Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Haziran 2013, 13:58
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Doğru ya, konuşmuştuk seninle. Sende tefteydin. Motoru buraya getirmeyi düşünüyor musun ?
Motorla ilgili sıkıntı olunca kendim yapıyorum zaten sıkıntıda olmuyor
Bizim burda bir abimizin tamirhanesi var zaten. Motoru getirirsen haberim olsun
Aynen konuşmuştuk.Seni bi motorun üstüne falan göremedim görsem gelicem muhabbete de..: ) Getiricem motoru büyük ihtimal zaten haberleşiriz.
Reklamlar
-
12 Haziran 2013, 16:54
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
170 yapıyormu bu makineler ?
Bolu tarafları çok virajlı idi oralarda 140 civarı gittim. Fakat sakarya tarafına gelince hafif eğim de var 176 ya kadar çıktım o şekilde sadece virajlarda yavaşlayarak yarım saat gitti.
Beyler ben motoru yatırmakta çok sıkıntı yaşıyorum, hele yüksek hızlarda en ufak eğsem altımdan kayacak gibi geliyor. Alete hakimiyetim çok iyi, arastirdim ama sorun bende mi yoksa shinkolar hic guven vermediginden mi yatiramiyorum cozemedim.
-
12 Haziran 2013, 17:33
jedilight adlı üyeden alıntı
Bolu tarafları çok virajlı idi oralarda 140 civarı gittim. Fakat sakarya tarafına gelince hafif eğim de var 176 ya kadar çıktım o şekilde sadece virajlarda yavaşlayarak yarım saat gitti.
Beyler ben motoru yatırmakta çok sıkıntı yaşıyorum, hele yüksek hızlarda en ufak eğsem altımdan kayacak gibi geliyor. Alete hakimiyetim çok iyi, arastirdim ama sorun bende mi yoksa shinkolar hic guven vermediginden mi yatiramiyorum cozemedim.
Kendine cok güvenmekte güvensizlikte kazaya davatiyedir bizim motorlarla 170 le gitmek hem motoru seni bitirir bence yapma boyle seyler 120-130 da sorun yasamıyorsun o hızlarda seyir halinde olmakta fayda var...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
13 Haziran 2013, 00:48
Akü olarak hangi markayı tavsiye edersiniz? benim akünün pek ömrü yokmuş herhalde değiştirmem gerekiyor.
-
13 Haziran 2013, 00:50
zenon adlı üyeden alıntı
Kendine cok güvenmekte güvensizlikte kazaya davatiyedir bizim motorlarla 170 le gitmek hem motoru seni bitirir bence yapma boyle seyler 120-130 da sorun yasamıyorsun o hızlarda seyir halinde olmakta fayda var...
sabit im zenon um bızım makınalarda turbo varda benmı bılmıyom ne zaman 170 yaptı bızım makınalar ne kadar sure 170 le gitti benım makına bozukmu yoksa :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
13 Haziran 2013, 11:02
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
sabit im zenon um bızım makınalarda turbo varda benmı bılmıyom ne zaman 170 yaptı bızım makınalar ne kadar sure 170 le gitti benım makına bozukmu yoksa :D
ooo senin kesin servise gitmen lazım ben 5. viteste 170 yapıyorum 6. ya gecsem 200 e dayarımda cok yakıyor o zaman o yüzden abanmıyorum :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
-
18 Haziran 2013, 23:07
merhaba arkadaşlar 2012 model cbf 150 sahibiyim 8000 kmde servis bakımlı ve garantili ve bulunmayacak temizlikte gt 250 comet hoşuma giden bir makine çok fazla birşey aramıyorum 120 stabil 2 kişi gidebiliyim artçı için rahat olsun bana sıkıntı yaşatmasın yeter motorunu takasa sunmak isteyen varmı ? motorumun ederi 4750 ve ben üstüne 1000 verebilirim düz hesap 6000 tl civarı olan motorlar enjeksiyonlu ve 30 bin in altındaki motorlar tercihimdir özelden yazarsanız sevinirim
ve arkadaşlar motoru satıp alırsam kaç bin km de motor alınmalıdır kronik bi sorun varmı giderilmesi gereken birşey?
-
19 Haziran 2013, 06:18
şaka gibi.
-
19 Haziran 2013, 08:51
cd0345 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar 2012 model cbf 150 sahibiyim 8000 kmde servis bakımlı ve garantili ve bulunmayacak temizlikte gt 250 comet hoşuma giden bir makine çok fazla birşey aramıyorum 120 stabil 2 kişi gidebiliyim artçı için rahat olsun bana sıkıntı yaşatmasın yeter motorunu takasa sunmak isteyen varmı ? motorumun ederi 4750 ve ben üstüne 1000 verebilirim düz hesap 6000 tl civarı olan motorlar enjeksiyonlu ve 30 bin in altındaki motorlar tercihimdir özelden yazarsanız sevinirim
ve arkadaşlar motoru satıp alırsam kaç bin km de motor alınmalıdır kronik bi sorun varmı giderilmesi gereken birşey?
Nadirde olsa düşünen olur belki ama gt 250 kullanıcıları zaten 150 lik bir motordan buna gecmiştir, Bu yüzden sanmam 250 verip 150 ye gecsin.
Soruna gelince artcı için cbf den daha rahat degil,motorun km sinden ziyade ne şekilde kullanılmış bakımları ne şekilde yapılmış önemli motorunun degeri 4750 ise satıp direk alabilirsin ama 2008 üzeri enjeksiyonlu comet cok kolay bulamazsın fiyatını gectim sağlam motorları cok satan olmuyor zaten comet tercih eden de çok olmuyor :D
-
19 Haziran 2013, 19:10
itina ile motor satılır :D
-
20 Haziran 2013, 02:09
zenon adlı üyeden alıntı
Nadirde olsa düşünen olur belki ama gt 250 kullanıcıları zaten 150 lik bir motordan buna gecmiştir, Bu yüzden sanmam 250 verip 150 ye gecsin.
Soruna gelince artcı için cbf den daha rahat degil,motorun km sinden ziyade ne şekilde kullanılmış bakımları ne şekilde yapılmış önemli motorunun degeri 4750 ise satıp direk alabilirsin ama 2008 üzeri enjeksiyonlu comet cok kolay bulamazsın fiyatını gectim sağlam motorları cok satan olmuyor zaten comet tercih eden de çok olmuyor :D
teşekkürler araştıracağım nelere dikkat edilmeli alınırken? anadolu yakasında bilindik güvenilir usta varmı?
cbf topiğinde f 650 den fazer dan inip cbf arayanlarda oluyor o yüzden sordum kusura bakmayınız
saygılarımla
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
-
20 Haziran 2013, 20:52
-
21 Haziran 2013, 09:23
teşekkürler araştıracağım nelere dikkat edilmeli alınırken? anadolu yakasında bilindik güvenilir usta varmı?
cbf topiğinde f 650 den fazer dan inip cbf arayanlarda oluyor o yüzden sordum kusura bakmayınız
saygılarımla
Anadolu yakasında sürekli gittiğimiz selamlaştığımız GKN Motor var forumda da adresi reklamı var aynı zamanda bu forum uyesidir şimdiye kadar gidipte şikayetci olannı görmedim Hyo ustası olarakta Cetin usta var Beykoz da ama cok uzak hemde çok yoğun olouyor genelde... F650 Fazerden cbf e gecmek mantıklı artık her tadı alıp bir suru km yapıp verdigi parlaardan bıkan yada ikinci motor olarak arayanlar olur ama gt 250 cbr250 cbf den bir üstte bu saydıgım sebeplerle cbf düşünen cok cıkmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
mahyo adlı üyeden alıntı
Masallah allah kaza bela vermesin ama 2005 model motorda hala shinko var :D sen nelere kadirsin shinko imkanın varsa lastiklerini değiş ;)
-
21 Haziran 2013, 12:14
Sağolasın zenon. Lastiklerin değişmesi kesinlikle şart.
Geçen yaz Transit Connect kullanan bir hayvan yüzünden frene basmamla motoru sola yatırmam bir oldu
Deponun sol tarafında yumurta kadar bir göçük ve kırıl manet ile beni bekliyor haylaz. Bu yaz gider gitmez ilk işim Shinko'lardan kurtulmak olacak.
-
21 Haziran 2013, 17:58
pcx in olaydı iyidi
-
21 Haziran 2013, 20:16
Merhabalar bugun itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Memleketim olan denizliden almış olduğum gt 250 min plaka ruhsat işlerini hallettim. Gece de serinlikte ankaraya yolculuk yapıcam.
-
21 Haziran 2013, 20:26
hayırlı olsun .gıcır gıcır maşallah
-
21 Haziran 2013, 20:27
-
21 Haziran 2013, 23:38
Cometlere kaliteli far öneriniz olurmu ? Sahibinden bakıyorum da 60-70 liraya farlar var mercek tipi.Çok kalitesiz duruyor..Yada ben aradığımı bulamıyorum.
Chronix hocam siz bir çalışma yapmıştınız değilmi bir vakitlerde ? Hangi marka-model far kullanmıştınız ?
Bu arada 2 ay önce aldım motorumu,sorup soruştum burdan yardımcı olan arkadaşlar olmuştu.Beyaz comet 2005 /50 binde. Belki hatırlayan olur.
Tekledi biraz,uğraşamıcam deyip neredeyse sıfır motor yaptırdım servisine çok tuzlu oldu yahu Performans parmak ısırttı.Adam işinin ehliymiş.
-
22 Haziran 2013, 04:51
biraz eski kafalıysan (ben gibi ),retro seviyosan yuvarlak far :D .
bence en güzel far tipi o , yeni modellere bakıyorum güzel durmuyor , istisnai olarak chronix in far çok iyi o da ön lastiği büyük ondan . futuristik bi havası var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler