Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Murat duyarlılığın için teşekkür ederim.

Bende seni ekledim. Bazıları da sadece"beğen" yapmakla yetiniyor bugünlerde.

Ulen,Mert sen Eskişehir'e gelmede bak ben sana ne yapıyorum.

Bu arada dikkatli git gel,uzun zaman sonra bu bayramda tatile çıkınca yolların ne kadar geliştiğini ve güzelleştiğini fark etme imkanı bulmuştum.

Öğlen sıcaklığında ki,mıcırlı yola dikkat alttan yer yer zift çıkıyor ve kaygan oluyor.
    wolrath ve T R O E bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eskisehir tarihinde bizim yazlikta rezervasyon var onun icin orda olucam tur bitisini ona bagladim valla bende cadir tulum keyfine varin kas itibariyle basliyorum bir haftada bodruma gecicem :d kala kala
    T R O E bunu beğendi.

Motosikleti
    VFR 800
    Evet geriye kaldı.

1-Ergin(söz vermez)
    2-Çakma maverick
    3-Emre
    4-Potenza(belli değil)
    wolrath bunu beğendi.

T R O E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Mert tek mi yolculuk yapıyorsun artçın var mı?

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Baris bunu begendi :p

15 gun kaldi
    T R O E bunu beğendi.

Tekim artcim yok kusadasina kadar kus adasinda arkadasimin yanina gidiyorum onda kalicam oraya kadar yarin itibariyle kamp yapicam varmi abi gelmeye niyetin:d

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Arkadaslar selam herkese,cepten yaziyorum bu mesaji,bayramin 1.gunu yola ciktim,su an Dalydan'dayim,bu sure zarfinda olympos kas, ve fethiye de kaldim,ctesi sabah donus icin yola cikacagim,yollar gecen seneye gore cok iyi,bol miktarda radar var,fakat motora saygi biraz daha iyi duzeyde,herkese selamlar
    wolrath, akira2012 ve T R O E bunu beğendiler.

alpi16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800A En Kırmızısından
    herkese tekrar merhaba bende yarın için sabahtan yola çıkmayı planlıyorum 16 plakalı , en bordosundan , yan çantalı VFR görürseniz tanışmak için beklerim!

Potenza nerelerde kaldin bende kasta kas kampingte kalicam fethiye ve diger yerlerde onerilerini isterim yazarsan sevinirim pazar gunu fethiyede olucam

Motosikleti
    VFR 800
    Koray,araba ile mi gittin yoksa motosiklet ile mi?

Bu arada yengen vizesi başvuru durumu ne durumda?

Hayatımda hiç bu kadar kararsız kalmamıştım ebay'den buji ve fren balatası sipariş verebildim en sonunda.

Yalnız Ergin ve Forewer(Korhan) dediği gibi şimdilik çok hesaplı görünüyor.

Fiyatlarda neredeyse yarı yarıya farklar var yuh yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Alıntı alpi16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese tekrar merhaba bende yarın için sabahtan yola çıkmayı planlıyorum 16 plakalı , en bordosundan , yan çantalı VFR görürseniz tanışmak için beklerim!
    Hayırlı yolculuklar. Tekeriniz hep düz bassın. Bu arada yolculuk ne tarafa?
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Tekrardan selam herkese,su ano feribottayim cok sukur sag saglim geldim.kasta kas campingte kaldim fakat asiri sicak oldugundan,uyuyamadim dogru durust,fethiye de oludeniz de sahile yakin,parasutculerin inis yaptigi yerde guzel pansiyonlar var ben geldigimde orada 1-2 gece kaliyorum,esimle gittik eh biraz zor oldu yol bitmedi dalyan a 2005 yilindan beri her sene yaz kis mutlaka giderim,orada da cinar pansiyon var merkezde,sahibini cok severim,dalyan benim 2.memleketim gibidir,oranin yeri ayridir benim icin.bu arada ismim Korhan.bu arada donuste akhisar-karacabey arasi ruzgardan samar yemise donduk,ters istikamette en az 10 motor saydim guneye inen.ozellikle bmw ciler cogunlukta idi.bu bahsettigim guzergahlari hemen hemen her sene gidiyorum,fakat bu sene gordugum en buyuk rezillik fethiye-koycegiz arasinda bulunan katranci koyu idi.arkadaslar buraya sakin gitmeyin,kimseyi de gondermeyin

Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı Potenza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrardan selam herkese,su ano feribottayim cok sukur sag saglim geldim.kasta kas campingte kaldim fakat asiri sicak oldugundan,uyuyamadim dogru durust,fethiye de oludeniz de sahile yakin,parasutculerin inis yaptigi yerde guzel pansiyonlar var ben geldigimde orada 1-2 gece kaliyorum,esimle gittik eh biraz zor oldu yol bitmedi dalyan a 2005 yilindan beri her sene yaz kis mutlaka giderim,orada da cinar pansiyon var merkezde,sahibini cok severim,dalyan benim 2.memleketim gibidir,oranin yeri ayridir benim icin.bu arada ismim Korhan.bu arada donuste akhisar-karacabey arasi ruzgardan samar yemise donduk,ters istikamette en az 10 motor saydim guneye inen.ozellikle bmw ciler cogunlukta idi.bu bahsettigim guzergahlari hemen hemen her sene gidiyorum,fakat bu sene gordugum en buyuk rezillik fethiye-koycegiz arasinda bulunan katranci koyu idi.arkadaslar buraya sakin gitmeyin,kimseyi de gondermeyin
    Korhan kusura bakma isimleri karıştırıp duruyorum ha bire. Orhan'a Korhan,Korhan'a Koray,Koray'a Korhan tam yaşlılık işte anasını satayım.

Yengen vizesi ne durumda?

Kaş evet bayramda da sıcaktı,gerçi hep sıcaktı. Dilim dışarıda dolaşıyordum ben....

Katrancı koyuna yıllar önce gitmiştim o zaman çok hoşuma gitmişti. Bu gezide de aklıma bile gelmedi ama reziliiğin nedenini anlatır mısın?

Sağ salim gelmenize sevindim.
    T R O E bunu beğendi.

Su an kas kampingte hamburgerimi yiyorum yeni geldim 3 saat oldu guzel yer bencede sakinligi seven insanlar icin tabi yarin fethiyeye gecicem datcadan feribotla bodruma gec dediler datcada kalicak yer bilen varmi peki yollar guzel birkac yerde bakim var sadece bence yollarin guzellestirilmesinin etkisiyle artik motorcular cekinmemeye basladi bu turlardan onun icin sayilari fazla gormeye basliyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Banada katran iyi soylediler kamping varmis yarin orada olucam orasini pas gecip nerede kalim peki potenza tereddute dusuruyorsun insani:d

Motosikleti
    Emre sorun değil,sanırım bir Korhan daha var forumda ben gene hatırlatayim dedim
    Smerty,datça için booking.com yada tripadvisor.com dan da bakabilirsin,genelde oraların tavsiyeleri pek yanlış çıkmıyor.Ama ben olsam Datça dan evvel,Akyaka-Gökova da kamping yapardım,çok çok güzel bir doğası ve denizi var,tadından yenmez derim
    Emre;
    Katrancı koyuna bizde tavsiye üzerine gittik,internette de iyi şeyler yazıyor.
    Girişi ücretli,o sorun değil.Fakat denizi leş gibi,pislik içersinde,koy olduğu içinde sanırım su kendini pek temizleyemiyor.Zaten içerideki tiplerden de neden pis olduğu belli oluyordu.Bizim caddebostan sahilinden pek fark göremedim katılımcı açısından.Hadi onuda geçtim sorun değil.Motoru parkettik,sıcaktan dolayı elimizi yüzümüzü yıkamak için tuvaletlere gittik,içerisi berbat,kokudan burnunuzun direği kırılır,sinekler uçuşuyor her yerde.Yerler çamur içersinde sabun mabun yok.Oradaki çocuğa söyledim.Bu ne pislik aşağıda yabancı turistlerde var diye.Nereden geldiğimi sordu,''İst.dan'' dedim.''Siz ist.lu lar,hep böyle tepeden bakıyorsunuz,hep bir havanız var sizin,nesini beğenmediniz ki,herkes kullanıyor vs vs.'' dedi.Birşeyler yiyelim dedik,fiyatlar uçmuş,onu da geçtim,mutfağı da pislik içersinde.Çocuk benim incelediğimi görünce tekrar yanıma geldi ''biz kimseyi zorla sokmuyoruz buraya,beğenmediyseniz gidin'' dedi.Bende ''deniz pis,kıyıları köpük köpük,girişte para alıyorsunuz,birde burda şezlonga para istiyorsunuz,tuvaletler pis,mutfağınız pis,bir de insanı kovuyorsunuz beğenmeyince'' dedim.''o zaman git şikayet et'' dedi.Biz de oradan çıktık,dua etsin yanımda eşim vardı.Ama çok normal,o kadar çadırcının tıklım tıkış kamp yaptığı yerde böyle odunlar olursa mikroptan geçilmez ortalık.Çıkarken paramızı geri istedik,onu da vermedi bu odunlar,bir sürü laf ettiler.Tam bu sırada iki bmw ci (06 plaka) giriş yaparken ''kesinlikle girmeyin,içersi leş gibi,parayı da vermiyorlar geri'' dedim.Sonra durumu onlara da anlattım.Birisi avukatmış,bayaa bir konuştu,elemanlar da ücreti geri verdi.Bir daha asla gitmem Katrancı koyu'na.Diğer üyesi olduğumda sitelere de aynı şekilde yazacağım zaten bugün yarın.Hem ayıp,hem yazık orada İngilizler de vardı,yazık tıklım tıkış doldurmuşlar bunları şezlonga,o pis denize giriyorlardı...
    wolrath ve akira2012 bunu beğendiler.

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Günaydınlar... Var mı bugün çıkmayı düşünen?

Motosikleti
    VFR 800
    Çıktınız mı peki efendim?

Motosikleti
    Bekliyoruz
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Gittik geldik sohbet güzeldi Emre ve Ozan'a teşekkürler. Sevgili partnerim olmadan biraz buruk kalsam da napalım bugün böyle oldu. Affet Barışçığım
    wolrath bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    saglik olsun abim.

Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili partnerim olmadan biraz buruk kalsam da napalım bugün böyle oldu. Affet Barışçığım
    Bu söz bana çok manidar ve çarpraşık geldi.
    T R O E bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler