ayrıca fiyat olarak kymco daha uygun. bildiğim kadarıyla motor güçleri başa baş acaba plastik kalitesinin etkisi olabilir mi?
ayrıca fiyat olarak kymco daha uygun. bildiğim kadarıyla motor güçleri başa baş acaba plastik kalitesinin etkisi olabilir mi?
kymco karbüratörlü yani yediği benzin araba misali
nexus güzel bir motor hedefler arasında (uzun vadeli)
kara max fena değilmiş ama
bu motor işleri gayesinden fazlasıyla maddi imkanlara bakar oldu maalesef olmuyor....
Allah tan düzgün makina var altımda (reklamını yapmadan geçmem)
gilera nexsus hayallerimin maxsisi scooterların ferrarisi daha ne olsun bide az yaksa tadından geçilmez bee
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
NEXUS'un 850'sini teste başlamışlar.Sonuçların çok şaşırtıcı olduğu yönünde duyumlar aldım.Kesin öğrendiğimde başlığa yazarım.Ayrıca GILERA GP800'ün avrupada satışa çıktığı haberleride var.Anlıyacağımız Gilera çok sağlam motorlarla scooter piyasasını karıştıracak.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
valla bende nexus diyorum. 2007 model yeni kasasını aldım süpperr bi alet. çok rahat bi sürüşü var. gazı çektimmi yağ gibi kayıyo makina. yalnız bi şeyi hoşuma gitmedi diyebilirim. arka freni sıktımmı önü de sıkması. hatta bu yüzden ıslak zeminde yere yapıştırdım makinayı. sordum arka freni sıktığın zaman %70 arka %30 ön freni sıkıyo dedi tamirci. o yüzden ıslak zeminlerde freni sıkmaya korkar oldum. nexus almak isteyenlerin dikkatine. benim gibi bilmeden yere yapışabilirsiniz
Nexus derim ben herhalukarda...
Ama kırmızı olucak, alev alev yanıcak!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
bence her zaman yamaha t-max. en baba ve en sıkı 500 cc lik maxi. aynı zamanda scooter lar içinde motosiklet şasisine sahip tek scooter....
Anlaşıldı beyler demekki aranızda birçok kişi APRİLİA atlantic 500 cc yi görmediniz bence bi inceleyin daha sonra sizde APRİLİA ya hayran olacaksınız.Scooter İtalyan işidir unutmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)