ben yakıttan çok çektim :S
ben yakıttan çok çektim :S
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun hocam motorunuz.
Sağ olun işşallah hayırlı olur.
750 ye anlaştık muayne borcu noter derken toplam 1000 TL ye işi bitirdim.
Daha fazla gezme fırsatım olmadı ama makina dediğin gibi temiz görünüyor
Dostlar,yok mu Jawa hasreti çeken,o yanmış yağla karışık benzin dumanın çıktığı egzozun tınısı özleyen )
slm java dakar 125 motor hakkında bilgi sahibi olan varmı
selam Deniz.. 85 Model Jawa Ceylanım var.. pırıl pırıl..Egsoz sesi dediğin gibi.. Ancak hiç duman vermez!..[COLOR="Silver"]
Selam İki zamanlı motorların doğası gereği duman çıkar siz yağ mı eklemiyorsunuz yoksa kaliteli bir yağ mı kullanıyorsunuz?
IPONE marka 2T yanmayan özellikli, çilek parfüm kokulu yağ kullanıyorum. Litresi 25 tl.
Vespa PX 200 içinde aynı yağı kullanıyorum. Benim geçtiğim yerden çilek kokuları gelir..)
merhaba arkadaşlar 1967 model jawaya bakım yapacagım,parça olarak egzoz arıyorum motor resimdekinin aynısı
http://www.motocarrera.com/SHAWS%20R5%20JAWA%20012.jpg
egzoz nerden bulabilirim? birde bunların parçalarının ucuz ve bol oldugu yer neresidir?
Karadeniz - Giresun.
merhaba serkan bey.
motorunuza ait yedek parça ihtiyacınızı İst/ Pendikte yedekparça ve giyim, aksesuar üzerine dükkanı olan jawa fab. emekli yaşar ergeçer ( Dermaner motor) dan temin edebilirsiniz.Eğer kendisinde yoksa bile size türkiye sınırları içinde varsa temin edebilir..Tel no:0532 317 17 51 .
Benim jawa ceylanın bütün parçalarını oradan temin ettim.Motorun toplanması ve yedek parçası için size yardıcı olabilirim.. Kolay gelsin.
Merhaba
91 Model JAWA 350 nin karbüratör ve km saati gibi yedek parçalarını nerden bulabilirim. (İst. ankara. mersin.bursa)
Selam gençler..
Benim 73 model 250'lik dedeye talip çıktı.
Son olarak burada sorayım, arayan isteyen varsa bizden birilerine vereyim...
borcu harcı olmayan, muaeyenesi tam, şase veya yürüyeninde en ufak bir sorun bulunmayan %70 nikelaj %30 parlak siyah renkli
73 model jawa satılıktır. Her şeyi tam, ekstradan Ön çamurluk, krom elcik, krom aynalar bulunmaktadır.
Fiyat 2000 TL'dir. Aranan varsa veya aranan tanıdığınız varsa bi haber uçurun.
Bana 0542 763 77 41 'den ulaşabilirsiniz..
Saygılar.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
69 model jawa 250 alma arefesindeyim hayirlisi
Şu topiği biraz hortlatalım bende de jawa laser var hala buralarda mısınız jawa kullanıcıları?
başlık biraz sessiz kalmasına rağmen bir ihtimal birileri görürde bana yardımcı olur diye yazmanın doğru olacağını düşündüm İzmir Kemalpaşada köyde haftasonları kullanmak için 350ts düşünüyorum. 1000 tl bütçem var, ama sıkıntım anlayan tamirci ve parça bulmak. Buralarda rus motoru (ızh planet) kullanan sayısı fazla, o motordan anlayan ustalar jawadanda anlarmı? ve motor yokuşlarda şişermi şişmemesi için ne yapmam lazım... şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)