Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kymco movie 125 nas1l bir alettir?

REKLAM ALANI
    ezme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 900
    Oncelikle herkese mrb! ben antalyadan ezme yeni uyeyim! Bir motor almay1 dusunuyorum yaz1n kullanmak amac1yla! Antalyada mondialdan tutun da vespa ya kadar bi cok motora bakt1m ve bana fiyat, guvenilirlik, servis, vs gibi konularda en iyi olan kymco, movie 125 gibi geliyo ama forumda pek bilgi bulamad1m kymco hakk1nda. Asl1nda bir kymco sahibi ile konustum motoru 55000 km deydi ve super dedi! Sizlerde fikirlerinizi paylas1rsan1z cok sevinirim
    tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Misafir
    Motor bencede cok guzeL , ve guzeL gidiyor kuLLanan bi cok arkadasım var ve gayet memnunLar tavsiye ederim.

ezme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 900
    xTraP saol
    kime sorsam iyi motor dediler bende dun gidip motoru aldim ama plaka yi bekliyorum! sab1rs1zlan1yorum inan daha hic kymco kullanmad1m onceden ama ald1k bakal1m nas1 c1kcak?????

Misafir
    Alıntı ezme adlı üyeden alıntı
    xTraP saol
    kime sorsam iyi motor dediler bende dun gidip motoru aldim ama plaka yi bekliyorum! sab1rs1zlan1yorum inan daha hic kymco kullanmad1m onceden ama ald1k bakal1m nas1 c1kcak?????
    hayırLı oLsun kardes kazasız beLasız kuLLan insaLLah

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    beyler taiwan malı sanırım ? gzl bişiye benziyo 125cc 3.300 olduğuna göre iyi bişi asyaların 150cc 0 ' ı 2.000 ytl.dimi ..alırsan kazasız sürüşler kuzen

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Kymco Movie honda ayarında bir motordur sıfır vibrasyonla çalışır ve her zaman yarım marşta alır çok seri bir kalkışı vardır hiçbiryerinden harici bir ses gelmez ve arıza nedir bilmez uzun yola bile gidersin 100.000 km motor garantisi vardır tek eksisi ön süspansiyon biraz serttir ama sonuçta çok iyi bir scooter dır.

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    çok iyi bi motordur ama arkadaş heralde satıp yenisini almıştır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler