ZONTES TÜRKİYE
sayfasında tanıtım yazısı ve makalesi mevcuttur.

3.0 ANAHTARSIZ KONTROL SİSTEMİ
3.0 anahtarsız kontrol sistemi, gelişmiş bir şifreleme teknolojisi kullanır. Bir dizi mini sensör anahtarı ile donatılmıştır. Anahtar araca 1,5 m mesafedeyken, çantada veya cebinizde olsun, aracı algılayacak ve kilidini açacaktır. Benzer şekilde, mesafe 1,5 m'yi aştığında aracı kilitler, böylece sürücünün anahtarı çıkarmasına gerek kalmaz; 3.0 anahtarsız kontrol sistemi, IP67 seviyesinde su geçirmezliğe sahiptir; Çip sensörü ile birlikte araca bir HF anteni takılır. Akü çıkarılsa veya güç kapatılsa bile, anahtar aracın güç sensörü olmayan alanına yaklaştığında araçla iletişim kurabilir ve aracın kilidini açabilir.

COMFORT VE SPORT MODLARI
Uzun mesafeli yolculuk sırasında yakıt tasarrufu ve konfor sağlayan Comfort modunu istediğiniz an sağ gidondaki mod değişim düğ mesiyle (E Konfor Modu, S spor modu) hızla değiştirilebilir veya modlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Şehir içinde comfort modu sürüşlerinizde, örneğin; acil durumlarda sollama yapmanız gerektiği an motor devri 7.000 dev / dak'ya çıkarıldığı sürece sistem otomatik olarak spor moduna geçecektir.

TFT RENKLİ LCD EKRAN
Zontes 350D, gündüz ve gece modları arasında geçiş yapabilen dört tema arayüzüne sahip TFT tam renkli LCD IPS ekranla donatılmıştır. Telefon arayüzü bağlantısı, lastik basıncı izleme, navigasyon ekranı paylaşımı, ekran paylaşımı, Bluetooth müzik, çağrı yanıtlama, arka ışık parlaklığının otomatik ayarlanması dahil olmak üzere tüm işlevleri sağlar; Seyir halindeyken araç, araç verilerini ve arızaları 3. nesil PKE sisteminin önemli bileşenleri ile izler.

BOSCH EFI SİSTEMİ
En yeni Bosch EFI sistemi, far kontrolü, fan kontrolü, yakıt ekonomisi ve çalışma kalitesinin kapsamlı bir optimizasyonunu sağlar ayrıca spor ve yakıt tasarrufu modu gibi işlevleri entegre eder.

ÇEKİŞ KONTROL - TCS - SİSTEMİ
İstikrarlı ve güvenilir TCS sistemi, aracın ön ve arka tekerleklerinin çalışma durumunu izler, böylece aracın dengesini sağlar ve beklenmedik yol koşullarında lastiklerin kaymasını önleyerek sürücüler için daha güvenli bir sürüşü garanti eder.

LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ
Yüksek hassasiyetli lastik basınç takibi için Alman markası çipler kullanılmıştır, sürüş sırasında lastik basıncınızdaki anormal değişimleri tespit eder ve ekranda ikaz lambası ile anında size bildirir. Yüksek basınç alarmı, düşük basınç alarmı, yüksek sıcaklık alarmı, hızlı hava kaçağı, sensörde düşük pil alarmı, sensör sinyal kaybı alarmı dahildir. Bu sistem sayesinde lastiklerinizin düşük hava basıncında hasar görmesini önleyerek lastik ömrünüzü uzatabilirsiniz

HIZLI ŞARJ USB BAĞLANTI NOKTALARI
Type A + Type C çift bağlantı noktalı hızlı şarj cihazı ve tek bağlantı noktalı hızlı şarj cihazı ile donatılmıştır. Her iki şarj cihazı da QC 2.0/3.0, Huawei, Samsung, Apple vb. gibi en yaygın hızlı şarj protokollerini destekler. Hızlı şarj durumunda tek bir bağlantı noktasının çıkış gücü 18W'a kadar çıkar. Kapak bölümü, yüksek sıcaklıkta yanmayı geciktiren malzemelerden yapılmıştır ve her arayüzün güvenli akım aralığında çalışmasını sağlamak için içine yüksek hassasiyetli bir donanım akım sınırlama çipi yerleştirilmiştir, böylece aşırı akım çıkışı, aşırı akım girişi ve kısa devre oluşumunu etkili bir şekilde önler.

YÜKSEK SIKIŞTIRMA ORANLI EURO 5 MOTOR
11.8:1 yüksek sıkıştırma oranına sahip 350 cc'lik bir motorla donatılmış, düşük yakıt tüketimi ile 27kW ve 38N.m güç çıkışı elde edilebiliyor. Yüksek sıkıştırma oranlı motor, Dünyadaki içten yanmalı motor teknolojisinin gelişme trendidir. Yakıt tasarrufu, çevreyi koruma ve yüksek performans, yüksek sıkıştırma oranlı motorların ana özellikleridir. Yüksek sıkıştırma oranlı motor teknolojisini başarılı bir şekilde kullanmak için motor malzemeleri, kalıplama süreçleri, yapısal tasarım gibi birçok açıdan sıradan motorlardan farklı teknik zorlukların üstesinden gelmek gerekmektedir.

TAMAMEN LED SÜPER PARLAK FAR
Ön far yüksek parlaklığa sahip Osram LED ışık kaynağını kullanır. Merkez parlaklığı 80.000 kandelanın üzerindedir. Titizlikle üretilmiş LED lens, daha yüksek bir ışık kullanılabilirliği ve daha geniş bir aralık sağlayarak, gece sürüşlerinde güveni artırır. Son derece düşük ışık azalması ve uzun kullanım ömrü ile öne çıkan geniş alanlı verimli radyatör uzun seyahatlerinizde sorunsuz bir yolculuk sağlar.

ÇİFT KANALLI ABS FREN SİSTEMİ
Çift kanallı ABS sistemi, sürücünün herhangi bir beklenmedik durumda scooter'ı sakin bir şekilde kontrol etmesini sağlar. ABS sistemi, ister kumda, ister yağmurda veya karda olsun, istediğiniz her frenlemede güvelik sağlayacaktır.

PARK FONKSİYONLU EL FRENİ
Fren kolu, standart olarak bir park etme işleviyle donatılmıştır; Çalıştırılması basit ve kullanışlıdır, yokuşta ve eğimli yollarda geçici olarak park etmenizi daha güvenli hale getirir.

YENİ NESİL ÖN VE ARKA AMORTİSÖRLER
37 mm çapındaki ön amortisör, yerleşik bir bağımsız amortisöre sahiptir ve üst - alt bağlantı plakasından oluşan çift kenetleme yapısındadır, düşük hızda konforu ve yüksek hızda dengeyi sağlar. Arka amortisör, yollardaki küçük tümsekleri filtrelemek ve önemli ölçüde dalgalı yollarda aracı daha iyi desteklemek, sürücülerin konforunu artırmak ve uzun bir yolculukta yorgunluğu önlemek için dikkatli bir şekilde kalibre edilmiştir.

GENİŞLETİLMİŞ YAKIT DEPOSU KAPASİTESİ
12L Yüksek kapasiteli benzin deposu, günlük kullanım talebiniz için oldukça idealdir.

GENİŞ SU SOĞUTMALI RADYATÖR
Geniş su soğutmalı radyatör, akış borusu, soğutma kanadı, su borusu, fan vb. dahil olmak üzere temel bileşenleri yeniden tasarlayan ve birleştiren 350CC motor için özelleştirilmiş yeni bir üründür. Yüksek performanslı motor, radyatörün başarılı yardımı olmadan tam olarak çalışamaz. Her durumda, kullanıcıların aşırı yüksek sıcaklıkta veya düşük sıcaklıkta motorunu çalıştırmaktan endişelenmesine gerek yoktur..

Konya'da iseniz MotoAllStore' dan gidip bakıp kullanabilirsiniz.
Çok teknolojik, Hızı ve konforu çok hoşuma gitti ama...Ama... Kullanan varmı aramızda?