UYARI MOTORAN MARKA MOTOR ALMAYIN SAKIN AMAN HA!!!!!!
Arkadaşlar motor alacaklara bir UYARIDA bulunmak istiyorum....
SAKIN MOTORAN ALMAYIN...
ben daha 11 Ay olmadı alalı sadece motoru değişmedi...ve yolda kaldığımın hadi hesabı yok..MOTORAN firması yetkilileri değiştirecez biz malımızın arkasındayız martavalını okuyup okuyup uyutmaya çalışıyor....
MOTORAN BARACUDA MODEL MOTOR SAKIN ALMAYIN...sanayiden çıkamzsınız....VERDİĞİM SERVİS PARALARI 20-30 MOTORUN FİYATINI GEÇTİ...
aman ...MOTORAN almayın.....
Hakkımı yasal yoldan arıyacam....
Alırkende en iyi scooter diye sattılar...sadece eksoz sorunu yaşarsın dedilerdi
)
MOTORAN MARKA MOTOR ALMAYIN........
Motoran Baracuda 150 cc motorunuzu aldım...Alanya ----.motordan..hiç memnun kalmadım...ilk aldığımda zaten binemeden ön düzendeki bilyeler değişti motor zig zag yapıyordu,motor 6000 kmde şu an ve tüm bakımları düzenli yapıldığı halde elektirik aksamı 3 kez değişti yine bozuk,kayış 3 kez değişti,arka balata 6 kez değişti,ekzos 1 kez garantiden değişti,servis sonraki zamanlarda iki kez ekzosu kaynak ile müdahale etti bittimi hayır,konjektör değişti,bu arada 9 kez farklı zamanlarda yolda kaldım..aldığımdan beri sol müşür çalışmıyor....farlar 4 kez değişti yine patladı..orjinal aküsü ile çalışmıyor 12 w akü ile çalışıyor....----- motor servis bakımından elinden geleni yapıyor ama ben her hafta 2 gün servise uğramaktan bıktım....Tayfun beyle zamanın da tanışmıştım onun hatrına ve akgünü hatrına bu zaman kadar bekledim...Gereken tarafınızdan yapılmazsa hakkımı yasal yollardan arıyacağım.Kimse keriz değil..Motoran yetkilileri birebir bana söz verdiklerini hatırlasın...Sözünüzün arkasında durun...
daha yeni bunu gönderdim yetkililerine aman ha!!!