fiyatlar kafa kafaya gelir hakkaten fakat satmam ki
Çok eğlenceli bi motor. Arada 250 yi kullanıyorum -la bunda bir sorun mu var gitmiyor diyorum kendime :p
Gazı çeviriyorum bekliyorum ki gidecek çekilmez valla o çile.
Şehir içi ağır trafikte 250 4 litre yakıyor. 650 de 5 litre. Uzun yolda 130-140 ile giderken yakıt tüketimleri de aynı ee niye 250 ye döneyim ki :D
Birde bu motor üzerinde değişiklikler yapmak eğlenceli birşey. Bugay gelsinde hayabusa kaliperlerini takayım :D
ver gazı... ver çoşkuyu
Hacı ben 650 ile iyiyim. Benim için hem emmeye hem gömmeye geliyor.
Alt devirleri sakin üst devirleri canlı daha ne olsun.
Valla sorun cıkarmasın ne gücünde nede güzeliğindeyim benim kullandıgım motor marjı bastımı kafam rahat olcak yolda kalırmıyım derdim olmayacak ...
Aynen o olay bendede var, araçta 1.000.000km garanti var motor için, diğer herşey zaten deli uzun ömürlü, 11 yılda 1 akü değiştirdim işte okadar
Şimdi bana böyle bi motosiklet önerin diyorum yok, kimseden ses yok aga ya Ama devirli çalışıyor falan filan diyolar, layn çalışmasın devirli ozaman madem sorun o, biyerde kalacağıma devirsiz giderim yani nolucak
En yakını işte, 0 elektronik, 0 curcuna mekanik olan hava soğutmalı ufak CG ler Izdırabın allahını yaşatsan en fazla şişer 5km yavaş gider işte, sonra bi sigara, tek marş ve devam
Şimdi bidaha sorayım, aynı motosikletin bi büyüğü niye yok, bana biri bunu anlatsın ya, dehset sevaba girer
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
Arkadaşlar, yıllar önce ışıklarda duruken yanıma yanaşan 250R sürücüsü arkadaşın "yahu kardaş naptın sen bunun garanajlarını" demesinin ardından motor muhabbetinde ikinci şokumu bu günlerde yaşamaktayım. Motoru satıyorum ve bugün iki abimizle geçen diyaloğum aynen şöyle:
1)
-bunun kilometre saatiyle oynanmış kesin, motorcuyum ben anlarım bu işlerden, 2006 model motor 31.000'de olmaz
-abi uzun yol otobüsü mü bu motor yahu
-olsun olmaz, bak benm CBF150 senede 30.000 sarıyo..
-kurye misin abi sen?
-heee noldu??
-...
2)
-yürüyeni sağlam mı bunun
-sağlam abicim sıkıntı yok
-ı-ıhh kesin bi sıkıntı var, bu motoru 5500'e sattığına göre kesin krank falan yamuktur...
-canın sağolsun güzel abicim sen 8000 ver!
-yoookk yemezler uyandım bi kere olaya...
-......
Ne diim ki ben şimdi memleketim insanına
herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar... öyle bir mallık yapmışımki saatlerdir kendime gülüyorum kısaca anlatayım sizde gülün... motor sayısı 3 olunca (2 gt250 comet + 1 sv650s) birde satan arkadaşlar bırakınca ara ara motorlar sanırım birbirine karışmaya başladı... forumu takip eden herkes sanırım biliyordur... 2007 model siyah 21000km civarı orj bir gt250comet satıyorum... sahibindendeki ilanada aynısını yazmıştım arayan soran gelen herkesede aynını söyledim motorun muaynesi 6 ay itibari ile bitik ve 2013 pulları eksik diye saçmalık şurda başlıyor motorun muaynesi 20/6/2014de bitiyormuş şunu yaptırayım da alıcıda dert etmesin dedim randevu almaya çalışırken ortaya çıktı... 6.ay 2013 nerden çıktı diye düşünürken yaz başı sattığım scooter aklıma geldi onun muaynesi 6ay da bitiyordu ve hatta bitimine 1 hafta kala satıldı ve ben nerdeyse takla atacaktım muyane istasyonu ile muhattap olmaktan kurtuldum diye... şimdi hadi ben karıştırdım saçmaladım bir mallık edip bitmemiş muayneye bitmiş dedim benim haricimde 8-10 alıcı baktı ve kimse birşey demedi sanırım insanlar 200tl muayne kesintisini kar sayacak kadar düşmüşler... neyse olan oldu ben gene muayne istasyonu ile muhattap olmayacağım için kendimi şanslı sayıyorum...
Aslinda geyet basit motorla gidip resmi gosteriyorsun... Ama bu arkadas bunu takınca sanki biraz titreşim arttı dedi ama emin değil biraz yukarı tasımayı düşünüyorum dedi.
Face kullanıyorsan http://www.facebook.com/groups/gt250Turkiye/ burdan detayları kendisine sorarsın.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
merhaba arkadaslar bilgi sahibi olmak için en bastan sona kadar olmasada büyük kısmını okudum. Faydalıda oldu baya bu motor görüntü olarak çok hoşuma gidiyor yakın zamanda motor almayı dusunuyorum uzun zamandır scooter kullanıcısıyım artık büyütmek ıstıyorum , motorunu satmayı dusunen arkadaslar varsa ilgilenirim.internetteki ilanların çoguna hakımım, gerek km leri gerek baska ilde olusları nedenıyle aradıgım ılanı bulamadıgımdan burdanda sormak ıstedım.
ilanlarda gördüm fakat bütcemi aşiyor.
5000-6000 arası düşünüyorum
güzel kareler,teşekkürler.
sabir kardeş,özel msj.attım,bir bakıver,sana zahmet.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)