olur hatta ve hatta sonrasnda Riva'da olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Abdullah,beyaz bu sedefli beyaz olursa görüntü güzel olur diye düşünüyorum.İnşallah düşündüğün gibi çok güzel olur.
Bana da uyar ama cumartesi mi pazar mı onu kararlaştırmak lazım şimdiden...
cumartesi olursa bende gelebilirim ama pazar gelemem..ist dan topuklayıp adanaya döncem yol uzun sabah erken çıkarım
ama cuma falanda çıkabilirsek bayramın olduğu hafta olabilir
pardon ya ozaman yanlış anlaşılma olmuş,,,tatile ve geziye nasıl kendimi kaptırdıysam artık ist da özledim ya,senelerim geçti orda ve adanaya gelince hiç rahat edemiyorum malesef,,ama vfr'm olduğu sürece adanadan keyif alabilirim
İşimiz yoğunluğundan ötürü Cumartesi olması zor hatta imkansız.
Pazar günü olurs daha iyi olur.
Şu anda 4(ben v ozan) kişiyiz çakma maverick'ten habr var mı?
Sevgili partnerim saat 2 de uygun olurum diyor. Zaten pazar herkes rahat rahat kahvaltısını yapsın sonra çıkarız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Sedefli beyaz lafını görünce maziye gittim...
Uploaded with ImageShack.com
Pazar diyoruz ozaman saat 1 uygunmudur acaba herkes icin hakanida ariyim bir haber verim burdaki kisiler kesinlessin potenza c p bekliyoruz:d
Emre forumu alzheimer basmis derken basta ben tabi ki rubik cube e basladm bile :D
Pazar bos gibiyim . Allhm Yagmur da yagdrmazsa ustume ,gelirim ben amin :p
Günaydın hepimize Günün videosu benden olsun Belki sistemi bileniniz vardır ama adamlar yapmış hani.....bakalım ilk motoru bilen çıkacakmı
http://www.youtube.com/watch?feature...O4RZlbiYo#t=51
---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:46 ----------
Ayrıca ihtiyacı olan çıkabilir... Özel yapım seleler imal eden birinin paylaşımları ( fikir açısından) https://www.facebook.com/media/set/?...5803201&type=1
Günaydınlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
O derecede yatmış viraj alan bir motosiklette ABS'yi devreye alacak kadar sert fren yapmak???
O sele yapan arkadaşın motosiklet camiasında ünü yürümeye başladı sanırım. İşinde de titiz gibi görünüyor, yaptığı örnekler gayet hoş olmuş. İhtiyacım olursa ilk gideceğim yer olacak.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)