Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Fesatlık yapmayalım lütfen Emre Bey oradaki partner TDK'daki takım arkadaşı anlamında kullanılmıştır.

Bu arada günaydınlar...

Uploaded with ImageShack.com

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Geçen hafta forumda aranıza katılmama sebebim; oldukça keyifsiz bir hafta geçirmemdi, bana göre keyifsizlik biraz bulaşıcıdır sizlere yansıtmak istemedim. Merak eden arkadaşlara incelikleri için teşekkürler Emreciğim sen de iltifatlar etmişsin, derdim VFR ile ilgili paylaşımdır, bildiğim bir şey varsa bundan haberdar olmanızdan, bilmediğim şeyleri de sizlerden öğrenmekten zevk alıyorum hepsi bu...
    T R O E, ykocabay ve wolrath bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Gökçeada'dan herkese merhaba ...
    Araba ile dün geldim Gökçeada'ya Eceabat'dan feribota binerken 34 TK ... Plakalı VFR indi feribottan koçum benim vtech e sokacaktan vites değiştirip gazlıyordu. Çok karizmatikti. Acep bizim arkadaşlardanmıdır diye geçirdim aklımdan...
    Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu söz bana çok manidar ve çarpraşık geldi.
    eskısehır'de caprasıkı goreceksınız efenım

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

festıvale 11 gün kaldı !=!=!

ykocabay, erginturhan ve akira2012 bunu beğendiler.

CoyoteVFR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarı ile benim motosiklet aşağıdakine benzer bir hal alacak.

Gerçi murat alışkındır bu duruma ama düşünün ki kaç kişinin çadırları bende olacak.

http://imageshack.us/a/img42/516/jnc8.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

Arkadaş bu işte terslik var.

Bende de durum şu avrupaya gitmek içinSchengen vizesi bile daha kolay.

Birbirimizi nasıl bulacağız merak ediyorum o kalabalıkta.

Valla benim eşim ben gidemiyorum sen git dese var ya bana,Avrupa,Türkiye'de gidilmedik festival kat edilmedik yol bırakmam.
    Emre hatun böyle sen git falan dediği zaman pek de eğlenceli olmuyor aslında herşeyin zoru güzel hesabı YALANNNN ) Öyle her festivale gitme gibi şansımız olmuyor abi malum iş,güç...
    birbirmizi bulmamız kadar kolay ve doğal birşey olamaz abi zaten Türkiyede o festivale katılacak kaç tane VFR olabilir ki? ayrıcalıklı sınıfız abi herkeste olmayan cihazlar bizde var inş. görüşürz ben hazırlıklara başladım Airoh gp 500 kask aldım, çadırı uyku tulumunu temizledim hazırladım. yatmalık yer ayarlamak kaldı sadece :D bu arada festivalden güzel haberler var yiyecek içeceklerle ilgili fakat herhangi bir hediye veya çekiliş söz konusu değil. En azından heyecan katmak adına iddalı bir hediye çekilişi yapmaları lazım.
    akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

Evet arkadaslar bodrum gumbetten selamlar dun itibariyle burdaydim bugunde kusadasina gecis yapacagim yollar gayet iyi sadece marmaristen cikildiginda 60 km daglik turmanma parkuru var orantisiz sertlikte 200 derece gibi virajlar var nasil viraj onlar anlamadim ben dikkat edilmesi lazim zetas campingteydim burda denize 50 metre guzel fiyatlar bedava cadirini kurarsan 20 lira kisi isterseniz 3 kisilik kendi cadirlari var 60 lira kur kaldir derdiyle ugrasmiyorsunuz temizlikte orta seviyenin ustunde ama bir alex degil tabi:d
    Potenza ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    Günaydınlar...

Uploaded with ImageShack.com
    akira2012, ykocabay ve T R O E bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Alıntı smerty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaslar bodrum gumbetten selamlar dun itibariyle burdaydim bugunde kusadasina gecis yapacagim yollar gayet iyi sadece marmaristen cikildiginda 60 km daglik turmanma parkuru var orantisiz sertlikte 200 derece gibi virajlar var nasil viraj onlar anlamadim ben dikkat edilmesi lazim zetas campingteydim burda denize 50 metre guzel fiyatlar bedava cadirini kurarsan 20 lira kisi isterseniz 3 kisilik kendi cadirlari var 60 lira kur kaldir derdiyle ugrasmiyorsunuz temizlikte orta seviyenin ustunde ama bir alex degil tabi:d
    Smerty:evet,orası sakar mevkii,marmarisi yatağana yani aynı zamanda gökovayı,fethiyeyi,köyceğizi,muğlaya bağlayan 650 rakımlı bir tepe,dediğin gibi enfes bir manzara eşliğinde tırmanışa geçiyorsun,yol üzerinde de çay vs. veren yerler var,ilk sağ viraj(tırmanırken) ın asfaltı sanırım kaymış,çok hoplatıp zıplatıo,ama çıkana kadar tadından yenmez,gümbetteki ingilizlere dikkat
    akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.
    Herkes hakettiğini yaşar.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Beyler kusura bakmayın ama bunu söylemem gerekli yoksa içimde patlar.

Mert,Koray'ın dediği gibi aman gözünü seveyim İngilizlere dikkat et saolsun bir arkadaşımız çok dikkat etmiş anlaşılan mazallah şeytan doldurur.

Sonra çok fazla dikkat etmekten,bir demir atın şahlandımı, bir de yavuz at şahlandı mı mazallah gerisini zaten biliyorsunuz.

Ailemden aldığım iyi aile çocuğu terbiyesi gereği ancak bu kadar söyleyebiliyorum yani bu cümleleri kurmanın benim için zorluğunu bilemezsiniz.

Yok yok bunu da söylemem lazım!!!!,birde şöyle bir durumda var,demir yavuz at şahlandımı o dahada sakat.

Saygılar...

Motosikleti
    Emre, Ümitcan geleceğim diyor, Ufuk ise henüz kesin bir şey söylemiyor... Çadır ihtiyacı konusunda bir şeyler yapmalıyız...
    Korhan sen geliyor musun?

Aynen o ilk viraj zaten en keskin noktasinda akma olmus deniz dalgasi gibi hem yan hatmis durumdasin hem suspansiyon inip cikiyor tam on tekeri kaydirmalik tuzak resmen ama genel hatlariyla yollar iyi super olan yerlerdevar seneye super olacak yerlerde ortalama yapilirsa gayet iyi turda bir virajda kesin patlarim diye korkulacak seviye yok artik

Motosikleti
    VFR 800
    Mert aman dikkat.

Koray'ın dediği gibi sen virajları dikkat etmeyi boş ver bekar adamsın ingilizlere dikkat et...

Artık bizden geçmiş başımızı önümüzden ayıramayız.

Ulen Türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyor sonrada bana fesat diyorsunuz.

Evet çadır olayını çözmemiz lazım.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    erginturhan, Potenza, akira2012 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    O ingilizler insansa,ben hangi gillerdenim hala bilemiyorum.
    O gözlerin rengi nedir,nasıl bakarlar arkadaş,karanlıkta ışık görmüş tavşana çeviriyorlar adamı.38 yaşında evlendim,iki ay oldu,daha yok gümbet mümbet
    Ergin,bu son geziden sonra 3 gündür(bugün de yatıyorum) sanırım göbekten ötürü belimde birşeyler oldu,muscoril,voltaren ne varsa kullanıyorum.Doktora gitmem gerekli sanırım,akabinde belli olacak,aman ne olur belinize dikkat edin,ağrısı hiçbir şeye benzemiyor :( :( (Emre:ismim Korhan) :p
    T R O E ve akira2012 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Korhan, çok geçmiş olsun, bir an önce düzelmeni dilerim...
    Potenza bunu beğendi.

Arkadaslar belirtmek isterimki yillarda gecse bu yazismalar burda kayitli ve google amcaya soruldugunda direk cikiyor gordugumuz doga guzelliklerini yuzyuze olacagimiz bir toplantida paylasalim bence :d ha ben bekar adamim sknti yokta sonra vengen vizesini alamayacaksiniz biz tura gidicez hayatim dersiniz gidersinnn diye bir cevap alirsiniz sonra:d ama tabi emre kirar kapiyi girer iceri ben tura cikiyorum der o ayri

Motosikleti
    VFR 800
    Ben ezelden beri hür yaşadım hür yaşarım kim bana zincir vuracakmış şaşarım.

Allah şaşırtmasın.

Korhan,geçmiş olsun umarıma kısa sürede düzelirsin ama sen boşver Voltaren ve Muscoril ile oyalanmayı bende evvelki sene çektim bir ağrı ama dayanılır gibi değil bacağımı oynatamıyorum.

Ben şahsen Dr. milletini sevmeyen bir insanımdır ama konu bel ağrısı olunca şiddetle tavsiyem hemen bir doktora git inan bu ağrıyı çekmekten bin kat daha iyi.

Ben yatak döşek 2 gün yattım geçer diye bekledim ama nafile en sonunda hanımın ısrarlarına hayır diyemedim gittim iyi ki de gitmişim.

İğneler yapıldıktan sonra yine ceylan gibi sokaklarda sekmeye başladım. Vakit kaybetmeden git bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Ergin şimdi kaç kişilik çadır lazım.
    Kaç tane çadır lazım. Yoksa herkesin çadırı kendine mi? Ben anlamadım.
    Çadır hakkında bir fikir alışverişi yapalım sonra açıkta kalmayalım.
    Bu arada benim bir arkadaşım daha geliyor en azından ben geleceğim dedi.
    Korhan,sende git ol şu iğneyi hadi sende gel. (Çok sevgi pıtırcığı modundayım bugün)

Özür Korhan,isim için. Halbu ki Ergin daha hafta sonu saymıştı.
    erginturhan ve T R O E bunu beğendiler.

Motosikleti
    Sokakların Ceylanı
    Ufuk sanırım gelmeyecek ama çadırı bize (Ümitcan ile bana) veriyor. Zaten şişme yataklarımız da vardı bahsettiğim gibi. Benim yer sağlamda yani Çadırda 1 kişilik boşluk olacak büyük ihtimalle (Ufuk gelmezse).
    Her durumda sen ve Barış için çadır bulmamız ya da almamız gerekiyor ve tabii mat veya şişme yatak da...

Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı smerty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar belirtmek isterimki yillarda gecse bu yazismalar burda kayitli ve google amcaya soruldugunda direk cikiyor gordugumuz doga guzelliklerini yuzyuze olacagimiz bir toplantida paylasalim bence :d ha ben bekar adamim sknti yokta sonra vengen vizesini alamayacaksiniz biz tura gidicez hayatim dersiniz gidersinnn diye bir cevap alirsiniz sonra:d ama tabi emre kirar kapiyi girer iceri ben tura cikiyorum der o ayri
    Abicim,ben zaten kendim için bir şey istemiyorum ki.

Ama sen oralarda gurbet ellerde o sıcaklarda üşümeyesin diye tüm amacım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Sanırım çadır almamız gerekmeyecek emanet bulabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Ergin şu an itibari ile 2 kişik çadır emanet olarak bulmuş durumdayım.

Yani şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor yer ve çadır olarak. Tabii benim artçım gelmeye kalkarsa bir çadır daha bulmamız gerekir mi?

Asıl darbe benden, arkadaşlar eğer artçım gelmez ise arka çantamı takmak istemiyorum yan rüzgarlardan çok etkiliyor. Bu bizim için sıkıntı olur mu?

Yan çantaları takacağım yoksa başka türlü olmaz.

Motosikleti
    Arka çantayı takmasan da sorun olmaz herkes sırt çantasını takar sırtına zaten. Ben senin artçı gelmez diye tahmin ediyorum ama illa ki geleceğim derse bir çaresine bakarız... Kamp alanında çadır falan da satılacakmış. Bugün facebook ta gördüm...

Motosikleti
    VFR 800
    Valla benim derdim çadırdan çok şu yönetmen sandalyeleri var ya asıl o benim derdim. Bende 2 tane var onları aslında sığdırabilmenin bir yolunu bulmak lazım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler