Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hgures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i Evo
    Değerli Arkadaşlarım,

Katılımım çok olmasa da Forum'un eskicenelerindenim. Yazmasam da sık sık girip yazışmaları takip etmekten keyif alırım...

İlk olarak 2011 yılında Kanuni Windy S ile başladığım "iki teker" macerası çok keyif almam nedeniyle tam 12 ay sonra 2012'de GT 250'ye yükseldi. Yaklaşık 1.5 senedir çok severek kullandığım motosikletimi de yine bir boy büyütme sevdasına girdiğim şu günlerde satılığa çıkardım... Muhtemelen 650 CC'ye geçeceğim... Bu kapsamda sahibinden'e ilanımı girdim. Hem Hysoung hem de Kanuni sayfalarına girsemde şu an nedense sadece Hysoung kategorisinde yer alıyor... Sanırım bir süre sonra Kanuni kısmında da yayına başlar...

Ancak ben kalpten inanıyorum ki eğer bu motosiklet satılırsa sizlerin, yani motosikleti tanıyanların, sayesinde olacaktır. Bilmeyene anlatmak çok zor. Tabi ki bu forumdan birileri ilgilenirse maddi olarak da elimden gelen en uygun teklifi sunacağım... Sahibinden'in linki aşağıda...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5359871/detay/

Detayında her şeyi ile bire bir anlatmaya çalıştığım motosikletimin satışında desteğinizi rica edeceğim...

Herkese selamlar, kazasız sorunsuz sürüşler dilerim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Alıntı hgures adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Arkadaşlarım,

Katılımım çok olmasa da Forum'un eskicenelerindenim. Yazmasam da sık sık girip yazışmaları takip etmekten keyif alırım...

İlk olarak 2011 yılında Kanuni Windy S ile başladığım "iki teker" macerası çok keyif almam nedeniyle tam 12 ay sonra 2012'de GT 250'ye yükseldi. Yaklaşık 1.5 senedir çok severek kullandığım motosikletimi de yine bir boy büyütme sevdasına girdiğim şu günlerde satılığa çıkardım... Muhtemelen 650 CC'ye geçeceğim... Bu kapsamda sahibinden'e ilanımı girdim. Hem Hysoung hem de Kanuni sayfalarına girsemde şu an nedense sadece Hysoung kategorisinde yer alıyor... Sanırım bir süre sonra Kanuni kısmında da yayına başlar...

Ancak ben kalpten inanıyorum ki eğer bu motosiklet satılırsa sizlerin, yani motosikleti tanıyanların, sayesinde olacaktır. Bilmeyene anlatmak çok zor. Tabi ki bu forumdan birileri ilgilenirse maddi olarak da elimden gelen en uygun teklifi sunacağım... Sahibinden'in linki aşağıda...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5359871/detay/

Detayında her şeyi ile bire bir anlatmaya çalıştığım motosikletimin satışında desteğinizi rica edeceğim...

Herkese selamlar, kazasız sorunsuz sürüşler dilerim...
    İstanbul'da olsaydı süper olurdu
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anladığım şudur

http://t1308.hizliresim.com/1d/s/ruvhh.jpg

Sondaki somun dahil önce hepsi vidada toplanacak, sonra toplanmış halde vida metal ayaktaki deliğe sıkıca sıkılacak.

Contalardan kaç adet gerekiyorsa artık, vidanın uzunluğuna göre dizersiniz üstüne

Eğer yanlış anlamamışsam, zaten birebir orjinaline yakın bişey çıkıyor ortaya
    Doğrudur yalnız delik açmaya gerek yok, zaten vida dişlisi var orda. Daha da kolay yani

Beyler bu arada sıkıntılarım çözüldü, bilgi olması amacıyla paylaşayım:
    - Depodaki sızıntının kaynağı belil oldu. Vakum musluğu damlatıyormuş. Oradan da tahliye hortumunun üzerinden aşağı. Şimdilik her yerini epoksi ile çepeçevre kapladım. Hyosung source'dan sipairş verdim, haftaya değiştiricem gelince. Bi ihtimal de belki tahliye hortumu çamur pislik vs. nedeniyle tıkandı, benzin koyarken de taştı yavaş yavaş damladı diye düşünüyorum... Neyse sonuç olarak kesildi mutluyum

- Kilometre saati için ümitsiz arayışlarım sürerken bizim buralardaki bir ustaya götürdüm, tekerlekteki okuyucudan teli söküp çevirince göstergenin de oynadığını gördük, yani anladık ki gösterge sağlam, sorun okuyucudan. Okuyucu sıkışmış, dişliyi mil üzerinden çıkarıp temizleyince rahat rahat dönmeye başladı... O da küçük bir masrafla halloldu, he bi de 150-200 km kadar eksik gösteriyor tabi

Herkese iyi pazarlar!!! Keyfim yerinde çaylar benden

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sevgili motordaşlarım.motosikletimi sahininden com.a satışa koydum.2010 model,15010 km.de.orijinal,kaza-boya yok.bilgilerinize.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tay/#modalTab1

polo34 bunu beğendi.

hgures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i Evo
    Fatih arkadaş,

Gel beğen içine sinsin ben sana İstanbul'a iletirim :-)

Sevgiler

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    çok teşekkürler. sanırım anladım.
    ben anlamadıysam da usta mutlaka anlar sanırım

Benim anladığım şudur

http://t1308.hizliresim.com/1d/s/ruvhh.jpg

Sondaki somun dahil önce hepsi vidada toplanacak, sonra toplanmış halde vida metal ayaktaki deliğe sıkıca sıkılacak.

Contalardan kaç adet gerekiyorsa artık, vidanın uzunluğuna göre dizersiniz üstüne

Eğer yanlış anlamamışsam, zaten birebir orjinaline yakın bişey çıkıyor ortaya

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Unutumuşum pardon;

8 lik uç ile delik açılacak. Buna uygun bir cıvata ve ve fiberli somun alacağım, üzerine de lastik contalardan.
    peki lastik koymasak ne olur mesela, vites geçişlerinde kolaylık sağlar mı?

mesela ben boş vitesi bir türlü bulamıyorum çok hassas sanırım 2'den direk 1. vitese geçiyor. habire debriyaj
    kolunu çekmek durumunda kalıyorum. Bu durum benim acemiliğimden mi kaynaklı yoksa bir sorun/ayar nedeniyle
    olabilir mi?

Bir de bu makinenin yedek parçalarını (özellikle 2. el) bulmak çok zor. Var mıdır bunları bulabileceğimiz bir yer,
    yoksa sadece internet üzerinden ulaşabildiğim bir kaç yer dışında seçenek yok mu?

Selamlar
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hissizadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler. sanırım anladım.
    ben anlamadıysam da usta mutlaka anlar sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Unutumuşum pardon;

8 lik uç ile delik açılacak. Buna uygun bir cıvata ve ve fiberli somun alacağım, üzerine de lastik contalardan.
    peki lastik koymasak ne olur mesela, vites geçişlerinde kolaylık sağlar mı?

mesela ben boş vitesi bir türlü bulamıyorum çok hassas sanırım 2'den direk 1. vitese geçiyor. habire debriyaj
    kolunu çekmek durumunda kalıyorum. Bu durum benim acemiliğimden mi kaynaklı yoksa bir sorun/ayar nedeniyle
    olabilir mi?

Bir de bu makinenin yedek parçalarını (özellikle 2. el) bulmak çok zor. Var mıdır bunları bulabileceğimiz bir yer,
    yoksa sadece internet üzerinden ulaşabildiğim bir kaç yer dışında seçenek yok mu?

Selamlar
    Hocam delik açmana gerek yok, 8lik diş açık orda zaten. Ustaya giderken yaktığın benzine bile değmez. Lastik koymassan ayakkabın yalan olur başka fark yaratmaz...
    Boş vitese zamanlar alışırsın. Hareket halinde 1'e geçirmek pek hayırlı bişey değil bilgin olsun... Motosiklet durmadan boşa almaya çalışma.
    Parçaların çoğu S&T ile uyumlu, olmayanları da hyosungsource.com ve alpha-sports.com'dan alabilirsin. Parça sıkıntısı yaşayan duymadım ben, en fazla bi kargo parası oluyor

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    olmuş mu millet

heia2654 ve polo34 bunu beğendiler.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olmuş mu millet
    Oha olmuş tabi, hemde ne olmuşş

Şu üstteki CafeRacer havası estiren filitreyi hangi programda uyguladın, bi arkadaş soruyoda

Alıntı cemalkd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur yalnız delik açmaya gerek yok, zaten vida dişlisi var orda
    Anladım, bi mesajda delik açılacak diye bişey okumuştum galiba, bilmediğimden dedim heralde kaynaklı falan oraya
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili motordaşlarım.motosikletimi sahininden com.a satışa koydum.2010 model,15010 km.de.orijinal,kaza-boya yok.bilgilerinize.
    bora bey, çok özenerek baktığınızı biliyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum : ) satıp ne almayı düşünüyorsunuz? bu arada çanta demiri cbf 150'lerinkinden galiba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

aynalar hariç çok güzel

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    aynalarıma laf yok. ducati monster havası veriyor.
    koltukları da güzel birşey yaptırıcam :-)

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Oha olmuş tabi, hemde ne olmuşş

Şu üstteki CafeRacer havası estiren filitreyi hangi programda uyguladın, bi arkadaş soruyoda

Anladım, bi mesajda delik açılacak diye bişey okumuştum galiba, bilmediğimden dedim heralde kaynaklı falan oraya
    onu chronix telefonla yaptı ;-)
    zenon bunu beğendi.
    ver gazı... ver çoşkuyu

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    aynalarıma laf yok. ducati monster havası veriyor.
    koltukları da güzel birşey yaptırıcam :-)[COLOR="Silver"]
    havalı bir kılıf bul da aynından biz de kaplatalım.
    zenon bunu beğendi.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    havalı bir kılıf bul da aynından biz de kaplatalım.
    Caktırma onun yaptırmasını bekliyorum bakalım nasil birsey olcak performansı nasil olcak sonrasında bende düşünüyorum :D Benim kinin parasını Chronix vercek ama daha bundan haberi yok koltugu deldi şanzuman krank taşırken milllete :D
    puser bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    onu chronix telefonla yaptı ;-)
    Telefonla mı iyice ezdin bizi be abi

Bende soruyorum, yurtdışında hangi firmadan görsel destek aldınız, ne tür programlama yöntemlerine başvurdunuz falan...

Cevap : chronix 3ü tuşladı

Çok güzel efekt
    leventgocukl bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    maşallah, tam da gönül rahatlığıyla alınası bir motor, satanı zaten biliyoruz, ihtiyacı olan kaçırmasın, sıfır gibi görünüyor, takas etseniz düşünürdüm de cc yükselteceksinizdir heralde ...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    Selamlar;

Arkadaşlar motoru bakıma verdim ve yaklaşık bir hafta sonra çıkacak sanırım.
    Özellikle yan yatma veya durduğu yerde motorun yan yatması gibi durumlarda
    deponun ezilmesi, motorun zarar görmesi ve diğer ekipmanları korumak için ne yapmamı
    önerirsiniz. Malumunuz GT 250'lerde motor açıkta ve depo oldukça geniş.

Ciddi bir bakımdan geçtiğinden maddi olarak da külfetli olacak benim için, bu nedenle
    motoru teslim aldıktan sonra mümkün mertebe oluşabilecek herhangi bir hasarı
    en aza indirmek istiyorum.

Sevgi & Saygı
    zenon bunu beğendi.
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    normalde motor koruma demiri, manetlere de koruma takılır, bu motorda nasıl görünür, orası senin zevkine kalıyor ....

Motosikleti
    Honda nc700xa
    bi kac eski foto atalım renklensin biraz :D

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Yavrum benim be. Keçiler arasındaki koyun gibi
    Hala seviyorum lan bu motoru.Acaba GT650R mı alsaydım
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı hissizadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar;

Arkadaşlar motoru bakıma verdim ve yaklaşık bir hafta sonra çıkacak sanırım.
    Özellikle yan yatma veya durduğu yerde motorun yan yatması gibi durumlarda
    deponun ezilmesi, motorun zarar görmesi ve diğer ekipmanları korumak için ne yapmamı
    önerirsiniz. Malumunuz GT 250'lerde motor açıkta ve depo oldukça geniş.

Ciddi bir bakımdan geçtiğinden maddi olarak da külfetli olacak benim için, bu nedenle
    motoru teslim aldıktan sonra mümkün mertebe oluşabilecek herhangi bir hasarı
    en aza indirmek istiyorum.

Sevgi & Saygı
    Facebook gt250 başlığında Ahmet KURT kardeşimizin yaptığı koruma ben begendim tavsiye ederim :D uzun yolda ayagı ucatmak icinde iyi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------

Yavrum benim be. Keçiler arasındaki koyun gibi
    Hala seviyorum lan bu motoru.Acaba GT650R mı alsaydım
    Valla senin kullanım alışkanlığına falan bakınca race i daha rahat kullanıyor gibisin kardes herkese demem de sen race alsan olurmuş sanki
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler