Zaten şu anda limitim 140 km alırkende ararkende bu süratdi,ama ben yinede hem balans hemde amortisörlere baktıracağım,ön bilyelerdende olabilir diyenler var diğer forumlarda...
Zaten şu anda limitim 140 km alırkende ararkende bu süratdi,ama ben yinede hem balans hemde amortisörlere baktıracağım,ön bilyelerdende olabilir diyenler var diğer forumlarda...
@puser: Bu arada geçmiş yardımlarınız için teşekkürler. En sonunda Çarşamba günü bir tane 2010 model buldum ve İstanbul'a gittim ve aldım ve geldim. Ankaraya geldikten sonra eve kapattım, şimdilik bakışıyoruz
Hsonu şehir dışına çıkacağım için evden çıkarmaya üşeniyorum, inşallah gelecek hafta içi turlamaya başlayacağız.
Onun dışında, gelirken 130'u geçince acayip rüzgar alıyor (tam yatmıyorum motosikletin üstüne), 150 ve üstü gitmeye çalışanlar nasıl gidiyor merak etmiyor değilim.
Fotoğraf eklemek gerekiyorsa da ekleyelim
Hayırlı olsun motorunuz..İnternetten görmüştüm size nasip olmuş..İyi günlerde kullanın..
Gri şase,ve çıkartma projem,beğenirseniz bu şekle sokacağım motorumu ..?
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:32 ----------
[QUOTE=MuttFTS;3354731]@puser: Bu arada geçmiş yardımlarınız için teşekkürler. En sonunda Çarşamba günü bir tane 2010 model buldum ve İstanbul'a gittim ve aldım ve geldim. Ankaraya geldikten sonra eve kapattım, şimdilik bakışıyoruz
Hayırlı olsun,kazasız belasız yolculuklar dilerim.
bu güzelmiş. ancak kalın kuyrukta nasıl durur bakmak lazım.
Sonunda comet ailesine bende 2010 model bir motosilet alarak katıldım.
gt250 ye arka çanta demiri takabilecek bir demirci ve usta arıyorum bildiğiniz var mı acaba...?
Acele etmenize gerek yok,altınızdaki motor istemeseniz de sizi gideceğiniz yere en hızlı şekilde götürecek ulaşım aracı.Sakin olun,sakin kalın,acele giden ecele gider..!
BİRİCİK SİYAH İNCİMİ MOTORUMU İHTİYAÇTAN ACİL SATIYORUM HİÇBİR PROBLEMİ HATASI YOKTUR YABANCIYA GİTMESİN...
http://www.sahibinden.com/164232855
İnsan askerde olunca nede çok özlüyormuş motosikletini :(
arkadaşlar merhaba. motorumu sattım ve uzun zamandır gözüm üzerinde olan hyosung gt 250 almaya karar verdim. başlığı çok inceleme fırsatım olmadı benim gibi soru soran çok olmuştur eminim. benim için kısa bir özet geçerseniz çok sevinirim. motorun kronik bir problemi var mı? parça ve bakım işi nasıldır? satın alırken nelere dikkat etmeliyim? önerebilceğiniz bir takım bilgilere ihtiyaç duyuyorum.Teşekkür ederim
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
şafak kaç
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
normal bir motorda nelere bakılması gerekiyorsa o noktalara dikkat edeceksin, özel bir husus yok. genel değil de nokta atışı sorun olursa cevaplamaya çalışırız
peki nokta atışı soru geliyor arıza verdiği zaman parça sıkıntısı çok oluyormuş dediler bununla beraber yağ yakma problemi varmış. bu motora tamamen yabancı olduğum için bir bilene danışayım dedim. yukarıdaki cevapları verenler muhtememlen tecrübe olmadan fikri olanlar çok takılmadım ama kafada soru işareti bırakmadı değil
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
PArca sıkıntısı kesinlikle yok kanuninin kendi sayfasından sipariş verip evine gelebildigi gibi yetkili servislerden de alabilirsin. Yurt dışı alış verişi varsa hyosungsource ten de alabiliyorsun 10-15 günde koreden direk geliyor...
Yag yakma sözkonusu kesinlikle değil ancak kötü rektifi ye yada işcilik varsa olası onunda motorla alakası yok...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)