selam sevgili arkadaslar.
ilk vitesli tecrubesine gt 250 comet ile baslayacagım keyfime uygun temiz 2008 enjeksiyonlu 20binden az kmde hor kullanılmamıs fırıl fırıl bir makine buldum tanıdıktan bugun yarın alacagım muhtemeln.
daha once scooterlar kullandım 15-20 bin km scooter tecrubem var az cok denge trafik kontrol vs konularında iyi sayılırım
ancak motor biraz heybetli geldi bu heybetli goruntusu altında kullanıslı bir yapısı varmı ? yoksa kullanmak sizce bir xmax 250den cok daha mı zor ?
ayrıca sormak istedigim bir kac soru daha var enjeksiyonlu modellerin kronikleri nelerdir.
ve alırken ilk dikkat etmem gereken sey en onemli olabılecek seyi nedir sizce ?
motorun motor kısmı pırıl pırıl dusme kalkma yatma boyama vs yok cok az kullanılmıs az cok ekzantrik ses muhabbetinden anlarım motorun sesinide dinledim herhangi bir skıntı hissetmedim.
vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkur ederim saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Kusura bakmayın asıl soruyu sormayı unuttum boyum 1.82 bacaklarım biraz uzun kalıyor gibi selesi bana gore yere cok yakın amartisoru dusurulmus mu yoksa dusurulmemısmı bılmıyorum ancak seleyi yukseltmenin yolları nelerdir ?uzun olmanın zararları bunlar seleye oturup ayagımı ped e koyunca kendimi alaturka tuvalette gibi katlanmıs hissediyorum
saygılar