Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 18:42
zenon adlı üyeden alıntı
Motorun debriyaş topuzu başı kopmuş, Camurluk yok, egzoz icler acısı, zincir koruması yok, lastik keötü durumda bunlar gözüme takılan kötü yanları, İyi yanları orjinal aynalar duruyor ve solda debriyaj topuzu kopuk olmasına rağmen vites pedalı sağlam ya ciddi düşmedi yada vites pedalını değişti. Tramer kaydına baktır derim güvendiğin biri varsa objektif olcak sekilde baktır anlamıyorsa bile bir ustaya gostersin sesini dinlemeden birsey demek yanlış olur.
Olada bilir olmayada bilir sorunlarıda egzantik kacmış olabilir arka süspansiyon ömrünü tamamlamış olabilir.
Debriyaj maneti topuzunu hiç farketmemiştim.Motorun yatmasıyla ilgili bi bilgi vermedi sahibi.Arka amortisör gv 250ninkiyle değiştirilmiş orjinalinin çok sert olduğundan bahsetti.Egzantrikle ilgili ne gibi problem olabilir onu tam anlamadım da.
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 21:11
Deathghost adlı üyeden alıntı
Debriyaj maneti topuzunu hiç farketmemiştim.Motorun yatmasıyla ilgili bi bilgi vermedi sahibi.Arka amortisör gv 250ninkiyle değiştirilmiş orjinalinin çok sert olduğundan bahsetti.Egzantrikle ilgili ne gibi problem olabilir onu tam anlamadım da.
motor bu kadar vasat durumdayken (kontak,egsoz borusu,lastikler,fren merkezi vs vs) ön çamurluğun,göstergenin ve farın bu kadar gıcır gıcır durması açıkçası şüphe uyandırıyor. depo zaten yandan darbeli. yeniden toplanmış gibi duruyor
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
28 Mayıs 2013, 22:09
zenon adlı üyeden alıntı
Motoru yorumlasana nasil nc700s eski hyo kullanıcısı olarak yorumlarını duyalım bir aksam kacırda getir bir turlayalaım :D
ne o. nc700 mü almış yoksa bu?
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Hacı benim bir huyum var biliyorsun, motora ilk bindimmi ya sağa ya sola yatırırım makinayı
Bu motor daha sıfır km durduk yere adamın yüreğini hoplatmayalım.
layn! motosiklet mi aldın sen?
-
29 Mayıs 2013, 00:13
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi akşamlar. Motosiklet kullanamaya başlamadan önce türden türe atlayarak (sırasıyla cross,racing,chopper hevesleri) naked tarzında karar kıldım. İlk motosiklet için de Hyosung Gt250 Comet görünüş ve fiyat olarak (4-6.000 TL) gayet hoş ve mantıklı geldi. 1.93 boyunda 88 kg ağırlığındayım 125 cc ler direk bana saplanmış gibi bir görüntü veriyor ve ufak geliyor. Acaba genel itibari ile hyosung gt250 comet i başlangıç olarak tavsiye edermisiniz?
-
29 Mayıs 2013, 01:05
oncelıkle vıteslı motor kullandınmı bende 250 lıkle yenı baslayan bırı olarak guzel motor ama tecrubesız olunca bındıgınde kullanırken motorun aslında hıcte kucuk olmadıgını anlayacaksın eger vıteslı kullandıysan daha once rahat kullanacagından emınım ama hıc kullanmadıysan trafıge cıkmadan evvel bol bol bos alanlarda calısarak motorunu tanıman gerek ve mumkunse egıtım alma ımkanın vrsa surus egıtımı almanı tavsıye ederım benım boyumda 186 kılo 95 motor altında tam gelecektır ama hersey goruntu degıl oncelık kendını korumak olmalı motor araba gıbı degıldır hata yapmaya hıc gelmez
-
29 Mayıs 2013, 01:23
Chronix adlı üyeden alıntı
motor bu kadar vasat durumdayken (kontak,egsoz borusu,lastikler,fren merkezi vs vs) ön çamurluğun,göstergenin ve farın bu kadar gıcır gıcır durması açıkçası şüphe uyandırıyor. depo zaten yandan darbeli. yeniden toplanmış gibi duruyor
Tramaer kaydı sorgulasam kazası varsa çıkar sanırım ordan.Kazasız olduğu söyleniyor ama.
-
29 Mayıs 2013, 10:21
puser adlı üyeden alıntı
ne o. nc700 mü almış yoksa bu?
layn! motosiklet mi aldın sen?
Valla hacı ben hariç herkes motor aldı Bizim müdüre NC 700S aldık, bugün de başka bir arkadaşa ER-6F alıyoruz.Valla benim parayı 4 tekere yatırdım.Satılmasını bekliyorum.Güzel bir tane 600f buldum onun peşindeyim bende.Alırsam zaten önce senin haberin olur aykut.Muhtemelen senle gitip bakarız zaten
-
29 Mayıs 2013, 10:26
Valla hacı ben hariç herkes motor aldı
Bizim müdüre NC 700S aldık, bugün de başka bir arkadaşa ER-6F alıyoruz.Valla benim parayı 4 tekere yatırdım.Satılmasını bekliyorum.Güzel bir tane 600f buldum onun peşindeyim bende.Alırsam zaten önce senin haberin olur aykut.Muhtemelen senle gitip bakarız zaten
Valla bir motor alda sende kurtul bizde :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
29 Mayıs 2013, 10:36
zenon adlı üyeden alıntı
Valla bir motor alda sende kurtul bizde :D
Al benim europayı akşama teslim alalım 600f i. Sende kurtul bende
-
29 Mayıs 2013, 10:45
kac para :D
-
29 Mayıs 2013, 10:47
zenon adlı üyeden alıntı
kac para :D
Sen yabancı değilsin para dosttan kazanılır 12.000 ver al götür çiçek gibi arabayı
-
29 Mayıs 2013, 11:18
Kac para model marka yıl km ne :D
-
29 Mayıs 2013, 11:26
zenon adlı üyeden alıntı
Kac para model marka yıl km ne :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-1999-renault-europa-1.6-i-ac-klimali-kazasiz-126305785/detay/
-
29 Mayıs 2013, 12:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-1999-renault-europa-1.6-i-ac-klimali-kazasiz-126305785/detay/
bir bakan vardı ona yolladım hemen satılsın diye pahalı bu dedi :D
-
29 Mayıs 2013, 12:54
zenon adlı üyeden alıntı
bir bakan vardı ona yolladım hemen satılsın diye pahalı bu dedi :D
1999 model orjinal 127.000 km de böyle orjinal başka araç varsa yollasın bende alırım
-
29 Mayıs 2013, 12:58
1999 model orjinal 127.000 km de böyle orjinal başka araç varsa yollasın bende alırım
ben bilmez ama arac harbi temiz :D alana hayırlı olsun valla :D
-
29 Mayıs 2013, 13:06
Valla hacı ilk sahibinden bu modelde kazasız araç bulmak hakkaten zor.Motosiklet davası olmasa satılacak araç değil aslında.Hafta sonu ne yapıyorsunuz?
-
29 Mayıs 2013, 14:23
Valla hacı ilk sahibinden bu modelde kazasız araç bulmak hakkaten zor.Motosiklet davası olmasa satılacak araç değil aslında.Hafta sonu ne yapıyorsunuz?
Cumartesiden İğneadaya gidiyoruz. Şimdilik 6 kişi olcaz gibi 4 motor Gelen varsa bekleriz...
-
29 Mayıs 2013, 14:28
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
29 Mayıs 2013, 15:50
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
Sorun yok Hyo nun genel sorunu belirli bir km ye gelen hyolarda ki genel sorun yolda bırakmaz marj basmaz ateşlemezse beyni sok tak yada kuyruktaki yeşil sigortayı sok tak düzelri devam eder :D Beyin falan diyen olur inanma beyinle alakası yok... Daha sebebini bulan buna vakıf bir servis yok :D 5500-6000 devirde kullan motoru sorunla karşılaşlmazsın ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler