Arkadaşlar herkese selam, forum burnumda tütüyo valla
Askerliği de halledip nihayet geçen hafta sezonu açtım.
Bi ara satacaktım gerçi benim aslanı ama neyse ki iş bulup vazgeçtim sonunda. Valla içim giderdi, bakım lazım diye 3500TL'ye koydum hemen üşüştü millet, zannımca alıp normal fiyattan geri satacaklardı
yedirmedim motorumu!!!
İlk olarak pilot activ takım, yağ ve filtresi, trafik sigortası (gecikmeyle beraber 325 TL!!!!!) ve bazı ufak tefek bakımlarla sezona hazır olduğumu sansam da farkettim ki benim zincir yolda türküler tutturuyor, ayağıma tekme atıyor falan
Bugün X2 zincirimi aldım ama takacak usta bulamadım =S Maltepe ramoto da 50 TL gibi muazzam bir rakam söyleyerek beni kendisine hayran bıraktı. Ümraniye Mert ustaya gittim ama yok ortalıkta... Daha önce hiç ustaya gitmediğim için tanımıyorum kimseyi. Tavsiyeniz var mı? Ya da mert ustanın nerelerde olduğunu bilen??
Herkese kazasız sürüşler!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
He bu arada elimde çok güzel ses çıkaran alüminyum bir egzoz var. Tiger maygır yanında kötü kalır o kadar iddialıyım
Ses rahatsız edici değil ve son derece tok ama orijinale dönüş yaptım.
Eğer egzoz arıyorsanız gelin motorunuza takalım, beğenirseniz alır gidersiniz.
150 TL'ye vereceğim, kendime de gidon alacağım, yana yatırıp yamultmuştum... Param olsa hayrına verirdim valla
http://img692.imageshack.us/img692/9224/482f.jpg