Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2013, 10:10
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
Modeli nedir kaç km de?
Kaçıncı sahibisin (işbu sorunun sebebi piyasada km düşürülmeyen motosiklet sayısı çok az olduğu için motorun durumunu tahmindir)
Önce basit düşün sonra daha ciddi sorunlara yönelinmeli.
Buji değiştirdiğinde 1 gün yapmamasını tesadüf olarak düşünüyorum.
- Soketler biraz yağmur çamur gördüyse oksitlenme yapıyor olabilir soketleri bir elden geçirip kontak spreyi veya pas sökücü birşeyle bi fıs fısla
- Çukurlu mukurlu asvalt dışı yol yaptıysan hava kutusuna giden hortumları kontrol et çıkan olabilir.
- Manifolt borularına bak yerinden oynayan olabilir.
Aslında bunlar her 2 bakımda 1 elden geçmesi gerekmesine rağmen kimse bakmadığı için başımıza geldiğinde "lan nasıl olur çok saçma" gözü ile bakıyoruz.
Reklamlar
-
30 Mayıs 2013, 12:59
[/COLOR]
bir ihtimal sargının (statör) yalıtımında açılma varsa bahsettiğin devirlerde oluşan karakteristik vibrasyondan dolayı şase yapıyor olabilir. akü başlarından volt metre bağla. volt metreyide depoya bantla. bahsettiğin sirkeleme gerçekleştiği sırada voltajda düşme var mı diye bak bence. düşük kondisyonlu akülerde de bu tarz sirkelemeler olabiliyor. marş işleminden sonra, benzin pompası sistem içerisinde en çok elektirik sarfiyatında bulunan elemandır. konjektörünüzde de sıkıntı olabilir. içerisindeki kondansaatör şiştiyse yalıtım plastiğinden dışarı çıkmış ve şasi yapıyor olabilir.
akü yeterszliğine karşı kaliteli, yeni, tam dolu YTX14-BS ebatlarında bir akü bulup bir de onunla deneyin derim.
-
30 Mayıs 2013, 18:08
Bu aksam Tocase mi monte ederim test sürüşünü yaparım :D
-
30 Mayıs 2013, 19:00
KALP ATACAK AGA!!!
-
30 Mayıs 2013, 20:16
zenon adlı üyeden alıntı
güle güle kullan.
-
30 Mayıs 2013, 22:26
zenon adlı üyeden alıntı
Sonunda muradına erdin,hadi hayırlı olsun güle güle kullan.
-
31 Mayıs 2013, 09:04
-
31 Mayıs 2013, 09:22
Adana İl Temsilcisi
sabit kardeş hayırlı olsun,kaç lt.kaça aldın?yakışıklı duruyor,sanırım 2 kask alır bu.
-
31 Mayıs 2013, 09:30
adanalı adlı üyeden alıntı
sabit kardeş hayırlı olsun,kaç lt.kaça aldın?yakışıklı duruyor,sanırım 2 kask alır bu.
Feyizoğlundan 150 TL ye aldım.45 LT ben kendim daha test etmedim ama iki kask alir diyorlar.
Linkte bu http://www.feyizoglu.com/45-lt-Arka-canta_47767.html#0
Zamanla nasil olur bilmem ama şimdilik gayet iyi gibi ama bir kac ayrıntı var cok dert edilmemekle birlikte beni rahatsız etti.
Kappa ya göre gözle görülür bir malzeme farkı var.
Kapak tam acılınca takılma yapıyor ciddi birsey degil elinle biraz itelemek gerekiyor.
sapından valiz sapı tutar gibi kavrayamıyorsun.
Tam sırtta gelecek kısım keskin bir cıkıntı var törpülenebilir ama o zaman güc kaybı olabilir. Birde kendi motoruma artcı olarak oturdum o cıkıntı rahatsız etmiyor.
Fiyat performans olarak bence iyi gibi kullandıkcada tahminim ses yapacak altına lastik destek koymak gerekecek bence.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
31 Mayıs 2013, 11:05
zenon aynı çantayı bende aldım hatta 2 hafta olmadı alalı . 120 Tl ye aldım. yalnız küçük bir sıkıntı var. damak sağlam değil. alt tablanın damağı çok çabuk kırılıyor. ben 2 tabla kırdım. şimdi o damağı metalden yapmaya uğraşıyorum. gelişmeleri haber veririm.
---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:02 ----------
UNdocab adlı üyeden alıntı
Modeli nedir kaç km de?
Kaçıncı sahibisin (işbu sorunun sebebi piyasada km düşürülmeyen motosiklet sayısı çok az olduğu için motorun durumunu tahmindir)
Önce basit düşün sonra daha ciddi sorunlara yönelinmeli.
Buji değiştirdiğinde 1 gün yapmamasını tesadüf olarak düşünüyorum.
- Soketler biraz yağmur çamur gördüyse oksitlenme yapıyor olabilir soketleri bir elden geçirip kontak spreyi veya pas sökücü birşeyle bi fıs fısla
- Çukurlu mukurlu asvalt dışı yol yaptıysan hava kutusuna giden hortumları kontrol et çıkan olabilir.
- Manifolt borularına bak yerinden oynayan olabilir.
Aslında bunlar her 2 bakımda 1 elden geçmesi gerekmesine rağmen kimse bakmadığı için başımıza geldiğinde "lan nasıl olur çok saçma" gözü ile bakıyoruz.
motorun 2 sahibiyim. 8000 km de aldım. 18000 km de şu anda 2008 model 2009 trafiğe çıkışlı ilk gelen enjeksiyonlu lardan.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
01 Haziran 2013, 00:17
herkese iyi akşamlar bu motor hakkında fikir verebilir misiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sezona-hazir-bakimi-yapilmis-126834374/detay
-
01 Haziran 2013, 02:43
bir de bişey söyleyeceğimkoruma demiri hyolara takılıyo mu acaba ? Genelinde yok ama bi iki motorda gördüm sanki , şaseyi yamultma gibi bi sorun falan olur mu ki ?
-
01 Haziran 2013, 13:58
jawa adlı üyeden alıntı
tesadüf bu ya, daha bugün yeni açılmış bir hyosung bayisi görüp içeri daldım. bu motorla ilgili olarak satıcı arkadaşla uzun bir sohbet yaptık.kendiside gerçekten motorları seven amatör ruhlu bir arkadaştı.eğer nakit param olsaydı sırf bu arkadaşın güzel sohbeti için hemen oracıkta o motoru alırdım.
ben bu motoru daha önce yakından hiç görmemiştim sadece resimlerini görmüştüm.motor kesinlikle resimde göründüğünden çok daha çekici.bi defa racing tipinde dizayn edilmiş.sele ve arka teker bunu ispatlıyor.öndeki radyatör ise benim sandığımın tersine su değil yağ soğutma radyatörü.motorun bence tek eksik yanı yanda grenaj olmaması.satıcı arkadaş bu motoru kullanmış 150'yi gördüğünü söylüyor daha da gider diyor.para olarak twister ile aynı ama ondan daha hızlı bir motor.
eğer ilerisi içinde racing ile devam etme düşünülüyorsa bu motor alınabilir.4600 ytl ye cbr 125 alınacağına 2000 ytl daha verip bu motor alınabilir.motor kesinlikle kalitesiz çin malı motorlar gibi değil.bugün zealsun mu ne o motorun 125 lik endurosuna da yakından baktım.ateşleme düğmesi falan inanılmaz dandik.o düğmenin çok kısa sürede bozulacağına dair bahse bile girerim!çin motorları tamamen gösteriş üzerine kurulmuş.bu motorları alan arkadaşlar 1-2 yıl içinde arızalardan bıkmazlar inşallah.yinede o fiyatlara o tip sıfır motorlara da binmek mümkün değil.
güzel kardeşim senin bahsettiğin cbr 125 fiatı 2nci el 2009 model cbr fiatı. sıfır cbr125r fiatı 7000 tl ve performans güç tork veteknoloji olarak hyosung dan daha üstün. bende cbr 250r var. altın elbiseli adamı dinleyin ondan sora motor alın derim hyosungda hız var, ama fren çok zayıf. kaliteli sıkıntısız uzun bir seyahat yapmak istiyosanız cbr250r tavsiyem, kalite kalitedir arkadaş yolda kalsan honda, motor içinde yol yardımı yapıyor amacım burada araç veya kişileri aşağılamak rencide etmek deyil. deyerli insanlara fikir yardımı yapmak şunu hiçbir zaman unutmayın hız=ölüm demek. hangi motoru almak isterseniz mıutlaka araştırın altın elbiseli adam youtube de saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
UNdocab arkadaşımıza katılıyorum KM yazmamışsın motorun ilk sahibimisin bakımları zamanında yaptırırken kendimizde gözden geçirsek iyi olur. benim kanaatim elektrik aksamında oksit lenme olabilir ayrıca yakıt aldığınız istasyonlarada dikkat edin
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
-
03 Haziran 2013, 01:03
Erkan şimşek adlı üyeden alıntı
sıfır cbr125r fiatı 7000 tl ve performans güç tork veteknoloji olarak hyosung dan daha üstün.
sanırım yanlışlıkla yazdınız.
Erkan şimşek adlı üyeden alıntı
hyosungda hız var, ama fren çok zayıf.
bunu deneyimlediyseniz biraz daha detaylı paylaşır mısınız? gt 250'nin fren performansının çok zayıf olduğunu düşünmüyorum. bugüne kadar panik fren ve ani fren durumlarında yüz üstü bırakmadı. şurası bir gerçek, frenleri çok iyi değil. ama bu çok zayıf olduğu anlamına da gelmiyor. iyi bir lastik ve fren balatası seti ile sürekli artan basınç uygulayarak (olması gereken frenleme tekniği) gayet kısa denebilecek bir mesafade durağan hale gelebilirsiniz.
-
03 Haziran 2013, 01:16
Kullandığım motorlar içinde genel puan vererek değerlendirecek olsam hyosung gt 250r bir çoğuna fark atar.Şu motoru cbr ile kıyaslayan amatörleri de hiç anlayamıyorum
-
03 Haziran 2013, 11:34
-
03 Haziran 2013, 11:42
Ayıptır günahtır hacı giden var gidemeyen var ne yayınlıyorsunuz fotoları.
-
03 Haziran 2013, 12:12
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Ayıptır günahtır hacı
giden var gidemeyen var ne yayınlıyorsunuz fotoları.
Hekesi cagırdık gelemeyen gelmediğine yansın :D
-
03 Haziran 2013, 15:55
güzel geziydi ama pertımız cıktı be abı saganakta cabası
-
03 Haziran 2013, 16:46
leventgocukl adlı üyeden alıntı
güzel geziydi ama pertımız cıktı be abı saganakta cabası
Yaşanabilcek herşeyi birgünde yaşadık işte Cekirce :D kaza bela olmadı gerisi teferuat bildigin Level atladın :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler